Державне регулювання сфери переробки мастильних матеріалів: позитивний досвід Еквадору
autoExpert » СТАТТІ » Оливи, мастила » Державне регулювання сфери переробки мастильних матеріалів: позитивний досвід Еквадору

Державне регулювання сфери переробки мастильних матеріалів: позитивний досвід Еквадору

  • Переглядів: 558
  • Дата: 20-05-2020, 12:38
  • Print
Екологічний підхід до виробництва і споживання а також суворі вимоги щодо захисту навколишнього середовища довгий час вважалися атрибутами розвинутих країн, адже такі заходи пов’язані з капітальними витратами. Втім, за останні роки економіки, які ми звикли називати «третім світом», також зробили суттєвий крок вперед у цьому напрямку. Наприклад, нещодавно повідомлялося про впровадження переробки відпрацьованих мастил на Близькому Сході. Ми продовжуємо вивчати дієвий досвід екологічно безпечного виробництва в світі разом зі спеціалістами компанії «Екоінтел», української компанії, що має ліцензію на переробку та утилізацію відпрацьованих моторних олив та мастильних матеріалів. Наразі розглядаємо ефективний приклад Еквадору.

Державне регулювання сфери переробки мастильних матеріалів: позитивний досвід Еквадору

Уряд Еквадору прагне того, щоб країна рециркулювала 100% використаних мастильних матеріалів, і залучає нові інвестиції для установки переробних заводів, відповідно до угоди Міністерства навколишнього середовища. Нововведення діють згідно міністерської угоди 042 під назвою «Інструкції з комплексного управління використаними мастилами та порожніми контейнерами», розробленої у 2019 році. Згідно до статистики, Еквадор використовує 31 млн галонів мастильних матеріалів на рік – це близько 105 000 метричних тонн. Протягом останнього року постанова ефективно регулює невеликі нафтопереробні заводи, які виробляють оливу і переробні заводи. В цій угоді встановлені вимоги і технічні керівні принципи екологічно обґрунтованого регулювання відпрацьованого мастила і порожніх контейнерів в рамках розширеної відповідальності виробника.

Державне регулювання сфери переробки мастильних матеріалів: позитивний досвід Еквадору

Державне регулювання сфери переробки мастильних матеріалів: позитивний досвід ЕквадоруКарина Баррера (Karina Barrera), радник міністра навколишнього середовища, зазначила, що постанова регулює необхідні заходи контролю, до її впровадження 63% відпрацьованих просто олив викидалися в навколишнє середовище без будь-якої обробки і контролю, зараз цей показник зменшився більш ніж втричі.

Організації та компанії, які допомогли скласти регулювання процесу відпрацювання та утилізації, включали в себе Корпорацію заохочення експорту та інвестицій; Міністерство продуктивності, зовнішньої торгівлі та рибальства; Асоціацію еквадорських виробників мастильних матеріалів; постачальників послуг з управління небезпечними відходами; і компанії, які імпортують мастила до південноамериканських країн.

Таке комплексне регулювання поступово, але вже допомагає Міністерству навколишнього середовища навести порядок в секторі мастильних матеріалів і перетворює його в продуктивний сектор.

Більше інформації про компанію «Екоінтел», ліцензованого фахівця з переробки та утилізації відпрацьованих мастильних матеріалів, читайте за посиланням…


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше