Використані ЗІЗ можна перетворити на біопаливо - дослідження
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » Використані ЗІЗ можна перетворити на біопаливо, показує нове дослідження

Використані ЗІЗ можна перетворити на біопаливо, показує нове дослідження

  • Переглядів: 718
  • Дата: 7-09-2020, 12:47
  • Print
Згідно з новим дослідженням, опублікованим в журналі Taylor & Francis Biofuels, пластик з використаних засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) може і повинен перетворюватися в поновлюване рідке паливо для автомобілів.

Використані ЗІЗ можна перетворити на біопаливо, показує нове дослідження

Експерти з Університету нафтових і енергетичних досліджень (UPES) запропонували стратегію, яка могла б допомогти пом'якшити проблему використаних ЗІЗ, які в даний час утилізуються в безпрецедентних кількостях через пандемію COVID-19, що є значною загрозою для навколишнього середовища. Дослідження показує, як мільярди одноразових ЗІЗ можуть бути перетворені з поліпропілену (пластика) на біопаливо, яке, як відомо, не поступається стандартному викопному паливу.

Використані ЗІЗ можна перетворити на біопаливо, показує нове дослідженняПровідний автор дослідження доктор Сапна Джайн (Dr. Sapna Jain) пояснює, що перетворення однораозивх засобів захисту на біопаливо, вид синтетичного палива, «не тільки допоможе запобігти серйозних наслідків для людства і навколишнього середовища, а й створить джерело енергії». Переробка відходів ЗІЗ на пальне можлива за допомогою піролізу – це хімічний процес руйнування пластику при високій температурі - від 300 до 400 °С протягом години – без кисню. Даний процес є одним з найбільш багатообіцяючих і екологічно безпечних методів переробки, в порівнянні зі спалюванням і захороненням відходів. Проблеми поводження з відходами ЗІЗ і збільшенням попиту на енергію можуть бути вирішені одночасно шляхом виробництва рідкого палива з комплектів ЗІЗ. Рідке пальне, вироблене з пластмас, є чистим і має паливні властивості, аналогічні викопним видам палива.

Інформація надана компанією «Екоінтел», однією з провідних компаній на ринку паливно-мастильних матеріалів України, що дотримуються екологічної філософії. Її контакти дивіться за посиланням…


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше