АвтоТехСервіс 2020. Експозиція: учасники, відвідувачі, спонсори
autoExpert » СТАТТІ » Виставки, форуми, події » АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

  • Переглядів: 2287
  • Дата: 21-12-2020, 22:24
  • Print

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

Учасники, відвідувачі, спонсори

Через невелику у порівнянні з минулим роком кількість учасників організатори прийняли рішення об’єднати тематично близькі виставки «АвтоТехСервіс», ComAutoTrans (присвячену комерційному транспорту), Intertool (інструменти) в одному виставочному павільйоні. Це дозволило змішати потоки відвідувачів з різних профільних груп що особливо ефектно в сегменті В2С. Таким чином компанії змогли представити свої бренди за межами своєї основної цільової аудиторії.

Звіт про виставку у вигляді презентації можна скачати - otchet-vystavki-autotechservice-2020.pdf [7,84 Mb] (cкачиваний: 217).

На виставці комерційного транспорту свої малотоннажні автомобілі представляли такі автовиробники та дилери як Ford, JAC Corporation, Opel, Renault Україна, Iveco Україна, ECO Drive Plus, «Елміз», «Мокавто», «Солавто», т.і.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

Оцінюючи експозицію суб’єктивно, можна сказати, що переважну її частину зайняли компанії постачальники і виробники запчастин і аксесуарів для автотранспорту, а також обладнання для автосервісу і ремонту автомобілів. Трохи меншою була кількість компаній, що працюють в сфері автохімії і автокосметики, мастильних та лакофарбових матеріалів, а також автомийок. Також були вперше брали участь у «АвтоТехСервіс» такі нетипові групи учасників, як навчальні заклади (БКТБ НТУ) та прості СТО («РемКардан»).

Що запало в око першим

Інноваційним партнером «АвтоТехСервіс 2020» та спонсором програми «Постачальник-закупівельник» стала компанія Motul, виробник преміальних мастильних матеріалів. Центральну ж частину павільйону зайняв найбільший за площею стенд компанії Inter Cars Україна. Ця компанія, яка традиційно сильна в галузі запчастин, вже другий рік поспіль розкриває на виставці свої кращі сторони як потужного постачальника обладнання для автосервісу.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Центральну ж частину павільйону зайняв найбільший за площею стенд компанії Inter Cars Україна.

Окремо виділявся намет з експозицією одного з найбільш динамічних українських брендів обладнання та інструменту для автосервісу ANDRMAX. Багато новин про цю компанію можна прочитати на нашому сайті.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Експозиція одного з найбільш динамічних українських брендів обладнання та інструменту для автосервісу ANDRMAX

Справжньою окрасою виставки цього року стала колекція макетів агрегатів (двигунів і коробок), виконаних руками студентів БКТБ. Технічний рівень виконання макетів викликає у фахівців захоплення та естетичну насолоду подібну до тої, що виникає в поціновувачів живопису під час споглядання шедеврів Лувру. Просто неможливо було пройти повз ряд сучасних двигунів та трансмісій, світлооптичних приладів й інших агрегатів автомобіля, виконаних у розрізі та наочно демонструючих конструкцію та принцип дії.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Експозиція БКТБ. Просто неможливо було пройти повз ряд сучасних двигунів та трансмісій, світлооптичних приладів й інших агрегатів автомобіля, виконаних у розрізі та наочно демонструючих конструкцію та принцип дії.

І тут не можна не відзначити політику компанії «Автомеханіка». На відміну від минулого разу, компанія вирішила не виставляти свій асортимент обладнання та інструменту на власному стенді, натомись ставши освітнім спонсором виставки. Не було яскравого піару чи рекламного висвітлення, та саме підтримка «Автомеханіки» дозволила Барському коледжу організувати на виставці стенд із власною експозицією, таким чином підіймаючи престиж профільної освіти.

Це вже не перший випадок, коли приватний бізнес підставляє плече державній освіті – раніше керівництво компанії подарувало коледжу надсучасний стенд РКУК Hofmann Geoliner вартістю в кількасот тисяч гривень. Чи то чиста благодійність, чи далекосяжна інвестиція в майбутнє – покаже час. Та як би там не було, така політика заслуговує на повагу і є гідним прикладом для наслідування іншими потужними гравцями ринку: в країні є ще багато навчальних закладів технічної освіти, яким не завадить патронаж бізнесу. А вони в свою чергу віддячать ринку якісно підготовленими молодими фахівцями, що сприятиме підняттю загального професійного рівня в галузі.

Новинки компаній

Найбільш ретельно підготувались до нового сезону українськи виробники обладнання для автосервісу. Наприклад, на стенді компанії «Планета обладнання» відбулася прем’єра нової марки стендів розвал-сходження ННВ-3D Planet of Equipment. Також в асортименті «Планети обладнання» з’явилися автомобільні підйомники під власним брендом Hydrolift. В нашому журналі autoExpert #3'2020 про це розповів комерційний директор компанії Віталій Сичевський - "Планета Оборудования: собственные бренды и цена репутации".

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
на стенді компанії «Планета обладнання» відбулася прем’єра нової марки стендів розвал-сходження ННВ-3D Planet of Equipment.

Відомі серед спеціалістів далеко за межами України розробники діагностичного обладнання для паливної апаратури представили на стендах свої останні новинки.

Так керівник компанії OpenSystem Олександр Ляпун, не приховуючи захвату, розповідав про свій найновіший стенд для перевірки дизельних насос-форсунок UIS-CAM. (Unit Injection System – CAMbox) для вантажних автомобілів. «Це пік, найвище досягнення нашої конструкторської думки», - так представив новітній прилад пан Ляпун. Не можна не сказати, що одразу з виставки цей пристрій відправився на роботу в дизель-сервіс під Броварами, а сама OpenSystem забезпечена замовленнями на місяці вперед. Взагалі, 2020 рік, за словами її керівника, видався на диво вдалим для компанії, яка випустила три нові комплекси для діагностування форсунок, навіть тих, для яких виробник ще на надав ремонтної інформації. Це оновлені прилади для тестування п’єзоелектричних форсунок Siemens та регулювання зазорів MegaTester V3, які пів року тестувались на виробництві Continental VDO. Точність виміру 0,15 мкм. Аналогічний прилад MegaTester V1 створено і для тестування електромагнітних форсунок Bosch. Ця сучасна техніка є щільним сплетінням апаратної та програмної частин, що немає аналогів в світі. За рік таких приладів в світі продано близько 700 шт.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Олександр Ляпун (OpenSystem), не приховуючи захвату, із захопленням розповідав про свій
найновіший стенд для перевірки дизельних насос-форсунок UIS-CAM.


А на стенді компанії DiMeD можна було почути про останні тенденції в сфері дизельних насосів та форсунок від справжніх фанатів своєї справи, які розповідають про паливну апаратуру так само азартно і захоплююче, як про фінал Ліги Чемпіонів чи культовий серіал. Де ще, як не на виставці, можна дізнатись про новинки не від чергових консультантів, а від їхніх розробників? Провідний інженер-програміст Дмитро Ульянченко продемонстрував останні винаходи компанії: новий модуль для тестування насосів Pump Control Unit, з яким можна вдихнути нове життя в попередні версії популярних стендів DiMeD (типу Express, Expert та X-code), а також обладнання, що працює із підвищеним тиском в 2500 бар. Разом з керівником проекту В’ячеславом Тарновським вони сповнені нових ідей і обіцяють ще більше інновацій найближчим часом, зокрема рішення для кодування форсунок останніх моделей (таких як Delphi C4i).

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
На стенді компанії DiMeD можна було почути про останні тенденції в сфері дизельних насосів та форсунок від справжніх фанатів своєї справи.

Компанія з багаторічною історію з Одеси VTM-Group також ретельно підготувались до виставки. Вона є лідером у розробці та виробництві балансувальних станків на території СНД. Також компанія розвиває новий напрямок – ремонт та відновлення турбін та карданів на базі власного обладнання. Серед її замовників такі компанії як «Мотор Січ» та «Південмаш», частина продукції йде на експорт. На цей раз підприємство презентувало свою власну новітню розробку – пристрій для діагностики та налаштування електронних актуаторів турбокомпресорів «ATР-1000». У порівнянні з польськими та англійськими аналогами він має найбільше охоплення актуаторів, адже його проектували з урахуванням побажань клієнтів. На даний момент пристрій дозволяє перевіряти актуатори, а у перспективі впровадження у ньому функції перепрограмування. Також було показано стенд для калібрування та налаштування змінної геометрії турбокомпресорів «ГЕОМЕТ-2000», який теж викликав цікавість у спеціалістів.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Стенд VTM-Group.

На стенді ПВКФ «Вікторія-С», яка протягом 20 років займається виробництвом, розробкою та продажем обладнання для СТО та гаражів серед традиційного асортименту (стенди для випресовки шкворнів, слайлентблоків, правки дисків) компанії були продемонстровані останні новинки як власного виробництва, так і від партнерів. В цьому році в каталозі фірми з’явились 2 новинки від білоруського виробника StrongBEL: індукційний нагрівач HIF-1 та тестер підвіски AGK-1. Перший пристрій призначений для безполуменевого розігріву закипілих та заіржавілих різьбових з’єднань, а другий – для діагностики люфтів підвіски та виявляння прихованих пошкоджень легкових автомобілів та комерційного транспорту. Також компанія презентувала і новинку власного виробництва для вантажного сервісу – пересувний ямний пневмогідравлічний домкрат ПГ-20, що дозволяє підіймати транспорт вагою до 20 тонн.

В сегменті запчастин свої програми представляли виробники та дистриб’ютори автокомпонентів. Це такі закордонні компанії як Auto-GH (марка GH-Parts, Польща), Swissvert (представник брендів FACET, EPS, Suplex, Bugiad, Cofle т.і.), Signeda (Литва), WAS (Польща, представлена своїм українським партнером «САНПАРІС»), а також українські компанії: виробники, дистриб’ютори та представництва, серед яких «Альфа Фільтр», «Автошторм», «Фрі Ко», «Полігон-Авто», SHAFER Україна, Rotinger Україна, PolyBUSH, TRUCKMAN Україна, EURO DRIVESHAFTS Ukraine, т.і.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Стенд компанії Swissvert: FACET, EPS, Suplex, Bugiad, Cofle.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Стенд компанії PolyBUSH.

Також було і кілька дебютантів, що вперше представили свої бренди на майданчиках «АвтоТехСервіс». Це такі компанії, як Auto-GH (марка GH-Parts, Польща), що займається постачанням запчастин до європейських, азійських та американських легкових автомобілів (деталі підвіски, гальма, електрика т.і.), та виробник автмобільної світлотехніки WAS (Польща), представлена українським партнером «САНПАРІС».

Був представлений стендом виробник багажників та аксесуарів «ПТМ Форсаж» з міста Дніпро. Його продукція широко представлена в торгівельних мережах України та успішно експортується за кордон. На стенді ж відвідувачі могли ознайомитись із класичними продуктами компанії: багажниками, колісними ковпаками та велосипедними кріпленнями, на які останнім часом відчувається зростання попиту. Новинкою цього року у компанії стали модельні багажники (раніше вони були універсальні), зокрема для таких марок як Mitsubishi, Lexus т.і., які були розроблені на замовлення автосалонів.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
На стенді «ПТМ Форсаж» відвідувачі могли ознайомитись із класичними продуктами компанії:
багажниками, колісними ковпаками та велосипедними кріпленнями.


Постійний учасник «АвтоТехСервіс» литовська компанія Signeda разом зі своїм українським представником «Авто Шабо» представляла розширений асортимент кузовних частин та автомобільної оптики, в якому посилився напрямок тюнінгу американських масл-карів (на зразок Dodge Charger і Ford Mustang), а також кросоверів (Jeep Cherokee, Ford Escape, т.і.), на які відмічено зростання попиту через масове завезення їх з США.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

Свій розширений та поглиблений асортимент представила компанія EURO DRIVESHAFTS Ukraine, для якої участь у виставках – важлива складова маркетингової політики. Компанія розвиває два напрямки: сільгосп та автомобільний, і в обох номенклатура суттєво оновилась. Особливу увагу компанія приділяє наявності в каталозі альтернативних деталей. Наприклад, якщо раніше в певному розмірі існувала лише одна хрестовина кардану, то тепер з’явились аналоги від інших виробників – таким чином, клієнт має можливість обирати, що саме йому підходить найкраще.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Свій розширений та поглиблений асортимент представила компанія EURO DRIVESHAFTS Ukraine.

Цікава історія склалась із потенційним новачком «АвтоТехСервіс», польським виробником освітлювальної техніки WAS, якого було позначено як учасника в каталозі виставки, хоча на самому стенді було написано «САНПАРІС». Справа знову ж таки в СOVID-19 та обсервації, через яку польські гості відмовились від особистої презентації свого бренду у Києві. Замість того вони доручили своєму українському партнеру та дистриб’ютору представити на виставці їхню продукцію: сучасні світлодіодні прилади, ліхтарі та сигнальні лампи для вантажної техніки та причепів, включно із останніми новинками серії Lampdemia Edition, завдяки чому їхній стенд був одним з найбільш яскравих на виставці. Польська компанія навіть не заперечувала проти того щоб український партнер представив інші товари зі свого асортименту: газові упори багажників FA Krosno та фурнітуру і компоненти Happich.

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція
Стенд «САНПАРІС».

В сфері автомобільної хімії можна відзначити компанію НВП «Артхім», яку вже можна вважати постійним учасником виставок «АвтоТехСервіс». Цього року вона презентувала останні новинки власного виробництва для миття автомобілів професійного класу в серії Master’s Line, а також нові німецькі (Zvizzer) та турецькі (Safran, Wieberr) марки, для яких компанія стала офіційним дистриб’ютором в Україні.

Відгуки учасників

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

Сергій Шкрябець, маркетолог компанії «Артхім»: «Ми вже втретє беремо участь в «АвтоТехСервіс». Починали з невеличкого стенду 6 кв. м, а зараз вже вдвічі збільшили площу, адже асортимент продукції суттєво розширився. Поки що передчасно оцінювати результати цієї виставки (коментар був у перший день – прим.), але з досвіду минулих заходів можна зробити лише позитивні висновки: компанія відкрила для себе нові регіони та знайшла дистриб’юторів, а наша марка Helpix стала більш впізнаваною. Також хотілося б відзначити роботу організаторів, які доклали максимум зусиль, щоб провести цю виставку в складних умовах, викликаних епідемією та карантином. Вони тримали з нами тісний зв’язок, оперативно інформували про всі зміни, та вжили усіх застережних заходів, щоб перебування тут було безпечним».

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

Сергій Казаков, представник Carbon Clean UK у Східній Європі, яка дебютує на українському ринку, поскаржився, що через карантинні перешкоди його партнери з Британії не змогли приїхати на виставку: «Вони мали привезти для демонстрації озонатори. Повинні були прилетіти власник, та директор, відповідальний за розвиток бренду в світі. А так я привіз лише ту частину асортименту, яка була в мене в наявності в Україні. Ну, нічого, чекаємо наступного року. Інтерес до нашого обладнання наявний, в перший же день я отримав запит інвойсу на такий апарат, як представлений тут».

З ним погоджуються інші іноземні гості. Лайміс Вашкавічюс (Signeda, Литва): «Коронавірус гальмує розвиток. Саму ж виставку оцінюю непогано: нехай людей загалом менше, ніж торік, але на нашому стенді ми мали достатньо зацікавлених відвідувачів, особливо на другий день виставки. Нас вже пізнають, як марку – ефект постійної присутності дається взнаки, бренд просувається. Сподіваємось, що ця виставка допоможе нам досягти ще вищого рівня та плануємо брати участь наступного року, адже ми бачимо, що це насправді ефективно».

А Юрій Мармалюков з агенції Swissvert (представник брендів FACET, EPS, Suplex, Bugiad та Coffle, та інших) зауважив, що Київська виставка стала першим заходом подібного роду в Європі після послаблення карантину: «Стамбул скасували, Франкфурт перенесли, Москва під питанням – не так багато майданчиків для тісної взаємодії з цільовою аудиторією. Тож ми просто не могли пропустити виставку у Києві, на якій ми допомагаємо нашим українським дистриб’юторам в просуванні наших марок».

Через ту ж таки обсервацію, скасовану в останній момент, майже екстремальною стала презентація для української професійної спільноти польської марки запчастин GH-Parts: із першопочаткового складу представників приїхали два менеджери, але не зміг прибути перекладач. Тож мовний бар’єр став певною перешкодою для новачків «АвтоТехСервісу». «Наша мета пошук нових дилерів в Україні та розширення нашої присутності, - говорить представник компанії Auto-GH Пьотр Сурма. – В нас вже є два дистриб’ютори в Україні, але вони постачають лише частину нашого асортименту. Тож ми хотіли б представити свою повну гаму продуктів. А також підняти впізнаваність марки GH-Parts. Ми зустрічали людей, які вже купували наші амортизатори, але й не здогадувались, що в нас є й інші запчастини: підвіска, гальма, електроніка. Цілком же враження від виставки не погані. Ми знали, яка ситуація тут, тож все виявилось навіть краще, ніж ми сподівались від початку. Мабуть, це максимум з того, що можна було організувати в цих умовах. Це ж єдина виставка цього року – навіть у США все скасували! Хтозна що буде наступного року, то ж ми щасливі бути тут і зараз».

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

«Наша головна мета на виставці не щось продати, а познайомити споживачів з маркою TRUCKMAN. Ми зробили перший крок минулого року, і продовжуємо йти цим шляхом. Наша цільова аудиторія: великі гуртові компанії, а також СТО. У порівнянні з минулим роком цього разу виставка трохи слабше через об’єктивні причини, але ми жодною мірою не шкодуємо, що взяли участь», - так оцінив представник комерційний директор TRUCKMAN в Україні Сергій Пальниченко. «По суб’єктивним відчуттям помітний сильний інтерес до марки, підходить багато людей, цікавляться. На другий день виставки в нас скінчився рекламний матеріал, довелося оперативно додруковувати. Отже виставка свою задачу виконує».

«Ми не брали участь минулого року, тож можемо порівняти лише з 2018. Очевидно, що епідемія та період відпусток не могли не позначитись на кількості відвідувачів. Але вона виявилися більшою, ніж ми очікували, а відвідувачі проявили зацікавленість як у наших новинках, так і у зразках вже перевіреного обладнання. Були в нас і прямі продажі прямо зі стенду, але головна мета – нові контакти та бізнес-партнери. Тому нема жодних моментів, на які слід жалітись. Все відбулося краще, ніж ми сподівалися. Будемо брати участь і наступного року. Принаймні, плануємо», - підбиває підсумки участі в «АвтоТехСервіс 2020» Василь Ковпак, комерційний директор ПВКФ «Вікторія С» (Черкаси).

Не приховував задоволення від участі у виставці Олег Шукшин, керівник СЦ та R&D VTM Group (Одеса). Він упевнений, що витрати на виставку окупляться: «Цього року, на диво, все добре і чудово. Мушу зізнатись, я думав, що буде гірше через коронавірус. А насправді, з точки зору отриманих нових контактів, в цьому році все склалось навіть краще, ніж в минулому. Мабуть, вплинула загальна нестача подібних заходів».

АвтоТехСервіс 2020: три дні драйву в пандемію. Частина 2. Експозиція

Юрій Кисіль, представник EURO DRIVESHAFTS Ukraine: «Виставка надала можливість нашим партнерам, з якими ми були знайомі лише онлайн, налагодити більш тісні стосунки. Також було просто приємно зустрітись із старими клієнтами, підтримати контакт, залучити нових клієнтів… Виставка організована на належному рівні, вжито усіх запобіжних заходів. Зацікавленість в нашій продукції ми відчули. В перший день було трохи стримано, але потім активність набрала оберти – відпочивати вже не було часу».

Поділилась своїми враженнями Наталія Павлова, ПТМ «Форсаж»: «По-перше, участь у виставці – це рекламна підтримка для наших партнерів. По-друге, це чудова нагода представити наші новинки. Ну і третє, це – можливість отримати нових клієнтів. Звісно, ефект може бути відчутний не відразу, та зазвичай виставка себе виправдовує. Ми працювали не марно, виставка перевершила наші очікування».

Під завісу виставки Андрій Коршаков, представник фірми «САНПАРІС» виглядав втомленим і знесиленим через три дні представлення марки WAS та нескінчених переговорів і спілкування – це найкраще говорить про інтерес до продукції: «Ще вчора-позавчора люди були в нас на стенді, а вже зараз ми отримуємо дзвінки: цікавляться, запитують, уточнюють. Віддача від виставки виявилася миттєвою. А в мене майже не лишилось сил відповідати. Сподіваюсь, що наступного року наші польські партнери таки приїдуть на виставку, тож ми зможемо провести її спільно».

Враженнями від першої участі у виставці поділився і директор СТО «РемКардан» (Київ) Олександр Горловик: «Ми регулярно відвідуємо профільні виставки в Україні та за кордоном. А в якості учасника ми виступаємо вперше. Як ви бачите, тут переважно представлені компанії, що продають продукцію. Ми ж продаємо послуги. Люди підходили, цікавились, ми обмінювались контактами – подивимось, які будуть результати. Наші клієнти як кінцеві власники, так і інші СТО, які не можуть відремонтувати кардан власними силами, а також автотранспортні підприємства. В цілому ж я виставкою задоволений, враження позитивні».

Підсумок. Розрив шаблонів і руйнування міфів

Як бачимо, переважна кількість учасників схвально оцінила подію, що пройшла з 18 по 20 серпня в павільйоні МВЦ. Всі вони стверджують: всупереч острахам та стереотипам, все виявилось краще, ніж можна було очікувати в умовах, що склались, а затрати на участь виявились виправданими. На наш погляд, виставка пройшла навіть краще, ніж в минулі роки. Можливо, через зменшену кількість експонентів, можливо, через оптимізоване планування та суто геометричне розташування стендів, але цього річ працювати на виставці було комфортно, як ніколи. Незважаюи на санітарно-гігієнічні та бюрократичні перешкоди, «АвтоТехСервіс» заберігає статус міжнародної виставки – це підтверджується прикладом рішучих іноземних учасників, які не побоялися представити свої компанії у київському Міжнародному виставковому центрі і були за це винагороджені увагою професійної спільноти та новими бізнес-контактами.

Важливим фактором, що допоміг залучити на виставку додаткову аудиторію (в тому числі найвищого рівню), став Аutomotive aftermarket Форум, проведений з ініціативи autoExpert. Від самого початку задуманий як майданчик для комунікації між усіма сторонами багатогранного ринку aftermarket, він успішно виконує свою функцію. Таким чином autoExpert виходить за межі традиційного видання, перетворюючись на живого комунікатора і каталізатора бізнес активності, знайомлячи між собою імпортерів, виробників, мережі рітейлу та залучаючи їх до ефективної взаємодії. Сучасний світ стрімкий і мінливий, тому потрібно швидко присовуватись до нових умов, освоювати нові форми та засоби співпраці. Тож і виставки, і преса трансформуються в сучасні способи комунікації, шукаючи нові креативні підходи.

Проведені виставка та форум переконливо спростовують міф про неефективність подібних заходів та руйнують стереотип про смерть професійних засобів масової комунікації і преси зокрема. Успішні компанії гармонійно використовують усі можливості донести інформацію про себе, свої послуги і продукти до якнайширших груп партнерів та клієнтів, та в результаті укладають угоди на десятки тисяч доларів.

Все це дозволяє зробити припущення, що наступного року «АвтоТехСервіс 2021» (яка вже приймає заявки), а з нею і черговий Аutomotive aftermarket Форум зберуть ще більше відвідувачів, учасників, доповідачів і слухачів.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше