Компанія «Жевол Авто» представить прилади для техогляду та сервісне обладнання на АвтоТехСервіс’2019 » autoExpert. Automotive from Europe. FORUM CTO.
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » Компанія «Жевол Авто» представить прилади для техогляду та сервісне обладнання на АвтоТехСервіс’2019

Компанія «Жевол Авто» представить прилади для техогляду та сервісне обладнання на АвтоТехСервіс’2019

  • Переглядів: 1039
  • Дата: 14-03-2019, 18:02
  • Print
Компанія «Жевол Авто» - єдиний ексклюзивний представник діагностичного обладнання марки JEVOL в Україні та країнах СНД, дебютує на виставці АвтоТехСервіс'2019. Хоча раніше в Україні не було офіційного представництва виробника, на практиці ж продукція під маркою JEVOL вже давно відома вітчизняним фахівцям.

Компанія «Жевол Авто» представить прилади для техогляду та сервісне обладнання на АвтоТехСервіс’2019Завод виробляє різноманітне випробувальне обладнання для діагностики автомобілів, а саме: гальмівні стенди, стенди перевірки ходової частини автомобілів, газоаналізатори, димоміри, реглоскопи, люфт детектори, цифрові тахометри. Компанія «Жевол Авто» пропонує своїм клієнтам повний перелік послуг для запуску бізнесу у сфері технічного контролю, сертифікації та ремонту ТЗ, а саме: підбір необхідного обладнання, проектування приміщень, встановлення та налаштування обладнання, навчання персоналу, супровід з підготовки необхідної документації для акредитації.

Головним продуктом, який компанія представить на своєму стенді буде мобільний універсальний гальмівний стенд JEVOL RRT7500M (mobile). Представники компанії обрали для презентації саме це устаткування з усього широкого переліку обладнання, як те, що користується найбільшим попитом на ринку. Цей продукт у порівнянні з аналогами інших виробників має близьке до ідеального співвідношення ціна-якість. Вперше такий стенд було поставлено ще 2009 року, тож він добре відомий спеціалістам, та з того часу він пройшов суттєве оновлення та отримав кілька вдосконалень. Представники «Жевол Авто» запрошують керівників сервіс центрів, СТО та звичайних майстрів до свого стенду на АвтоТехСервіс’2019, де вони радо нададуть консультації, та детально розкажуть про всі новинки JEVOL.

Окрім головного експонату компанія також планує представити прилади, що входять в лінію техогляду: газоаналізатори, димоміри, реглоскоп т.ін.

мобільний універсальний гальмівний стенд JEVOL RRT7500Mмобільний універсальний гальмівний стенд JEVOL RRT7500M

Виставка відбудеться 29 травня - 1 червня 2019 р. в Києві у Міжнародному виставковому центрі (м. Лівобережна).

Увага! Щоб потрапити на виставку, перейдіть за посиланням, введіть промокод AUTOEXPERT, та отримайте свій бейдж безкоштовно!

Компанія «Жевол Авто» представить прилади для техогляду та сервісне обладнання на АвтоТехСервіс’2019Подписывайтесь на наш канал в Telegram - https://t.me/autoexpert_consulting_com.
Это удобно! Актуальные новости и профессиональные статьи.
Всё о рынке Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчасти, моторные масла, автохимия, оборудование для СТО, автобизнес в лицах, шины, грузовой сервис.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше