AD DIESEL представляє присадки Stanadyne Performance formula
autoExpert » НОВИНИ » Автохімія, автокосметика » Всесезонна формула продуктивності. AD DIESEL представляє всесезонні присадки Stanadyne Performance formula

Всесезонна формула продуктивності. AD DIESEL представляє всесезонні присадки Stanadyne Performance formula

  • Переглядів: 3997
  • Дата: 17-02-2022, 10:31
  • Print
Хоча більша частина зими вже позаду, погода все ще залишається підступною, особливо після нічних від’ємних температур. Плюс не виключені неочікувані сюрпризи, на кшталт арктичних циклонів. Досвідчені власники дизельних автомобілів готуються до цього заздалегідь, використовуючі антигелеві присадки до палива.

Всесезонна формула продуктивності. AD DIESEL представляє всесезонні присадки Stanadyne Performance formula

Серед них окремо стоїть розробка Stanadyne Performance formula, яка нещодавно надійшла на склади компанії AD Diesel. Як і її аналоги, вона також забезпечує легкий і швидкий запуск двигуна в холодну погоду, запобігаючи утворенню гелю кристалів парафіну і зменшуючі поріг замерзання палива на 22 градуса за Цельсієм.

Але головна її відмінність не в цьому. Ключова перевага Performance formula у її всесезонності – вона однаково корисна як під час морозів (знижує температуру втрати плинності палива), так і у спекотну погоду (підвищує цетанове число). За будь-якої температури повітря цей продукт надійно захищає паливну систему двигуна від проблем, пов’язаних з низькою якістю дизельного палива. Формула не містить спиртових складових, тому запобігає появі корозії і передчасному зносу деталей паливної системи. Більш за те, за результатами незалежних тестів, при використанні присадки економія палива становить 8%.

Всесезонна формула продуктивності. AD DIESEL представляє всесезонні присадки Stanadyne Performance formula

Performance formula постачається в двох варіантах фасування: у флаконах по 250 і 500 мл (на 125 / 250 л пального відповідно) і проста у застосуванні (додається у паливо перед заправкою у співвідношенні 1:500).

Будучи офіційним дистриб’ютором продукції Stanadyne в Україні, компанія «АD Дизель» звертає увагу клієнтів, що у компанії діє знижка на всесезонну присадку до палива Performance Formula в залежності від кількості закупки.

За твердженням дистриб’ютора, Stanadyne – поки єдиний в світі з виробників паливних систем, що випускає власний спектр присадок до дизельного палива. Це єдиний бренд в області присадок до палива, який був перевірений і схвалений більшістю всесвітньо відомих виробників двигунів і транспортних засобів, включаючи GM, Ford, Deere & Navistar. Продукт також відповідає стандарту Cummins L10 – тест на чистоту.

Поряд з цим, незалежне дослідження показало, що Performance Formula є на сьогоднішній день кращою добавкою серед інших на цьому ринку. Експерти, що займаються обслуговуванням дизельних паливних систем, рекомендують присадки до палива від компанії Stanadyne.

Всесезонна формула продуктивності. AD DIESEL представляє всесезонні присадки Stanadyne Performance formulaStanadyne є провідною американською компанією з виробництва систем уприскування дизельного палива, конструювання та виробництва паливних насосів, форсунок, відокремлювачів води і фільтрів для дизельного палива, а також діагностичного обладнання, підігрівачів палива і підкачувальних насосів для дизельних паливних систем.

Будучи лідером в технології виробництва присадок і поліпшення якості дизельного палива, компанія Stanadyne за допомогою своєї продукції, бере на себе турботу про якість палива протягом його шляху від паливного бака автомобіля до камери згоряння двигуна.
Всесезонна формула продуктивності. AD DIESEL представляє всесезонні присадки Stanadyne Performance formula


Більше інформації про компанію AD Diesel, її бренди та дистриб'юторів читайте за посиланням…


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше