OilHouse пропонує чотири продукти для захисту від морозу
autoExpert » НОВИНИ » Автохімія, автокосметика » OilHouse пропонує 4 продукти для захисту автомобіля в зимовий період

OilHouse пропонує 4 продукти для захисту автомобіля в зимовий період

  • Переглядів: 581
  • Дата: 20-01-2021, 14:22
  • Print
Останні роки привчили більшість населення країни до теплої зими: люди потрохи почали забувати, як може бути зимно в Україні. Втім, погода може бути мінливою, а природа – непередбачуваною: синоптики повідомляють про насування на країну арктичного повітря і різке зниження температури. Декого наглий мороз може захопити зненацька: мотори відмовляються заводитись, двері – відчинятись, склоочисники – рухатись, а скло – відтаювати – проблеми, про які автовласники потроху почали забувати.

OilHouse пропонує 4 продукти для захисту автомобіля в зимовий період

Саме тут в нагоді стане «зимовий пакет» від компанії OilHouse. Досвідчені менеджери компанії, які давно працюють на ринку, передбачали можливі морози і подбали про наявність запасу на складі сезонних продуктів від своїх партнерів-постачальників: VELVANA та XENUM. Ці продукти підійдуть як для пересічних автовласників, так і для професійного застосування на СТО та автотранспортних підприємствах.

Антифризна присадка для дизельних двигунів XENUM X-TREME WINTER D

Ця присадка / добавка антигель останнього покоління покращує прокачуваність дизельного палива при надзвичайно низьких температурах(до -30°C і навіть нижче, в залежності від складу дизельного палива). Вона збільшує потужність і повноту згоряння палива, підвищує експлуатаційну надійність, адже запобігає парафінізації палива. За рахунок кращої плинності палива, цей продукт дозволяє працювати двигуну навіть нижче точки CFPP (гранична температура холодної фільтрації).

Засіб не містить спиртів, розчинників та інших агресивних речовин, не зменшує цетанове число дизеля і не впливає на роботу сажового фільтра (DPF).

X-TREME WINTER підходить для всіх дизельних двигунів пасажирських, комерційних транспортних засобів, автобусів та будівельної техніки згідно з сертифікацією DIN EN 590 і забезпечує надійну роботу двигуна в суворих зимових умовах. Концентрат витрачається у розрахунку 1 мл засобу X-TREME WINTER на 1 л дизельного палива (1 : 1000). Присадка доступна в тарі об’ємом від 100 мл до 20 л.

Також корисним буде й інший високотехнологічний продукт – мастило з керамікою і тефлоном XENUM SUPER 5.1

Багатоцільове мастило з високою проникаючою здатністю, посилене тефлоново-керамічною технологією Cerflon – це потужний захисний мультифункціональний засіб для усунення іржі і відмінного змащення. Завдяки універсальним властивостям XENUM Super 5.1 має широку сферу застосування – від професійного обслуговування до власних потреб: усуває скрип та зменшує тертя рухомих деталей, запобігає електричним замиканням, протидіє корозії, оскільки є водостійким та відштовхує вологу. Він не взаємодіє з неметалічними матеріалами, такими як лак, пластик або гума і не містить силіконів.
OilHouse пропонує 4 продукти для захисту автомобіля в зимовий періодOilHouse пропонує 4 продукти для захисту автомобіля в зимовий період

Відмінно працює за низьких температур і антифриз-концентрат VELGREEN Si-OAT виробництва СП «Велвана», який пропонує серед інших продуктів OilHouse.

Гібридний пакет, який складається зі збалансованої суміші карбоксилатних присадок G12+ і мінеральних присадок G11, поєднує в собі переваги обох типів антифризів і надає рідині VELGREEN Si-OAT універсальні властивості, які дозволяють використовувати її в автомобілях різних років випуску. Органічні інгібітори в складі рідини разом зі сполуками кремнію забезпечують додатковий захист від корозії. А жовто-зелений флуоресцентний барвник полегшує контроль герметичності стиків.

Цей антифриз, як і решта продуктів серії Velnord, не містить гліцерину і призначений для використання в системах охолодження двигунів внутрішнього згоряння, теплообмінних апаратів, в тому числі в двигунах з алюмінієвих сплавів. Виробник гарантує, що кристалізація антифризу не почнеться за температури вищої за -38° С, що цілком достатньо для нашого кліматичного поясу. Продукт відповідає допускам VW / AUDI / SEAT / SKODA, FORD, MTU, MERSEDES BENZ, та Porsche. Дана охолоджуюча рідина сумісна з антифризами Glysantin G48, Fridex G11, VAG – G11 і відпускається у ємностях від 1 до 10 л.

Також в асортименті OilHouse є зимовий омивач скла Velvana GLACIDET -30°С SUPER

Продукт представляє собою екологічно чисту морозостійку рідину для очищення скла автомобіля, яка не містить метанолу. Даний засіб може застосовуватися як за допомогою склоомиваючого пристрою, так і вручну. Його виготовлено з концентрату GLACIDET -80°С SUPER.

Цей омивач відмінно видаляє всі види забруднень і нейтральний до лакофарбового покриття автомобіля та гумових деталей. Окрім того він перешкоджає корозії системи омивача скла, а також має приємний аромат.

OilHouse пропонує 4 продукти для захисту автомобіля в зимовий періодOilHouse пропонує 4 продукти для захисту автомобіля в зимовий період

Таким чином OilHouse готова запропонувати автовласникам та підприємствам надійні та якісні продукти, що забезпечать легку те безвідмовну єксплуатацію автомобіля у найлютіший холод.

Більше інформації про компанію OilHouse її бренди та контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше