OilHouse пропонує засіб очистки двигуна від XENUM – очисну присадку FULL DETOX DIESEL
autoExpert » НОВИНИ » Автохімія, автокосметика » Повний дизельний детокс. OilHouse пропонує ефективний засіб очистки від XENUM – очисну присадку FULL DETOX DIESEL

Повний дизельний детокс. OilHouse пропонує ефективний засіб очистки від XENUM – очисну присадку FULL DETOX DIESEL

  • Переглядів: 482
  • Дата: 15-03-2021, 17:20
  • Print
Так само, як людське тіло з плином життя накопичує в собі шлаки і токсини, автомобільний двигун також обростає зсередини лаком, шламом, відкладеннями від продуктів горіння. Продовжуючи аналогію, двигуну, так само як організму, потрібні засоби детоксикації. І так само, як поширюється мода на здоровий спосіб життя та засоби виведення з організму шкідливих речовин, серед автовласників зростає тренд на використання присадок, що очистять двигун від накопиченого бруду.

Про збільшення попиту свідчать і дані безпосередньо «з полів», що надходять від роздрібних продавців, які працюють у тісному контакті з автомобілістами. Наприклад, компанія OilHouse відзначила зростання продажів новітніх високотехнологічних присадок XENUM.

Повний дизельний детокс. OilHouse пропонує ефективний засіб очистки від XENUM – очисну присадку FULL DETOX DIESEL

Одним з бестселерів з багатої лінійки XENUM став засіб FULL DETOX DIESEL. Це – багатоцільова очищаюча присадка для дизельного та біодизельного палива. Цей продукт обирають ті споживачі, які наперед дбають про своє авто і бажають подовжити його термін служби, а також ті, хто любить витискати максимум з-під капоту і навантажує двигун на повну. Логіка проста: профілактика хвороби завжди краще за лікування (особливо, з хірургічним втручанням), тому виникає природнє бажання якщо не позбутися візиту до мотористів в принципі, то хоча б відкласти його якнайдалі.

Працює хімія
Формула продукту FULL DETOX DIESEL, розробленого бельгійськими дослідниками та інженерами, включає складники, які покращують роботу впускної системи автомобіля, очищують від сажі та відкладень DPF, турбіну та інжектори. Окрім того, присадка підвищує цетанове число, що покращує якість згоряння палива та допомагає економити пальне. Відповідно, використання засобу знижує димність і кількість викидів СО2, а за суб’єктивними відчуттями водіїв у авто покращується динаміка та зменшується шум роботи двигуна.

Миючі компоненти присадки очищують паливні форсунки, які починають лити пальне більш рівномірно, а отже робота двигуна стає більш плавною та рівною. А активні речовини відновлюють стан сажового фільтру та системи вихлопних газів, що дає «дихати» двигуну на повну, покращуючи динаміку. В присадці також містяться речовини, що витісняють з пального воду, таким чином запобігаючи його деградації і одночасно захищаючи від окислення елементи паливної системи.

Повний дизельний детокс. OilHouse пропонує ефективний засіб очистки від XENUM – очисну присадку FULL DETOX DIESELПовний дизельний детокс. OilHouse пропонує ефективний засіб очистки від XENUM – очисну присадку FULL DETOX DIESEL


Області застосування
Спеціалісти OilHouse рекомендують використовувати FULL DETOX DIESEL для вирішення наявних проблем із двигуном. Ця присадка XENUM є універсальною за призначенням та ідеально підходить для автомобілів всіх типів, оснащеними дизельними двигунами, включно з останнім поколінням (CRD, TDI, JTD, HDI т.і.), системами EGR, сажевим фільтром твердих частинок (DPF) і каталізатором. Також рекомендується застосовувати присадку як додаток при використанні в якості пального біодизеля.

Присадка XENUM FULL DETOX DIESEL продається в ємностях 350 мл. Цей об’єм розраховано на одноразове розведення в 70л пального. Профілактичний ефект від використання діє протягом одного року або на пробіг до 10 000 км. Для повного очищення систем вміст вміст флакону додається до 30-50 літрів палива, після чого двигун слід розкрутити понад 3000 об/хв, щоб нагріти вихлопну та турборегуляторну системи в процесі чого активні речовини почнуть регенерацію системи.

Більше інформації про компанію OilHouse її бренди та контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше