Працює хімія. Огляд програми OilHouse для професіоналів СТО
autoExpert » НОВИНИ » Автохімія, автокосметика » Працює хімія. Огляд програми OilHouse для професіоналів

Працює хімія. Огляд програми OilHouse для професіоналів

  • Переглядів: 556
  • Дата: 12-04-2021, 11:51
  • Print
Серед продуктів, які пропонує компанія OilHouse, окрему групу складають товари для професійного застосування. Перед усім це автохімічні матеріали та обладнання для їх використання, за допомогою яких автомайстерні та СТО зможуть не лише полегшити повсякденну роботу автомеханіків, але й ввести до прайслісту нові види послуг, таким чином розширивши можливості сервісу, отримуючи додатковий дохід та конкурентні переваги.

Ядро професійної програми OilHouse складають продукти останнього покоління від бельгійського виробника XENUM. Його дослідники та науковці пишаються тим, що поставили хімію на службу автосервісу і розробили дієві формули активних речовин, що візьмуть на себе частину нелегкої роботи автомеханіка. Перед усім це стосуються очищення, знежирення та змащення.

Працює хімія. Огляд програми OilHouse для професіоналів

Для пересічного автовласника, який виконує разові роботи по догляду автомобіля або дрібний ремонт час від часу, ці продукти скоріш за все здаватимуться зайвими витратами. Але для автомеханіків, мотористів, развальників, автослюсарів чи шиномонтажників, які повсякчас зустрічаються із заіржавілими болтами та закислими різьбами, такі помічники на молекулярному рівні зовсім не зайві. До того ж деякі з цих продуктів потребують для їх використання професійних навичок чи спеціального обладнання.

За приклад можна навести комплексне рішення з очищення впускної системи дизельних двигунів I-FLUX. Йдеться про рідину I-FLUX Fluid (постачається у ємностях 1000мл), яка позбавляє впусникний тракт, колектор, клапан клапан EGR та впускні клапани від від вуглецевих і масляних відкладень, бруду, лаку і частинок сажі. Для використання цієї рідини потрібне спеціальне обладнання – установка XENUM I-FLUX 200, яка також є в асортименті OilHouse. Для автовласника це обладнання досить вартісне і не потрібне. Але при комерційному використанні при наданні послуг з очищення впускної системи, таке рішення є ефективним. При проходженні ТО автомайстерня може запропонувати своїм клієнтам сервіс, який поверне двигуну їхнього автомобіля початкову чистоту, покращить згоряння палива, а отже збільшить його потужність та зменшить витрати пального та шкідливі викиди. Така послуга є доволі популярною на СТО в країнах Європи та Великобританії. Засіб I-FLUX призначений для усіх типів дизельних двигунів, у тому числі останніх поколінь, обладнаних сажовими фільтрами DPF і каталізаторами.

Працює хімія. Огляд програми OilHouse для професіоналів

Альтернативою цьому рішенню можуть стати продукти для очищення впускних колекторів бензинових і дизельних двигунів XENUM INTAKE PRO Diesel та Petrol, що випускаються в аерозольних балонах і не потребують додаткового обладнання. Лінію очисників XENUM доповнюють спеціальні продукти для системи кондиціювання(Climair Pro i Climair GO) та універсальний очищувач поверхонь (Bio Clean), а також присадка для очищення сажового фільтра DPF Fluid. Також майстрам стануть в пригоді знежирювачі та розчинники.

В асортименті для професійного застосування також OilHouse присутні мастила різного застосування і складу: літієві, графітові, силіконові, з дисульфідом молібдену, з тефлоном (ПТФЕ), для змащення ланцюгів та ріжучого інструменту. Вони підбираються залежно від робочих умов з урахуванням температурних та абразивних навантажень, складу матеріалів пари тертя, присутності вологи т.і, щоб досягти максимального тривалого ефекту. Переважна кількість мастил надається у форматі аерозольних балонів, що збільшує зручність використання та проникність мастила, але присутні мастила у класичних тубах. Особливо згодиться автомеханікам «рідкий ключ» XENUM DEBLOCK SHOCK, який завдяки фірмовій тефлоново-керамічній добавці Cerflon руйнує іржу та бориться із закислими болтами та гайками.

Ще одним комплексним рішенням з професійної лінійки є система промивки сажових фільтрів DPF. Тут використовується спеціальне обладнання DPF FLUSH у поєднанні з двокомпонентним комплектом для промивки сажового фільтру XENUM DPF Kit. Застосування цього комплексу дозволяє якісно відновити фільтр без його демонтажу, позбавивши його від забруднюючих часточок сажі та залишків вуглецю. Це відмінна альтернатива заміні досить вартісного фільтру DPF, яка дозволяє автовласнику заощадити кошти.

Працює хімія. Огляд програми OilHouse для професіоналів


Окрім топових продуктів XENUM компанія OilHouse надає майстрам і більш економні продукти від Velvana (Україна) і PRO-CHEM (Польща): очищувачи гальм – Break Cleaner та сажевого фільтра DPF / FAP і клапану EGR. Серед іншого тут є пасти для очищення рук, адже чистими повинні бути не лише деталі автомобілів, але й руки, що їх ремонтують.

Більше інформації про компанію OilHouse її бренди та контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше