Opetне агрогосподарство – ефект, доведений практикою
autoExpert » СТАТТІ » Оливи, мастила » Opetне агрогосподарство. Ефект, доведений практикою

Opetне агрогосподарство. Ефект, доведений практикою

  • Переглядів: 1077
  • Дата: 10-08-2020, 23:31
  • Print
Opetне агрогосподарство – ефект, доведений практикоюЗавдяки присутності в своєму асортименті спеціальної продуктової лінійки для сільгосптехніки турецький виробник мастильних матеріалів Opet має серйозні козирі для боротьби за українського споживача в аграрному секторі. Українське представництво приділяє цьому напрямку значну увагу: веде гнучку цінову політику, робить активні маркетингові кроки та тісно співпрацює з агропідприємствами, залучаючи все нових і нових партнерів до використання моторних олив Opet.

Аграрна промисловість в Україні є справжнім драйвером державної економіки і, відповідно, дуже привабливим ринком для світових виробників спеціалізованої техніки. Агропромислові холдинги, невеликі сільськогосподарські компанії, приватні фермери – всі намагаються використовувати у своїй діяльності надійні та сучасні машини, що дозволяють підвищити продуктивність роботи та покращити ефективність обробки землі. Та ще й специфіка сезонності робіт потребує чіткого дотримання термінів та нормативів.

Це призводить, в свою чергу, до зростання конкуренції серед постачальників техніки та витратних матеріалів. Сьогодні вже недостатньо просто бути відомим брендом, хоча цей фактор, звичайно, є дуже важливим при здійсненні вибору на користь того чи іншого бізнес-партнера. Потрібні реальні «польові» докази, професійний супровід та бездоганний сервіс. Все це стовідсотково відноситься і до категорії мастильних матеріалів, від яких залежить, як довго та надійно служитиме будь-яка сільськогосподарська техніка.

Opetне агрогосподарство – ефект, доведений практикою

Провідний турецький виробник мастильних матеріалів компанія Opet Fuchs Madeni Yag A.S., (входить до найбільшої та найпотужнішої групи компаній в Туреччині – Коч Холдингу), з 2018 року реалізує в Україні мастильні матеріали власної торговельної марки Opet. В Туреччині цей бренд дуже відомий та є одним з лідерів ринку. Завоювання ж довіри та лояльності українського споживача до абсолютного незнайомого товару – це результат ретельної роботи та професійного підходу до всіх без винятку питань, які виникають під час перемовин з будь-яким клієнтом. І зовсім не має значення масштаб діяльності такого клієнту та потенційний обсяг закупівлі та споживання ним продукції компанії-постачальника. Кожному приділяється увага, вивчаються всі аспекти його діяльності з метою пропонування найкращого бізнес-рішення.

Безумовно, одним з головних важелів, що здатний схилити вибір на користь нового постачальника, є якість мастильних матеріалів. Тому для її перевірки проводять їх тестування в реальних умовах експлуатації техніки. Головна мета – показати перевагу від використання нового продукту, перш за все, економічну. І не лише завдяки низькій вартості, а скоріш за рахунок оптимізації інтервалів заміни оливи та попередження несправності техніки. Такий підхід до використання мастильних матеріалів дозволяє фермерам зменшити витрати на обслуговування техніки, збільшити корисний час роботи та надійність техніки. Як підсумок, клієнт в будь-якому випадку отримує позитивний фінансовий ефект. Цей сервіс від Opet має назву Fullcheck LAB. Він дає можливість в повній мірі проводити діагностику стану вузлів техніки, ґрунтуючись на аналізі оливи, яка в ньому працює.

Буквально з першого дня існування Opet в Україні та до теперішнього часу оливи постійно проходять експлуатаційні випробування в різноманітній сільськогосподарській техніці. Правильно підібрані оливи Opet дозволили суттєво збільшити кількість мотогодин, виявити приховані проблеми вузлів техніки, що змащуються, які в подальшому могли привести до виходу її з ладу.

До речі, комплексний аналіз олив проводиться на новому сучасному заводі в Туреччині увласній лабораторії, оснащеній всім необхідним надсучасним обладнанням, акредитованій Турецьким Акредитаційним Агентством T?RKAK, як випробувальна лабораторія по стандарту TS EN ISO/IEC 17025. Всі прилади відкалібровані дуже точно – про високу достовірність результатів випробувань свідчить той факт, що лабораторія бере участь у щорічному тестуванні еталонних зразків ASTM BENCHMARK WORKS.

Програмне забезпечення Fullcheck LAB має дуже простий, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, а результати аналізу формуються у вигляді спеціального звіту. Він містить перелік показників, що вимірюються (наприклад, кінематична в'язкість, лужне число, вміст сажі, температура спалаху) та кольорові індикатори. Зелений означає, що з оливою, а значить і з вузлом все в порядку. Жовтий – слід звернути увагу та вжити відповідних заходів. Червоний – потрібне оперативне реагування, наприклад заміна оливи або проведення візуальної перевірки вузла тощо. Експерти Fullcheck LAB знають всі нюанси зміни характеристик оливи в процесі експлуатації техніки. Більш ніж 50 інженерів, які є фахівцями в своїй галузі, інтерпретують отрімані результати аналізу та надають вичерпні рекомендації як по оливі, так і по обладнанню. Більш того, на основі аналізу тенденцій змін показників оливи прогнозують подальші дії і дають рекомендації з проведення планово-попереджувального обслуговування або ремонту техніки.

Opetне агрогосподарство – ефект, доведений практикою

Таким чином, цей комплексний аналіз стану оливи дозволяє:

дуже точно визначати той момент, коли олива вже вичерпала свій ресурс і потребує заміни;
стежити за зносом і загальним станом вузлів техніки, що дозволяє вчасно проводити попереджувальні ремонти;
надавати рекомендації щодо збільшення інтервалу заміни оливи;
виявляти забруднення, що потрапляють або утворюються в оливі, та можуть вплинути на ресурс техніки;
визначати причини виходу з ладу гарантійної та післягарантійної техніки.

Приводимо нижче лише декілька результатів випробувань:

Трактор Case МХ 210: інтервал заміни моторної оливи Opet Fullpro HT CI-4 15W-40 був збільшений з 250 до 300 мотогодин (м/г).
Комбайни Case IH 2366 та Case IH 2188: підтверджено збільшений інтервал заміни моторної оливи Opet Fullpro HT CI-4 15W-40 на рівні 350 м/г. До того ж аналіз дозволив виявити забруднення оливи абразивним матеріалом, що міг би спричинити додатковий знос компонентів двигуна, і, як наслідок, вивести його з ладу. Вчасно виконані попереджувальні роботи дозволили уникнути передчасного ремонту двигуна.
Комбайн GUARESI SUPER G40: підтверджено стандартний інтервал заміни у двигуні, а безпосередньо олива Opet Fullmaster Turbo 15W-40, завдяки достатньому запасу експлуатаційних властивостей, дозволяє збільшити міжсервісний інтервал мінімум на 25%.
Трактор Case IH Magnum 335: дані комп’ютерної діагностики двигуна при використанні оливи Opet Fullpro HT CI-4 15W-40 відповідають показникам оригінальної оливи SAE 15W-40. Більш того, показник тиску оливи Opet виявився вищим.

Opetне агрогосподарство – ефект, доведений практикою

Більш детальну інформацію можна отримати за запитом на info@opetoil.com.ua або в менеджера з технічних питань представництва торговельної марки Opet в Україні, надіславши листа на Maxim.Kozyr@opetfuchs.com.tr.

Таким чином, використання якісних мастильних матеріалів Opet – це інвестиція, яка майже миттєво приносить економічну вигоду, заощаджує час та зберігає нерви.

Більше інформації про бренд Opet його контакти та дистриб'юторів дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 2)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше