Opet Lubricants та НФМ АГРО підписали угоду про партнерство
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » Opet Lubricants та НФМ АГРО підписали угоду про партнерство

Opet Lubricants та НФМ АГРО підписали угоду про партнерство

  • Переглядів: 755
  • Дата: 20-07-2020, 05:05
  • Print
Мастильні матеріали від Opet продовжують підкорювати український агросектор. Активна і цілеспрямована робота команди Opet в цьому напрямку, гнучка цінова політика, а перед усім бездоганна якість продукції, яка випускається на новому надсучасному заводі, сприяють тому, що все більше сільськогосподарських підприємств зупиняють вибір оливи на продуктах цієї турецької марки.

Opet Lubricants та НФМ АГРО підписали угоду про партнерство

Черговим підприємством, з яким представництво бренду Opet в Україні підписало угоду про партнерство стала компанія НФМ АГРО, один з найбільших офіційних дистриб'юторів сільськогосподарської техніки Case IH в Україні. Ця угода, укладена у червні 2020 року, передбачає розповсюдження та просування мастильних матеріалів Opet через розвинену мережу регіональних представництв та складів запасних частин НФМ АГРО, які розміщені в 22 містах по всій території нашої країни, а також використання олив Opet в 13 сервісних центрах для обслуговування сільськогосподарської техніки.

Парк спеціальних обладнаних сервісних автомобілів і більше 70 фахівців швидко вирішують будь які питання клієнтів, а використання якісних мастильних матеріалів Opet дозволить уникати непередбачених ситуацій та простою техніки через поломки.

Важливим фактором, завдяки якому це партнерство стало можливим, є те, що мастильні матеріали Opet постачаються на конвеєри TurkTraktor для перщої заливки при виробництві техніки Case та New Holland в Туреччині. А це переконливо доводить їх високу якість.

Opet Lubricants та НФМ АГРО підписали угоду про партнерствоТОВ «НФМ АГРО» першим в Україні отримало статус офіційного дистриб'ютора сільськогосподарської техніки Case IH і успішно стартувало на ринку сільгосптехніки.

В даний час серед активів НФМ АГРО окрім регіональних представництв і сервісних центрів, 22 склади запасних частин і одна з найбільших в Україні технічних баз в Полтавській області. Центральний офіс компанії знаходиться в м. Дніпро. За 15 років роботи підприємтсво неодноразово визнавали найкращим продавцем техніки CASE IH в Україні, багато разів нагороджувалося почесними дипломами за участь в національних виставках і ярмарках.

Крім Case IH, «НФМ АГРО» представляє на українському ринку лінійку причіпного обладнання інших виробників: Bednar, Bourgault, OLIMAC, Wishek, Top Air, Balzer, Dominoni т.і. Компанія також надає послуги з навчання персоналу, обробки ґрунту та збирання уражаю силами власного мехзагону, здійснює сервісне та гарантійне обслуговування і поставки запасних частин та мастильних матеріалів.


Більше інформації про бренд Opet його контакти та дистриб'юторів дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 1)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше