Автовиставки повернулися до графіку (2022-2023-2024)
autoExpert » НОВИНИ » Події » Автовиставки повернулися до графіку

Автовиставки повернулися до графіку

  • Переглядів: 2868
  • Дата: 6-10-2022, 13:36
  • Print
Automechanika Frankfurt відбудеться з 10 по 14 вересня 2024 року.

Autopromotec пройде в Болоньї з 21 по 24 травня 2025 року.

З 16 по 18 листопада 2023 року Autopromotec організовує нову подію в Болоньї, присвячену енергетичному переходу.


Щоб отримати точне уявлення про настрої ринку, організатори замовили незалежне опитування експонентів, спрямоване, зокрема, на визначення їхніх уподобань щодо розкладу міжнародних заходів у секторах.

Опитування показало, що експоненти віддають перевагу тому, щоб дві найважливіші міжнародні ярмарки автомобільного ринку Autopromotec і Automechanika повернулися до свого традиційного розкладу: Autopromotec у непарні роки та Automechanika в парні роки.

Представники цих двох заходів погодилися, що важливо задовольнити вимоги ринку, і, як наслідок, Automechanika Frankfurt відбудеться 10-14 вересня 2024 року, а 30-й Autopromotec відбудеться 21-24 травня 2025 року в Болоньї, відновлюючи чергування подій, перерваних пандемією.

Крім того, Autopromotec створює нову подію, яка відбудеться 16-18 листопада 2023 року. Подія, яка все ще перебуває на стадії розробки, присвячена виробникам, постачальникам комплектуючих, дилерам і покупцям і зосереджена на викликах, з якими стикається весь індустрії мобільності, від енергетичного переходу та стійкості до нових бізнес-моделей. З наближенням події інформацію про неї розкриють більше.

Ренцо Сервадей, генеральний директор Autopromotec: «Позитивне ставлення до конкурентоспроможності включає усвідомлення того, що ринки мають бути здоровими та мотивованими. Відновлюючи баланс між цими подіями, ми уникнемо додаткового стресу для компаній, які пройшли нелегкі випробування. У той же час ми надаємо їм можливість брати участь в обох наших виставках, створюючи значну позитивну енергію для всіх учасників».

Міхаель Йоханнес, віце-президент Messe Frankfurt і бренд-менеджер Automechanika, додав: «Ми раді повідомити, що досягли спільного розуміння з усіма залученими сторонами: клієнти, партнери, асоціації та ЗМІ. Численні особисті розмови з нашою міжнародною мережею допомогли прокласти шлях протягом останніх кількох місяців. Це допоможе кожному на ринку післяпродажного обслуговування автомобілів оптимізувати своє планування».

Автовиставки повернулися до графіку


ПРО AUTOPROMOTEC:
Autopromotec — це міжнародна виставка автомобільного обладнання та вторинного ринку, яка проходить кожні два роки у виставковому центрі Болоньї. Захід, заснований у 1965 році, організовує Promotec, сервісна компанія, що належить AIRP Associazione Italiana Ricostruttori Pneumatici (Італійська асоціація виробників шин) та AICA Associazione Italiana Costruttori Autoattrezzature (Італійська асоціація виробників автомобільного обладнання). Подія відрізняється унікальним поєднанням спеціалізації, професіоналізму та якості, що робить її справжнім місцем зустрічі виробників і користувачів. Торгова виставка, яка включає понад 580 категорій продуктів, що охоплюють усі підгалузі вторинного ринку, має форму вибору спеціалізованих ярмарків, де відвідувачі можуть легко спланувати персоналізовані маршрути на основі своїх професійних інтересів. Завдяки інтенсивній рекламній діяльності, яка підтримується як на інституційному рівні, так і з боку торгових асоціацій, Autopromotec вже відбувся 29 разів, продовжує рости та розширювати своє міжнародне охоплення.

ПРО AUTOMECHANIKA:
З 13 подіями по всьому світу Automechanika є найуспішнішим у світі торговим брендом B2B. У 2022 році в усьому світі буде проведено дев’ять виставок Automechanika. Ярмарок вперше відбувся у Франкфурті в 1971 році. З 1990-х років постійно додавалися нові місця по всьому світу. Зараз Automechanika представлена в 13 містах: крім Франкфурта, це Бірмінгем, Буенос-Айрес, Дубай, Хошимін, Стамбул, Йоганнесбург, Куала-Лумпур, Мехіко, Нью-Делі, Нур-Султан, Ер-Ріяд і Шанхай. У всьому світі заходи підтримують близько 130 партнерів і провідних асоціацій автомобільного ринку післяпродажного обслуговування.

Автовиставки повернулися до графіку


Нажаль, EQUIP AUTO Paris заявила про наступну виставку восени 2024 року. Як на нашу думку – то краще по непарних, коли Autopromotec у травні, а EQUIP AUTO у жовтні.

Автовиставки повернулися до графіку


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше