Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмою
autoExpert » НОВИНИ » Події » Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмою

Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмою

  • Переглядів: 487
  • Дата: 24-03-2021, 12:38
  • Print
Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмою

Цього року Automechanika Франкфурт вперше пройде як гібридна подія. Основний фокус буде зосереджено на фізичних подіях та всіх перевагах, які вони пропонують. Automechanika буде доповнювати їх, надаючи всім учасникам виставки нові можливості цифрової співпраці з тими членами міжнародної аудиторії B2B, які не можуть поїхати до Франкфурта через пандемію. Цифрові функції, які безкоштовно доступні всім учасникам виставки, максимально збільшують їх охоплення, відкриваючи абсолютно нові можливості для презентацій продукції та спілкування з клієнтами.

Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмоюДетлеф Браун (Detlef Braun), член виконавчої ради Messe Frankfurt GmbH, налаштований щодо майбутнього позитивно: «Починаючи з червня, на експозиційних майданчиках у Франкфурті знову відбуватимуться виставки. Першою стане Indoor-Air – виставка-продаж вентиляції та якості повітря, а робота над наповненнням та організацією Automechanika, нашого провідного бренду виставок, яка відбудеться вже у вересні, йде повним ходом. Завдяки нашій концепції гігієни та безпеки ми маємо все для вживання заходів безпеки для всіх причетних до події».

Основна увага приділяється безпосереднім особистим діловим зустрічам. А щоб гарантувати, що замовники, які все ще не зможуть подорожувати у звичайному режимі у вересні, могли все ж таки взяти участь, організатори планують гібридний формат. Міхаель Йоханнес (Michael Johannes), бренд-менеджер Automechanika: «Ми хочемо об’єднати гравців галузі з різних країн та континентів – будь то наживо у Франкфурті чи віртуально здалеку – щоб задовольнити їхню потребу в взаємодії. Спираючись на потужнижний досвід, який ми отримали протягом останніх шести місяців, надаючи цифрові послуги для наших клієнтів не тільки в німецькомовних країнах, але також у Росії, Дубаї, Шанхаї і ще далі, ми вирішили провести Automechanika Frankfurt як гібридну подію». ACMA Automechanika New Delhi, одна з 15 виставок Automechanika у всьому світі, яка відбудеться наступного місяця, також обрала гібридний формат. Пан Йоханнес каже: «Уся наша родина міжнародних брендів тісно співпрацює, і ми отримали цінний досвід та компетенцію від діяльності кожної з наших виставкових команд у своїх країнах».

Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмою

Нові цифрові функції
Автомеханіка Франкфурт проходить наживо як фізична подія на виставковому майданчику у Франкфурті згідно з усіма належними заходами гігієни та захисту. Для задоволення інтересів тих міжнародних відвідувачів, які не можуть поїхати до Франкфурта, учасники буде гарантовано доступ до мережевої взаємодії, щоб отримати усі переваги від нових цифрових функцій.

Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмоюОлаф Муссхофф (Olaf Musshoff), директор Automechanika Frankfurt пояснює це так: «Завдяки цифровому інструменту планування часу та зустрічей та засобам для спілкування в режимі реального часу та відеодзвінкам у форматі сам на сам, учасники зможуть спілкуватися безпосередньо зі своїми замовниками та отримати лідів – нових потенційних клієнтів. Цього року ми надаємо ці послуги безкоштовно приблизно 2 000 експонентів, які вже підтвердили, що беруть участь». Інформація про товари експонентів та профайли компаній залишатиметься в мережі навіть після закінчення заходу. Як каже пан Муссхофф: «Це дозволить нам надати всім компаніям-учасникам більше охоплення».

Експоненти також можуть презентувати свої інновації в продуктах в прямомуефірі. Міхаель Йоханнес пояснив так: «Ми використали ці місяці, щоб інвестувати в технічні навички наших співробітників і створити власну веб-студію для наших клієнтів тут, на виставковому майданчику у Франкфурті. Я вже з нетерпінням чекаю на відео та прямі трансляції, які наші експоненти створять для доповнення програми підтримки»

Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмою

Події: наживо у Франкфурті та прямі трансляції в Інтернеті
Для всіх, хто не може поїхати до Франкфурта через коронавірус, Automechanika Frankfurt також запропонує деякі допоміжні програми в цифровому форматі. Це означає, що люди можуть взяти участь у вибраній онлайн-програмі, що включає "Розмови про зіткнення", премію Automechanika Innovation Awards, Академію Automechanika – подія, присвячена важливим темам майбутнього, та спеціальну програму для майстер-класів. Згодом більша частина контенту стане доступна також в мережі в медіа-центрі.

Гібридний Франкфурт: виставка Automechanika відбудеться наживо з новою онлайн-програмою


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше