Автомеханіка Франкфурт 2022. Перезавантаження для Автомотів Афтермаркет
autoExpert » НОВИНИ » Події » Автомеханіка Франкфурт 2022. Перезавантаження для Автомотів Афтермаркет

Автомеханіка Франкфурт 2022. Перезавантаження для Автомотів Афтермаркет

  • Переглядів: 4036
  • Дата: 25-07-2022, 13:46
  • Print
Цьогорічна провідна світова виставка Automechanika Frankfurt пройде у звичному форматі з 13 по 17 вересня 2022 року. Міжнародний автомотів афтермаркет є одним із найдинамічніших ринків у світі. І Automechanika, що має 13 подій по всьому світу, є його найважливішою платформою в цій галузі. Це місце для зустрічей для виробників, ремонтних майстерень та автомобільної торгівлі.

Автомеханіка Франкфурт 2022. Перезавантаження для Автомотів Афтермаркет

2022. Перезавантаження для автомотів афтермаркет
Одже відчуйте інновації від міжнародних ключових гравців та дізнайтеся більше про нові технології та тенденції на міжнародному місці зустрічей для виробничої промисловості, ремонтних майстерень та автомобільної торгівлі за такими напрямками:
- класичні автомобілі,
- діагностика та ремонт,
- автозастини та компоненти,
- електроніка та підключення,
- автомийка та догляд,
- управління дилерами та майстернями,
- кузовний ремонт та фарбування для автомобілів,
- аксесуари та кастомізація.

Програма . Automechanika пропонує широку програму з лекціями, мережевими заходами, навчальними курсами, живими демонстраціями, змаганнями та інш. Відкрийте для себе останні тенденції та інновації, навчайтесь у експертів в Академії Automechanika або в майстернях, відчуйте мобільність майбутнього та познайомтеся з іншими професіоналами автомобільної галузі. З повною програмою можна ознайомитись за цим посиланням - заходи на виставці.

Таланти, освіта та навчання. Цифровізація та нові технологічні розробки щодня ставлять перед автомобілебудівними підприємствами нові виклики. Тому необхідне регулярне підвищення кваліфікації. У співпраці з відомими партнерами Automechanika пропонує безкоштовні практичні семінари, які показують професіоналам з автотранспорту та комерційного транспорту, що важливо. Це будуть практичні семінари для професіоналів, а також спеціальна пропозицію для шкіл. Тут молоді люди, студенти та інші зацікавлені особи можуть спробувати різні професії та дізнатися про різні можливості навчання.
Надихнути молодих талантів на автомобільний ринок запчастин – це також мета новоствореної ініціативи для залучення талантів Talents4AA. У вересні Talents4AA представить себе на всьому ринку післяпродажного обслуговування автомобілів на Automechanika у Франкфурті-на-Майні.

Отже Automechanika є ідеальною платформою для спілкування з молодими талантами та кваліфікованими робітниками, а також для презентації потенційним керівникам, міжнародне місце зустрічі всіх представників галузі.
На жодній іншій виставці ви не знайдете стільки автомобільних професій, як на Automechanika Frankfurt.

Innovation4Mobility. Як зміниться вторинний ринок у ході нової мобільності? Дізнайтеся про продукти та рішення для мобільності майбутнього на спеціальному шоу Innovation4Mobility. У центрі уваги - альтернативні технології приводу, а також діджиталізація та підключення. Насолоджуйтесь інноваціями та новими технологіями, спілкуйтеся зі стартапами та навчайтесь у експертів з промисловості, науки та досліджень.

Шоу буде включати п’ять модулів: Академія Автомеханіка, Презентації продуктів, Стартапи, Академія Автомеханіка, Наукова лабораторія, Мережевий лаунж.

Академія Автомеханіка. Електромобільність, водень, альтернативні види палива, програмне забезпечення та операційні системи, діджиталізація та автопілот – ось основні теми, з якими експерти виступатимуть у надихаючих ключових нотатках та передбачуваних лекціях. Програма буде доповнена такими панелями, як Automobilwoche Lunch Talk та щоденними презентаціями автомобілів.

Вдруге «День відновлення» пройде у кооперації з відомою міжнародною асоціацією виробників автомобільних запчастин (APRA). Тут експерти презентуватимуть актуальні теми та розробки у сфері циркулярної економіки та відновлення виробництва.

Презентації продуктів. Рішення, орієнтовані на майбутнє, на виставці будуть супроводжуватися продуктами, номінованими на Automechanika Innovation Awards.

Стартапи. Зустрічайте креативних стартаперів, які презентуватимуть свої інноваційні концепції на стартап-пітчах та будуть присутні у виставковій зоні.

Наукова лабораторія. Представники коледжів та університетів презентують свої останні дослідницькі проекти щодо мобільності майбутнього та проведуть захоплюючі доповіді на сцені Automechanika Academy.

Networking Lounge. Центральний контактний пункт, який запрошує відвідувачів затриматися та встановити нові контакти з експертами з промисловості, торгівлі, науки та досліджень. Тут навіть після лекцій відвідувачі мають можливість продовжити дискусії з доповідачами та почати ділові стосунки чи партнерство.

Автомеханіка Франкфурт 2022. Перезавантаження для Автомотів АфтермаркетOlaf Mu?hoffMesse Frankfurt Exhibition GmbH: «Трансформація вторинного ринку продовжує прогресувати. У ці часи все важливіше дізнаватися про нові розробки та тенденції, розширювати свою мережу та знаходити нових партнерів. Innovation4Mobility є ідеальною платформою для цього: тут ми представляємо інноваційні рішення для мобільності, надихаємо, обмінюємося та спілкуємося, а також даємо можливісті новим гравцям і експертам галузі».




Automechanika – цифрове розширення
Окрім персональної Automechanika у Франкфурті, цього року буде також цифрова пропозиція. Цифрове розширення зосереджено на підготовці до і після шоу, а також на додаткових мережевих форматах для обміну інформацією з клієнтами, партнерами та журналістами – незалежно від того, де ви перебуваєте та як берете участь.

Придбайте квиток/використайте ваучер. Забезпечте свій квиток зараз за зниженою ціною попереднього бронювання або конвертуйте свій ваучер у дійсний квиток. Квиток дає вам право відвідати Automechanika Frankfurt 2022, а також включає доступ до Digital Extension, яким ви можете користуватися до, під час і після ярмарку - квиток на виставку.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше