Друкований та електронний – осінній випуск Inter Truck
autoExpert » НОВИНИ » Truck&Bus новини » Друкований та електронний – осінній випуск Inter Truck

Друкований та електронний – осінній випуск Inter Truck

  • Переглядів: 728
  • Дата: 20-10-2021, 17:28
  • Print
З моменту виходу попереднього номеру корпоративного журналу Inter Truck минуло вже пів року. За цей час у житті компанії сталось чимало цікавих подій. Весняно-літня пора виявилась дуже насиченою для компанії Inter Cars Ukraine, тож матеріалів для нового, вже дев’ятого випуску журналу Inter Truck назбиралось чимало. І вийшов він яскравим, змістовним і оптимістичним.

Друкований та електронний – осінній випуск Inter Truck

Однією із значущих подій для Inter Cars стало проведення конкурсу Young Car Mechanic. Наскільки цей проєкт необхідний і важливий для всієї галузі, ви можна переконатися, читаючи відгуки учасників, експертів, партнерів у статті, присвяченій Національному та Міжнародному фіналу змагань, які відбулись у Києві та у Варшаві відповідно. Центральну тему номера супроводжує яскравий фоторепортаж, що допомагає зануритись в атмосферу змагання та відчути напружені й урочисті моменти конкурсу. Такі матеріали мають мотивувати молодих механіків до розвитку в професії, сприяти їх фаховому зростанню та залученню молоді в галузь автосервісу.

Також ц цьому випуску Inter Truck започатковано рубрику «Наші партнери», в якій буде розповідатись про українські автосервіси, що входять до мережі Q-Service Truck. Редакція сподівається, що ці розповіді будуть цікавими й корисними для аудиторії. Автори розглядають їх як обмін досвідом і як презентацію успішних бізнес-проєктів. В номері 9 представлено першого партнера Inter Cars Ukraine – автосервіс «Лонгран» (м. Буча).

Концепт Q-Service Truck (Q — від англійського «Quality», якість) засновано в Польщі компанією Inter Cars S.А. ще два десятиліття тому. Inter Cars Ukraine розпочала реалізацію цього проєкту у 2017 році. Наприкінці 2018-го до Q-Service Truck приєднався лише один український сервіс, а сьогодні ця мережа налічує 11 СТО по всій території України.

Звичайно ж, в журналі наведено і корисну технічну інформацію: про пневматичні ресори або про заміну зчеплення у вантажному автомобілі, про цікаві новинки у світі герметиків і прокладок для ремонту. Також журнарл продовжує знайомтити зі своєю командою та розповідати про своїх постачальників - провідних виробників запчастин і мастильних та витратних матеріалів.

Практичний додаток у кінці журналу – Пам’ятка з підбору запчастин до вантажних автомобілів – допоможе клієнтам та партнерам при замовленні продукції з асортименту Inter Cars Ukraine.

Друковану версію Inter Truck можна отримати у торгового представника або на всіх філіях Inter Cars Ukraine. Або можна завантажити електронну версію 76561.pdf [19,19 Mb] (cкачиваний: 71) у форматі pdf просто зараз.

Більше інформації про компанію Inter Cars Ukraine та її філіали дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше