Inter Cars Ukraine провела зустріч учасників вантажної програми Q-Service Truck
autoExpert » НОВИНИ » Події » Inter Cars Ukraine провела зустріч учасників вантажної програми Q-Service Truck

Inter Cars Ukraine провела зустріч учасників вантажної програми Q-Service Truck

  • Переглядів: 951
  • Дата: 13-12-2021, 11:09
  • Print
Імпортер і дистриб’ютор товарів для автосервісу Inter Cars Ukraine зібрав під одним дахом своїх партнерів, які є учасниками концепту Q-Service Truck (цьому присвячено один з матеріалів дев’ятого номеру корпоративного журналу Inter Truck). Тривалий період компанія не могла цього зробити через пандемію і карантинні обмеження, але ось 19–21 листопада відбулася довгоочікувана зустріч.

Inter Cars Ukraine провела зустріч учасників вантажної програми Q-Service Truck
Концепт Q-Service Truck (Q — від англійського «Quality», якість) засновано в Польщі компанією Inter Cars S.А. ще два десятиліття тому. Inter Cars Ukraine розпочала реалізацію цього проєкту у 2017 році. На сьогодні ця мережа налічує вже 12 СТО по всій території України.

Представники 12 автосервісів, які входять у мережу Q-Service Truck, зібралися разом, щоб обговорити актуальні питання у сфері техобслуговування автомобілів, поділитися досвідом роботи і вирішення нагальних проблем.

Зустріч пройшла в заміському комплексі під Києвом, де атмосферу створюють сосни, тиша і свіже повітря… Для людей, які інтенсивно працюють і несуть відповідальність у режимі 24/7, це була можливість зупинитися, переключитися із щоденного напруженого графіка на більш спокійний ритм, у якому можна і перепочити, і відкрити себе для отримання нового знання.

Inter Cars Ukraine провела зустріч учасників вантажної програми Q-Service Truck

На початку відбувся круглий стіл, спікерами на якому виступили керівник вантажного напрямку в Inter Cars Ukraine Євген Вергун і старший менеджер із закупівель ICU Сергій Лебедюк. Євген Вергун представив нових претендентів на участь у мережі Q-Service Truck: автосервіси з Кременчука, Кропивницького, Харкова і Павлограда. А Сергій Лебедюк розповів про основні напрямки співпраці в межах концепту, анонсував технології ремонту модулів deNOX.

Ще одною метою для представників Inter Cars Ukraine було отримання від учасників запиту на актуальну для них інформацію: дізнатися, що сьогодні цікавить автосервіси, у яких напрямках компанія може надати своїм партнерам підтримку, на які теми можна організувати навчальні тренінги і семінари.

У межах заходу пройшов бізнес-тренінг «Навчання керівників», на якому лектор Анатолій Пономарьов розповів про основи управління бізнес-структурою, про основні проблеми топ-менеджменту і шляхи їх вирішення. Деякі із цих моментів були вже відомі аудиторії, оскільки більшість із них не перший рік займаються цією справою. Проте бізнес-тренінг – це завжди гарна нагода актуалізувати для себе важливі аспекти в управлінні підприємством, щось обдумати і, можливо, переосмислити.

Inter Cars Ukraine провела зустріч учасників вантажної програми Q-Service Truck

У зустрічі взяла участь представниця компанії Bosch Анна Мінтянська, яка розповіла про програму лояльності Bosch eXtra, а також провела цікаву вікторину із врученням призів.

Також учасники заходу мали змогу в неформальній обстановці обговорити питання діяльності автомайстерень.

В компанії висловили надію, що зустріч стала корисною для всіх партнерів і дала їм поштовх до нових проєктів, адже, як відзначив Сергій Лебедюк, «Q-Service Truck — це велика сім’я, члени якої обмінюються знаннями, що допомагає їм підтримувати роботу і рухатися вперед».

Inter Cars Ukraine провела зустріч учасників вантажної програми Q-Service Truck

Більше інформації про компанію Inter Cars Ukraine та її філіали дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше