"СП Юкойл" від тепер випускає оливу YUKO SUPER GAS 10W-40 в упаковці об'ємом 1 літр
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » "СП Юкойл" від тепер випускає оливу YUKO SUPER GAS 10W-40 в упаковці об'ємом 1 літр

"СП Юкойл" від тепер випускає оливу YUKO SUPER GAS 10W-40 в упаковці об'ємом 1 літр

  • Переглядів: 869
  • Дата: 29-04-2020, 11:46
  • Print
Кількість автомобілів обладнаних ГБО зростає з кожним роком. З переведенням авто на 2-паливну систему живлення пов'язана низка особливостей експлуатації, що варто обов'язково враховувати при виборі мастильниого матеріалу. Компанія «СП Юкойл» розробила оливу YUKO SUPER GAS 10W-40 з метою компенсувати всі ризики, пов'язані з експлуатацією автомобілів, обладнаних ГБО.

"СП Юкойл" від тепер випускає оливу YUKO SUPER GAS 10W-40 в упаковці об'ємом 1 літр

У березні 2020 року виробник розширив асортимент упаковки для моторної оливи YUKO SUPER GAS 10W-40. Тепер цей популярний продукт став доступний в новій упаковці - каністрі об'ємом 1 літр. Асортимент моторних олив YUKO здатний задовольнити потреби будь-якого споживача, а різноманітність варіантів тари дозволяє використовувати їх максимально ощадливо і продуктивно.

Головною відмінністю роботи двигуна на газовій суміші є вища температура згоряння палива. Це значно прискорює процес окислення і нітрування оливи. Масляна плівка, створена звичайною моторною оливою, часто не витримує такого значного підвищення температури.

З урахуванням цих особливостей і було створено YUKO SUPER GAS 10W-40. Це напівсинтетична моторна олива преміум якості, спеціально розроблена для двигунів двопаливного типу живлення, обладнаних ГБО (газ-бензин/газ-дизель) легкових автомобілів і мікроавтобусів, які працюють в складних експлуатаційних умовах, міському режимі, режимі «старт-стоп». Вона сумісна з інжекторними і багатоклапанними двигунами, в т.ч. з турбонаддувом, інтеркулером та каталізатором.. Дана олива виготовляється з високоякісних базових олив із застосуванням унікальних синтетичних компонентів, що забезпечують клас в'язкості SAE 10W-40.

"СП Юкойл" від тепер випускає оливу YUKO SUPER GAS 10W-40 в упаковці об'ємом 1 літрУ порівнянні з іншими оливами цей продукт має такі особливі відмінності:

Зменшує утворення відкладень в камері згоряння при високих температурах (підвищена стійкість до термічної деструкції).
Має поліпшені антикорозійні і антипінні властивості.
Підтримує чистоту двигуна за рахунок високого вмісту мийно-диспергуючих синтетичних присадок.
Має підвищену стійкість до окислення і нітрування за рахунок низького вмісту сульфатної золи.
Зберігає високі характеристики в складних умовах експлуатації в т.ч. в міському режимі.
Розроблена спеціально для двигунів, що працюють на зрідженому газі.

Більше інформації про компанію «СП Юкойл» і бренд YUKO дивіться за посиланням.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше