Бездротовий стетоскоп SteelmanPRO CHASSISEAR-NVH – новинка в асортименті CarsTech
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » Діагностика на слух. Бездротовий стетоскоп SteelmanPRO CHASSISEAR-NVH – новинка в асортименті CarsTech (+відео)

Діагностика на слух. Бездротовий стетоскоп SteelmanPRO CHASSISEAR-NVH – новинка в асортименті CarsTech (+відео)

  • Переглядів: 745
  • Дата: 12-04-2021, 11:48
  • Print
Як досвідчений спеціаліст в сучасних засобах автомобільної діагностики компанія CarsTech прагне надати українським автомеханікам доступ до останніх досягнень в галузі автосервісу. Особливе місце в каталозі CarsTech відведено інноваційним приладам таким як відеоендоскопи та стетоскопи – цифровим «очам» та «вухам» діагноста. Лише нещодавно компанія презентувала бездротовий електронний стетоскоп STEELMAN STE 97216 і от клієнтам вже доступний черговий інструмент цієї лінійки - SteelmanPRO CHASSISEAR- NVH STE 78684, який має ще більші можливості.

Діагностика на слух. Бездротовий стетоскоп SteelmanPRO CHASSISEAR-NVH – новинка в асортименті CarsTech (+відео)

SteelmanPRO CHASSISEAR– NVH STE 78684 – це прилад для виявлення шуму і вібрації (на що вказує скорочення NVH у назві), в якому використовується бездротова технологія передачі даних Bluetooth. Принцип дії електронного стетоскопа STE 78684 аналогічний молодшій моделі. Головна ж відмінність від попередника STE 97216 полягає у його цифровому інтерфейсі та професійному ПЗ, сумісному з ОС Windows або Android. Таким чином оператор може не лише слухати автомобіль наживо в режимі реального часу, але й також робити записи та спектрограми для подальшого аналізу чи демонстрації замовнику. Це особливо корисно у складних випадках, коли майстру потрібна думка більш досвідчених колег.

Модель STE 78684 дозволяє відображати на екрані ноутбука дані, які надходять по 4 різним каналам від закріплених на авто датчиків, або від сенсора «звукової палички». ПЗ має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, безоплатно завантажується з мережі, і чітко вказує джерело шуму. Також є можливість запису інформації для подальшого аналізу.

Діагностика на слух. Бездротовий стетоскоп SteelmanPRO CHASSISEAR-NVH – новинка в асортименті CarsTech (+відео)

Так само, як і в іншого стетоскопа Steelman, SteelmanPRO CHASSISEAR– NVH може застосовуватись в двох режимах пошуку неполадок. Перше – це ходові іспити, що імітують реальні умови, коли водій чує сторонні гул, скрегіт, скрип, тощо під час руху. Для цього датчики приєднують до шасі, двигуна, вихлопної труби, т.і., після чого оператор стежить за ними на екрані або слухає сигнал в навушниках під час руху. Під час дорожнього випробування під навантаженням ці частини видають зовсім інші звуки, ніж коли автомобіль на підйомнику.

Діагностика на слух. Бездротовий стетоскоп SteelmanPRO CHASSISEAR-NVH – новинка в асортименті CarsTech (+відео)

Статичний тест більш ефективний для пошуку несправностей систем двигуна, опор, підшипників генератора, водяних помп, шківів. Після встановлення сенсорів, двигун запускається на холостому ходу, скажімо, для перевірки інжекторів. Для точного визначення джерела шуму використовується «звукова паличка» - зонд із мікрофоном. Виготовлений з алюмінію зонд також працює через Bluetooth як електронний стетоскоп. ПЗ містить корисні функції, такі як подавлення навколишнього шуму та 4 різних види графіків спектрограм.

Діагностика на слух. Бездротовий стетоскоп SteelmanPRO CHASSISEAR-NVH – новинка в асортименті CarsTech (+відео)За допомогою надзвичайно чутливих мікрофонів-затискачів можна провести діагностику багатьох складних деталей та вузлів автомобіля:

Підшипники коліс;
Гальмівні супорти;
ШРКШ;
Пружини, ресори та амортизатори;
Диференціали;
Трансмісії;
Паливні форсунки та насоси;
Генератори;
Водяні насоси;
Турбіни;
Насоси гідропідсилювача керма;
Автокондиціонери;
Промислове обладнання, тощо.

А також можна боротися із скрипам та брязканням кузова чи стукотом під панеллю приладів.

В комплектацію SteelmanPRO CHASSISEAR– NVH STE 78684 входять:

Шестиканальна зарядна станція - 1 шт.
Датчики з затискачами - 4 шт.
Bluetooth модуль - 4 шт.
Навушники - 1 шт.
Зонд – «звукова паличка» - 1 шт.
Кольорові накладки на модулі - 4 шт.
Блок живлення - 1 шт
Лоток – 1шт.
Адаптер Bluetooth – 1шт.
Алюмінієвий зонд – 1шт.

Компанія CarsTech надає 12 місяців гарантії на SteelmanPRO CHASSISEAR - NVH STE 78684

Більше інформації про компанію CarsTech та її контакти дивіться за посиланням...



Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше