Системні сканери KTS 350, 590, Truck. Установки для обслуговування автомобільних кондиціонерів ACS 753, 653
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » Компанія Bosch представила свою продукцію на міжнародній виставці «АвтоТехСервіс-2019»

Компанія Bosch представила свою продукцію на міжнародній виставці «АвтоТехСервіс-2019»

  • Переглядів: 545
  • Дата: 18-06-2019, 11:52
  • Print
З 29 травня по 1 червня в Міжнародному Виставковому Центрі в Києві відбулась найбільша спеціалізована виставка для ринку автосервісу й післяпродажного обслуговування автомобілів «АвтоТехСервіс-2019». Провідні компанії-виробники і дистриб'ютори з України та інших держав представили учасникам широкий вибір автомобільних деталей, комплектуючих, витратних матеріалів, запчастин, оптики, радіоелектроніки, а також інших технологій для сервісу та ремонту автомобілів.

Компанія Bosch представила на виставці «АвтоТехСервіс-2019» обладнання для станцій технічного обслуговування автомобілів. Продукти були представленні на стендах дистриб’юторів Bosch – компаній «Інтеркарс» та «ПМС-2». Серед них:

Системні сканери KTS 350, 590, Truck

KTS 350 - компактний багатофункціональний пристрій, який складається з 10-дюймового планшетного ПК і вбудованого діагностичного модуля для зв'язку з електронними системами автомобіля. Завдяки цьому компактному рішенню, KTS 350 оптимально підходить для використання як в умовах майстерень, так і при виїзній діагностиці.
КТС 590 – пристрій, який повністю підтримує всі наявні протоколи діагностики. Крім того, він вперше дозволяє працювати з новими протоколами діагностики на основі Ethernet, наприклад, DioIP. Також підтримується протокол Euro 5 Pass Thru (J-2534) для роботи з дилерським ПО. Налаштована робота під управлінням програмного забезпечення ESI [tronic] 2.0.
KTS Truck – діагностичний сканер для вантажних автомобілів. Комплектується OBD кабелем 3 м., USB кабелем, адаптером Bluetooth і комплектом універсальних перехідників (адаптерів). Системний сканер KTS Truck – це багатофункціональний, надійний і сучасний прилад для діагностики блоків управління вантажних автомобілів різних виробників. Для роботи з приладом потрібно програмне забезпечення ESI[tronic].

Компанія Bosch представила свою продукцію на міжнародній виставці «АвтоТехСервіс-2019»

Установки для обслуговування автомобільних кондиціонерів ACS 753, 653

Компанія Bosch представила свою продукцію на міжнародній виставці «АвтоТехСервіс-2019» Установка ACS 653 здійснює всі операції у повністю автоматичному режимі. Обладнання спрощує процес сервісу кондиціонерів, що дозволяє надавати послуги з обслуговування і ремонту за допомогою одного пристрою. У порівнянні з попередньою лінійкою, нові установки відрізняються покращеною продуктивністю та ефективністю. Агрегати з нової лінійки відновлюють 99% холодоагенту із збільшеною швидкістю. Електронні регулятори тиску і температури забезпечують заправку холодоагенту з точністю до 15 грам. До того ж, установки оснащені двоступінчастими вакуумними насосами з продуктивністю 170 літрів на хвилину. Всі ці характеристики забезпечують швидке та якісне обслуговування. Пристрої ефективні й для надання сервісу легковим фургонам та вантажівкам з більш потужними системами кондиціювання.

ACS 753 призначена для інтелектуального обслуговування систем кондиціонування повітря традиційних і гібридних автомобілів. Модель Bosch ACS 753 працює з системами, заповненими холодоагентом R134. Установка ACS 753 об'єднала в собі всі функції технічного обслуговування автомобільних систем кондиціювання. Устаткування дозволяє проводити наступні операції – збір, очищення і заправку холодоагенту, додавання мастила.

Планшетні комп’ютери для СТО DCU 100, 200

Компанія Bosch представила свою продукцію на міжнародній виставці «АвтоТехСервіс-2019» DCU 100 –планшетний ПК, спроектований для роботи в майстерні. Розробка DCU 100 у якості альтернативи існуючим інструментам діагностики Bosch ґрунтувалася на багаторічному досвіді в області діагностики і відобразила потреби наших клієнтів. DCU 100 був спеціально створений для роботи з ESI[tronic] 2.0 і випускається з попередньо встановленою операційною системою Windows 10 IoT. Це дуже полегшує перші кроки користувача в освоєнні ПК.
DCU 220 – конвертований ноутбук та планшетний ПК в одному пристрої, що забезпечує гнучкість і зручність роботи у будь-який час, особливо в тяжких умовах авто майстерні. Пристрій здатний керувати системними сканерами Bosch KTS. Його сучасний дизайн вражає. Високопродуктивний ПК на ОС Windows 10 швидкий та зручний, що робить його кращим діагностичним пристроєм в лінійці Bosch DCU.

Мотор тестери FSA 050, 720, 500

FSA 050 – прилад Bosch призначений для перевірки електричного кола гібридів та електромобілів. Прилад не має аналогів серед обладнання для діагностики різних авто. Особливостями FSA 050 є: Bluetooth зв'язок між FSA 050 і PC (FSA 500), можливість самостійного використання (має екран для відображення вимірюваних величин). Прилад може використовуватися для перевірки систем високої напруги та ізоляції.
FSA 500 – мобільний вимірювальний модуль для діагностики автомобільного електричного кола і електронних систем. Вимірювальний модуль живиться від вбудованого акумулятора і з'єднується з ПК по бездротовому інтерфейсу Bluetooth. Основною його перевагою є проста і зручна перевірка електричного кола і електронних компонентів.
FSA 720 – діагностичний комплекс FSA 740 для аналізу систем автомобілів. Являє собою побудований за модульним принципом стенд для діагностики автомобілів в майстерні. FSA 740 реєструє специфічні сигнали, що надходять від автомобільних систем, і через USB-інтерфейс передає їх в ПК, працює в операційній системі Windows. На ПК встановлено системне програмне забезпечення FSA для управління процесами і відображення даних вимірювань.

Зарядні пристрої акумуляторних батарей ВАТ 131, 415, 645

BAT 131 – переносний, енергонезалежний тестер для перевірки 6В та 12В свинцево-кислотних акумуляторних батарей усіх типів. Прилад проводить тестування, не створюючи навантаження на акумуляторну батарею, протягом декількох секунд визначає її стан та роздруковує результати. Має вбудоване джерело живлення (акумулятори формату АА), що дозволяє друкувати результати в автономному режимі та перевіряти акумулятори, що глибоко розряджені.
BAT 645 – новий зарядний пристрій для акумуляторних батарей Bosch BAT 645 призначений для всіх типів АКБ легкових автомобілів і вантажівок. Цей пристрій має струм заряду 45 і 90 ампер і придатний для забезпечення мережі автомобільної напруги 12В або 24В. Пристрій дозволяє встановлювати спеціальні характеристики для всіх сучасних типів АКБ. Режим буферного живлення мережі автомобіля використовується в процесі оновлення ПЗ різних блоків управління.
BAT 415 – пристрій дозволяє встановлювати спеціальні характеристики для всіх сучасних типів АКБ. Режим буферного живлення мережі автомобіля використовується в процесі оновлення ПЗ різних блоків управління. Надійний і компактний зарядний пристрій з високочастотним перетворювачем енергії. BAT 415 відмінно підходить для зарядки як традиційних батарей, так і батарей з нерухомими електролітами. Процес управління алгоритмом заряду забезпечує дбайливе відновлення енергії в АКБ та продовжує термін її служби, що особливо важливо для корпоративних автопарків. Ряд вбудованих в BAT 415 сучасних функцій фільтрації та захисту дозволяє заряджати батареї абсолютно безпечно для бортової електроніки.

Прилад тестування роботи дизельних паливних форсунок (інжекторів)

EPS 118 – за допомогою стенда можна перевіряти будь-які п'єзоелектричні й електромагнітні інжектори найбільших виробників. Крім компонентів виробництва Bosch, стенд сумісний із виробами марок Continental, Delphi, Denso та Siemens. Bosch EPS 118 дозволяє будь-якій майстерні самостійно, швидко та легко здійснювати перевірку інжекторів Common Rail.

Група компаній Bosch є провідним світовим постачальником технологій і послуг. Діяльність групи компаній Bosch ведеться за чотирма бізнес-напрямками: рішення для мобільності, промислові технології, споживчі товари, енергетика і будівельні технології.

Більше інформації про компанію Bosch та її дистриб’юторах читайте за посиланням...

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com[/size] - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше