Двірник скла/Щетки стеклоочистителя для авто. OilHouse пропонує щітки склоочисника OXIMO
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » OilHouse пропонує щітки склоочисника OXIMO

OilHouse пропонує щітки склоочисника OXIMO

  • Переглядів: 625
  • Дата: 17-02-2021, 11:55
  • Print
Цього року лютий цілком виправдовує свою назву. Сніжить, замітає і краю цьому не видно. У автомобілів, переважна більшість яких зимує просто неба, вкриваючись на ранок білими шапками, щітки склоочосника страждають чи не найбільше. На морозі гума втрачає еластичність, стає твердою («дубне») та крихкою і при контакті із памороззю на склі починає руйнуватись, вкриватись тріщинами, а сніг та крига, що накопичуються у втулках та пазах каркасу перешкоджають правильній роботі «двірників». Зрештою морози йдуть, а розводи на склі залишаються.

OilHouse пропонує щітки склоочисника OXIMO

«Двірники» належать до витратних матеріалів (так само як олива та технічні рідини) і виробники радять змінювати їх раз на рік, адже з через постійне тертя вони зношуються, а мороз лише прискорює цей процес. З іншого боку, від стану щіток склоочисників та їх справності залежить прозорість скла, відповідно огляд та безпека під час руху. Тож ці тонкі деталі є настільки важливими, що їхати з несправними склоочисниками заборонено законодавством (ст. 31.4.4 ПДР).

Компанія OilHouse пропонує автовласникам та підприємствам в власним автопарком щітки склоочисників польської марки OXIMO. У них оптимально поєднані ціна та якість, а також широкий асортимент, що перекриває до 90% потреб пересічних клієнтів, включаючи довжелезні метрові «двірники» до автобусів. В каталозі бренду наявні вироби для близько 1000 застосувань на звичайних легкових автомобілях, легкому комерційному та вантажному транспорті. В номенклатуру включено навіть преміальні продукти для сегменту лакшері та спорт-карів. Звісно, це радше іміджевий, ніж масовий продукт, але він демонструє компетенцію виробника та технічний рівень виконання щіток.

OilHouse пропонує щітки склоочисника OXIMO

Молода амбітна фірма OXIMO вже 11 років спеціалізується саме на щітках склоочисника: у Польщі розміщено її штабквртиру і дослідно-конструкторський відділ, в якому проектуються та розраховуються щікти (польською - «витирачки»). Тут йде невпинна робота над розширенням асортименту, адже перед OXIMO стоїть челлендж – стати №1 в галузі склоочисників. Підприємство виступає партнером змагань з перегонів та має власну гоночну команду, яка допомагає тестувати вироби в екстремальних умовах високих швидкостей та ралійного бездоріжжя. Виробничі потужності компанії знаходяться в Індонезії, де видобувається головна сировина для продукції – каучук.

Технології, народжені в світі мотоспорту, допомогли OXIMO створити ідеальний інноваційний продукт: поєднання пластику з вуглеволокном забезпечує надійність кріплень, каркас в високовуглецевої сталі всередині силіконового тіла щітки та адаптер кріплення мають гальванічне покриття і не бояться іржі. Окрайок щітки зі 100% гуми найвищої якості вкривають тонким (80мкм) шаром силікону, що збільшує ефективність навіть за надзвичайних погодних умов. Щітки мають аеродинамічний дизайн спойлерів, який покращує продуктивність на високих швидкостях – необмежена видимість, забезпечена щітками OXIMO, задовольняє потреби гонщиків і перевірена практикою перегонів в ралі.

OilHouse пропонує щітки склоочисника OXIMO

Стратегічна відмінність склоочисників OXIMO від універсальних аналогів, які підбирають за довжиною та типом кріплення, в тому, що польський бренд пропонує підбір щіток по моделі автомобіля за допомогою каталогу. Таким чином автовласник отримує продукт, що ідеально пасує його машині. Оскільки лобове скло – це складна лекальна поверхня змінної кривизни, форма склоочисника має відповідати дотичній поверхні, щоб забезпечити рівномірне притискання, а отже і якісне очищення по всій ширині смуги. Асортимент OXIMO покриває приблизно 80% автопарку з урахуванням кріплень і типів щіток. Фахівці компанії упевнені, що щітка з відповідним кріпленням і саме того типу, який підходить до даного лобового скла, буде працювати найбільш ефективно у порівнянні універсальними аналогами з мульти-кріпленнями.

При виробництві OXIMO застосовує технологію захисту Power Protection Plus, що додає 20% до ресурсу і збільшує термін служби склоочисника до 18 місяців, залежно від моделі там умов використання. Продукти, що виспускаються, мають німецькі та польскі сертифікати TUV, REACH і PZH. Всі склоочисники постачаються у картонній упаковці, і кожний гумовий елемент має додатковий захисний чохол від пошкоджень при транспортуванні.
OilHouse пропонує щітки склоочисника OXIMO

Номенклатуру продукції OXIMO в пропозиції OilHouse складають 790 склоочисників таких типів:
безкаркасні (серії WU, WUP, WU12) – інноваційні вироби з поліпшеними аеродинімічними характеристками, найкраще підходять до зимових умов і очищують скло без холостих проходів. Розміри щіток до 700 мм;
каркасні (WUS+, WUSPR, WUSP, WUSB) - класична конструкція. Можуть бути вдосконалені спойлером чи форсунками омивача;
гібридні (WUH) поєднують найсильніші сторони каркасних і безкарскасних щіток, з 2005 року застосовуються в базовій комплектації на японських автомобілях. Доступні довжини: 350 – 650 мм
модельні (WA +) - безкаркасні щітки преміум рівня зі спеціальним кріпленням (Push button 19 mm). Розміри щіток: 350-600 мм ;
задні (WR);
multitype (МТ) – універсальні, безкаракасні щітки, що мають 10 типів адаптерів (U, A, B, B1, C, C1, D, E, E1, F). Розмір - 525 мм.

Окремими серіями йдуть великогабаритні щітки автобусів та щітки для старих класичних моделей авто. Асортимент для нових моделей авто постійно доповнюють нові позиції.

Простому водію можуть бути невідомі нюанси різних типів «двірників». Менеджери OilHouse допоможуть підібрати саме ті склоочисники OXIMO, які відповідають конкретній марці та моделі автомобіля, роз’яснять переваги та недоліки різних типів та звернуть увагу на суттєві деталі. Їхні багаторічний досвід та компетенція в бізнесі автосервісу дозволяють надавати вичерпні консультації та змістовно відповідати на технічні запитання.



Більше інформації про компанію OilHouse її бренди та контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше