Ізотоп Прибор СервІс - официальный дистрибьютер CoJali S.A, установка газодизеля
autoExpert » ДИСТРИБ'ЮТОРИ » Обладнання для СТО » Ізотоп Прибор Сервіс

Ізотоп Прибор Сервіс

  • Переглядів: 8062
  • Дата: 18-09-2023, 16:21
  • Print
Компанія: Ізотоп Прибор Сервіс
Країна: Україна
Контакти:
+380 (50) 457-77-70
izotoppribor@gmail.com
Сайт компанії: izotoppribor.prom.ua



"НВП "Ізотоп Прилад Сервіс" засновано у 2002 р. як виключно комп'ютерне підприємство.

З 2004 року компанія почала розвивати напрямок, пов'язаний з автосервісом і обладнанням для сервісного обслуговування автомобілів. "НВП "Ізотоп Прилад Сервіс" є офіційним дистриб'ютором виробника обладнання для автосервісу в Україні - CoJali (Іспанія) торгової марки Jaltest.

На сьогодні "НВП "Ізотоп Прилад Сервіс" - єдине підприємство на Україні, яке:
- надає користувачам повний обсяг послуг і сервісів, пов'язаних зі сканером JALTEST від виробника,
- у разі поломки сканера протягом 48 годин надає користувачеві підмінне обладнання для роботи,
- з 8.00 і до 20.00 надає консультативну допомогу не тільки з експлуатації сканера, а й з питань роботи систем автомобіля і методів їх діагностики за допомогою сканера,
- забезпечує он-лайн техпідтримку користувачів і їх навчання на цьому обладнанні.

Ізотоп Прибор Сервіс

З 2012 року компанія регулярно (і не рідше 2х разів на рік) проводить тренінги з діагностики вантажного транспорту у форматі курсів підвищення кваліфікації. Тренінги розраховані як на початківців, так і на кваліфікованих фахівців у галузі ремонту та діагностики вантажного транспорту.

Ізотоп Прибор Сервіс

Тренінг-центр працює на базі діючої сервісної станції (СТО), де на регулярній основі проводяться тренінги по загальній діагностиці комерційних автомобілів і детальному вивченню конкретних вузлів з наданням можливості роботи на системах, що цікавлять.

Ізотоп Прибор Сервіс

У 2023 році у співпраці з ВСП "Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ" та на його базі компанія розпочинає навчання молодих спеціалістів, а також запрошує на нього діючих електриків/діагностів, які бажають підвищити кваліфікацію. Навчання проводитиметься на постійній основі. З будь-яких питань проходження курсів звертайтеся за телефонами компанії.

Компанія також встановлює газобалонне обладнання на дизельні двигуни. Цей напрямок діяльності був запроваджений з 2014 року. На даний момент компанія має власні доопрацювання діючого обладнання та свої власні розробки.

З 2017 р. підприємство здійснило проєкт з виготовлення потужних насосів для систем зрошення на базі дизельних двигунів (потужність понад 300 кВт). Було розроблено систему керування такими двигунами, які використовуються як для роботи у складі насосних станцій, так і як приводи автономних генераторів. В якості таких двигунів для таких систем компанія використовує страхові б/в двигуни VOLVO Penta, які проходять повне попереднє обслуговування із заміною вузлів, що мають значне випрацювання ресурсу. Керування таким двигуном повністю автоматизовано стосовно завдань, в яких він експлуатується. На даний момент деякі насосні станції працюють вже понад 6 років.

Ізотоп Прибор Сервіс


Також, з огляду на ситуацію, що склалася в країні, сканер Jaltest вкрай актуальний для діагностики та обслуговування дизельних генераторів з потужністю понад 30 кВт, так як менші дизельні двигуни (генераторів), як правило, не мають своєї системи управління і тому комп'ютерна діагностика для них марна. У сканері є спеціальний розділ, що дає змогу прямого під'єднання до систем керування генераторними двигунами з потужністю понад 30 кВт.
У 2022 почалася експлуатація великої кількості таких генераторів в Україні, всі вони потребують професійного обслуговування і компанія "НВП "Ізотоп Прилад Сервіс" може запропонувати таку послугу.

RU:

«НПП «Изотоп Прибор Сервис» основана в 2002 г. как исключительно компьютерное предприятие.

С 2004 года компанія начала развивать направление связанное с автосервисом и оборудованием для сервисного обслуживания автомобилей. «НПП «Изотоп Прибор Сервис» является официальним дистрибъютером производителя оборудования для автосервиса на Украине - CoJali (Испания) торговой маркой Jaltest.

На сегодня «НПП «Изотоп Прибор Сервис» - единственное предприятие на Украине, которое
- предоставляет пользователям полный объём услуг и сервисов, связанных со сканером JALTEST от производителя,
- в случае поломки сканера в течении 48 часов предоставляет пользователю подменное оборудование для работы,
- с 8.00 и до 20.00 оказывает консультативную помощь не только по эксплуатации сканера, но и по вопросам работы систем автомобиля и методам их диагностики с помощью сканера,
- обеспечивает он-лайн техподдержку пользователей и их обучение на этом оборудовании.

С 2012 года компания регулярно (и не реже 2х раз в году) проводит тренинги по диагностике грузового транспорта в формате курсов повышения квалификации. Тренинги рассчитаны как на начинающих, так и на квалифицированных специалистов в области ремонта и диагностики грузового транспорта.
Тренинг-центр работает на базе действующей сервисной станции (СТО), где на регулярной основе проводятся тренинги по общей диагностике коммерческих автомобилей и детальному изучение конкретных узлов с предоставлением возможности работы на интересующих системах.

В 2023 году в сотрудничестве с ВСП "Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ" и на его базе компания начинает обучение молодых специалистов, а также приглашает действующих электриков/диагностов, которые желают повысить квалификацию. Обучение будет проводиться на постоянной основе. По любым вопросам прохождения курсов обращайтесь по телефонам компании.

С 2014 г компания устанавливает газобалонное оборудование на грузовые дизельные двигатели. Компания имеет собственные доработки действующего оборудования и свои собственные разработки.

С 2017 г. предприятие осуществило проект по изготовлению мощных насосов для систем орошения на базе дизельных двигателей (мощность более 300 кВт). Была разработана система управления такими двигателями, которые используются как для работы в составе насосных станций, так и в качестве приводов автономных генераторов. В качестве двигателей для таких систем компания использует страховые б/у двигатели VOLVO Penta, которые проходят полное предварительное обслуживание с заменой узлов имеющих значительную выработку ресурса. Управление таким двигателем полностью автоматизировано применительно к задачам, в которых он эксплуатируется. На данный момент некоторые насосные станции работают уже более 6 лет.

Так же, учитывая сложившуюся ситуацию в стране, сканер Jaltest крайне актуален для диагностики и обслуживания дизельных генераторов с мощностью более 30 кВт, так как меньшие дизельные двигатели (генераторов), как правило, не имеют своей системы управления и поэтому компьютерная диагностика для них бесполезна. В сканере есть специальный раздел, позволяющий прямое подключение к системам управления генераторными двигателями с мощностью более 30 кВт. В 2022 началась эксплуатация большого количества таких генераторов в Украине, все они требуют профессионального обслуживания и компания «НПП «Изотоп Прибор Сервис» может предложить такую услугу.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше