СТО Бош Авто Сервіс Хюндай Центр Полтава - найкращі умови обслуговування за найнижчою ціною. Тендер на обслуговування автомобілів Департаменту патрульної поліції Полтави
autoExpert » НОВИНИ » Події » Автомобілі полтавської поліції будуть обслуговуватися на Бош Авто Сервіс «Хюндай Центр Полтава»

Автомобілі полтавської поліції будуть обслуговуватися на Бош Авто Сервіс «Хюндай Центр Полтава»

  • Переглядів: 1367
  • Дата: 15-12-2017, 09:37
  • Print
СТО Бош Авто Сервіс «Хюндай Центр Полтава» виграв у тендері на обслуговування автомобілів Департаменту патрульної поліції Полтави.
Технології Bosch дозволяють якісно обслуговувати мультибрендовий автопарк за прийнятними і чесними цінами.

Автомобілі полтавської поліції будуть обслуговуватися на Бош Авто Сервіс «Хюндай Центр Полтава» Відтепер патрульні автомобілі в надійних руках: Бош Авто Сервіс «Хюндай Центр Полтава» переміг у тендері на обслуговування автомобілів департаменту патрульної поліції Полтави. Загалом 30 автомобілів отримають якісний сервіс за технологіями Bosch.

Бош Авто Сервіс «Хюндай Центр Полтава» стала переможцем, запропонувавши найкращі умови обслуговування за найнижчою ціною. Договір передбачає надання послуг з технічного обслуговування і поточного ремонту 19 автомобілів Toyota Prius, а також декількох Skoda, Renault, VW, Toyota і Hyundai. «Обслуговування автопарку поліції – це прекрасна можливість продемонструвати переваги нашого сервісу, – коментує генеральний директор станції Олексій Теличко. – Завдяки рішенням Bosch ми можемо забезпечити якісне обслуговування автомобілів різних марок і при цьому запропонувати конкурентну ціну».

Патрульна поліція – не перший корпоративний клієнт, який обрав для обслуговування цю станцію. Свій автопарк їй довіряють група компаній «Кернел», «Білагро», «ОРІОНМОЛОКО», «Укрнафта», «Докучаєвські чорноземи», а також компанія «Онур Тааххут Ташімаджилік Іншаат Тіджарет», яка виконує реконструкцію траси Київ-Харків. Протягом трьох років «Хюндай Центр Полтава» працює під прапором Бош Авто Сервіс і виконує усі вимоги мережі до якості і організації надання послуг. Для обслуговування автомобілів вона має у своєму розпорядженні 12 постів і все необхідне обладнання Bosch: лазерний 3D стенд встановлення кутів розвалу-сходження коліс, установку автоматичної заправки кондиціонерів, діагностичне обладнання KTS і FSA, установку для регулювання світла фар.

Бош Авто Сервіс в Україні на цей момент нараховує 112 СТО, що надають клієнтам високоякісний сервіс із застосуванням сучасного високоточного обладнання і бази знань провідного світового виробника автокомпонентів– компанії Bosch. Такий комплексний підхід дозволяє гарантовано обслуговувати більшість автомобілів популярних брендів, а також підтримувати гарантійні зобов’язання на усі види робіт і автозапчастини, що забезпечує додаткову вигоду для клієнтів».

У світі мережа Bosch Service розпочалася із заснування майстерні у Гамбурзі в 1921 році. Сьогодні понад 15 тис. станцій Bosch Service діють у 125 країнах світу. Усі СТО мережі оснащені найсучаснішими діагностичними системами для швидкого і точного усунення несправностей, а персонал отримав відповідне навчання. До того ж, компанія Bosch надає своїм партнерським станціям постійну технічну підтримку.

Додаткову інформацію можна отримати на сайтах: www.bosch.ua, www.bosch.com і www.bosch-press.com.

Теги: Bosch, Бош

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше