Компанії Bosch і Daimler продемонстрували безпілотне паркування автомобіля у реальних умовах
autoExpert » НОВИНИ » Події » Компанії Bosch і Daimler продемонстрували безпілотне паркування автомобіля у реальних умовах

Компанії Bosch і Daimler продемонстрували безпілотне паркування автомобіля у реальних умовах

  • Переглядів: 952
  • Дата: 26-07-2017, 13:53
  • Print
Ручне паркування відходить у минуле. У паркінгу музею Mercedes-Benz у Штутгарті компанії Bosch і Daimler реалізували на практиці автоматизоване паркування автомобілів. Тепер за допомогою смартфона водій може автоматично припаркувати автомобіль у потрібному місці, не відстежуючи при цьому кожен його рух. Автоматизований паркінг ̶ це важлива віха на шляху до безпілотного керування. Пілотний проект у паркінгу музею Mercedes-Benz є першим у світі інфраструктурним рішенням для повністю автоматизованої служби паркування автомобілів у реальних умовах з водіями або без. З початку 2018 року відвідувачі зможуть випробувати цей зручний для них сервіс у паркінгу музею та заощадити час, необхідний для паркування.

Компанії Bosch і Daimler продемонстрували безпілотне паркування автомобіля у реальних умовах

«Епоха безпілотного керування настане швидше, ніж можна уявити. Автоматизоване паркування в музеї демонструє вражаючий рівень розвитку технологій», ̶ говорить Майкл Хафнер, керівник відділу безпілотного керування та активної безпеки Mercedes-Benz. «Інфраструктура інтелектуальної системи паркування та її зв'язок із транспортними засобами дали нам змогу побудувати автоматизований паркінг набагато раніше, ніж очікувалося», ̶ ділиться Герхард Штайгер, президент підрозділу Chassis Systems Control компанії Bosch.

Як за помахом чарівної палички: автоматичне переміщення до паркувального місця і назад
Тепер за допомогою смартфона і спеціального мобільного додатку будь-хто охочий може замовити автомобіль. Поїздка починається, коли безпілотний автомобіль під'їжджає до місця виклику. Повернути автомобіль так само просто: клієнт виходить із транспортного засобу в спеціальному відсіку паркінгу і повертає авто за допомогою мобільного додатку. Як тільки інтелектуальна система паркування ідентифікує автомобіль, він самостійно вирушає у призначене місце.

Компанії Bosch і Daimler продемонстрували безпілотне паркування автомобіля у реальних умовахКомпанії Bosch і Daimler продемонстрували безпілотне паркування автомобіля у реальних умовах

Створення автоматизованого паркінгу стало можливим завдяки взаємодії інфраструктури інтелектуальної системи паркування компанії Bosch і автомобільних технологій компанії Mercedes-Benz. Встановлені у паркінгу датчики контролюють коридор паркування й прилеглу зону, скеровуючи автомобіль. Технології автомобіля дозволяють безпечно реалізувати команди паркувальної системи і за потреби вчасно зупиняють транспортний засіб. Датчики для інфраструктури паркінгу і комунікаційні технології розробила компанія Bosch. У свою чергу, компанія Daimler надає користувачам приватний паркінг музею і пілотні автомобілі. Спільно з Bosch компанія налагодить взаємодію між інфраструктурою та транспортним засобом і внесе необхідні зміни в сенсорні технології та програмне забезпечення автомобілів.

Компанії Bosch і Daimler продемонстрували безпілотне паркування автомобіля у реальних умовах

Перший у світі дозвіл на роботу автоматизованого паркінгу
Після прем'єри відбудеться інтенсивний етап тестування і запуску. Від самого початку проект контролювався місцевою владою (регіональною адміністрацією Штутгарта і міністерством транспорту землі Баден-Вюртембергу), а також експертами з TÜV Rheinland з метою оцінки безпеки автомобільної і паркувальної технологій. Органи регулювання повинні надати остаточний дозвіл на відкриття першого в світі автоматизованого паркінгу в гаражі музею Mercedes-Benz на початку 2018 року. Таким чином, компанії Bosch і Mercedes-Benz на практиці зможуть перевірити, як користувачі справлятимуться з автоматизованим паркуванням автомобілів. Наявні паркінги також можуть бути модернізовані з використанням нових технологій. Для їхніх операторів безпілотне паркування означатиме більш ефективне використання паркувальних місць: з'явиться можливість розмістити на 20% більше автомобілів на тій самій площі.

Додаткову інформацію можна отримати на сайтах: www.bosch.ua, www.bosch.com і www.bosch-press.com.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше