Ford, Bosch і Bedrock випробовують технологію автоматизованого паркування
autoExpert » НОВИНИ » Автопром » Ford, Bosch і Bedrock випробовують технологію автоматизованого паркування

Ford, Bosch і Bedrock випробовують технологію автоматизованого паркування

  • Переглядів: 348
  • Дата: 22-09-2020, 16:50
  • Print
Ford Motor Company разом з Bedrock і Bosch запускає проєкт за участю підключених тестових автомобілів Ford Escape, які самостійно пересуваються і паркуються в закритому гаражі Bedrock, використовуючи розумну інфраструктуру Bosch.

Ford, Bosch і Bedrock випробовують технологію автоматизованого паркування

Дослідження проходять поблизу Корктауна, на майданчику нового підрозділу мобільних інновацій Ford у Детройті. Підрозділ буде залучати новаторів і революціонерів у галузі мобільності з усього світу для розробки, тестування і запуску нових рішень для міського транспорту, поліпшення доступу до мобільності.

«Ми послідовно шукаємо можливості для розширення нашого набору передових технологій допомоги водієві Ford Co-Pilot360, які дозволять почуватися більш впевнено за кермом. Ми віримо, що автоматизоване паркування має велике майбутнє, - зазначає Кен Вашингтон (Ken Washington), технічний директор автомобільної компанії Ford. – Співпраця з Bosch і Bedrock відповідає нашому баченню майбутнього, в якому автомобілі стануть більш автоматизованими, але використовуватимуть менше бортових комп'ютерів, що допоможе поліпшити їх дизайн, комплектацію та цінову доступність».

Ford, Bosch і Bedrock випробовують технологію автоматизованого паркування

Підключенні автомобілі та розумна інфраструктура полегшують автоматизоване паркування
Підключені тестові автомобілі Ford мають високий рівень автоматизації завдяки зв'язку між комплексом автомобіль – інфраструктура та інтелектуальною паркувальною системою Bosch. Інфраструктурні датчики розпізнають і визначають місце розташування транспортного засобу, щоб керувати його маневрами під час паркування, виключаючи наїзд на пішоходів чи інші перешкоди. Якщо інфраструктура фіксує щось на шляху транспортного засобу, автомобіль негайно зупиняється.

Ford, Bosch і Bedrock випробовують технологію автоматизованого паркування «Для Bosch, автоматизована система паркування – це результат об'єднання нашого міждисциплінарного досвіду в галузі мобільних і будівельних технологій для створення розумного інфраструктурного рішення, яке покращить повсякденне життя, — коментує Майк Мансуетті (Mike Mansuetti), президент Bosch у Північній Америці. – Ця технологія дозволяє споживачам побачити переваги високої автоматизації на прикладі такого завдання, як паркування в гаражі».

Після прибуття в гараж водій залишає автомобіль у визначеному місці та за допомогою мобільного додатку запускає режим автоматизованого паркування. Водії також можуть використовувати додаток, щоб викликати автомобіль назад у зазначену зону посадки. Це прискорить процес паркування та позбавить водія від необхідності шукати авто на стоянці.

Ford, Bosch і Bedrock випробовують технологію автоматизованого паркування

Демонстраційний проєкт розташовується на першому поверсі гаража розробницької компанії Bedrock. Він відповідає баченню Bedrock по об'єднанню забудови без інженерних комунікацій з новітніми технологіями в галузі паркування та мобільності. Зокрема встановлення першої на Середньому Заході автоматизованої паркувальної системи, яка паркує та розміщує автомобілі в підвалі будівлі, використовуючи навантажувальні платформи на рівні проїжджої частини.

Ford, Bosch і Bedrock випробовують технологію автоматизованого паркування

«Ми прагнемо бути в авангарді ініціатив у галузі паркування та мобільності в Детройті, тому що ми усвідомлюємо важливість взаємозв'язку між нерухомістю та мобільністю, - говорить Хізер Уілбергер (Heather Wilberger), директор з інформаційних технологій Bedrock. — Крім значної економії часу, для нас це рішення є першим кроком на шляху до впровадження автоматизованого паркування в місті, яке забезпечить максимальну зручність для наших орендарів, гостей, сусідів та жителів».

Технологія автоматизованого паркування автомобілів буде доступна для орендарів гаражів та приватних екскурсій до кінця вересня.

Технологія автоматизованого паркування збільшує місткість паркінгу та полегшує водіям пошук вільного місця на стоянці
Використання автоматизованого паркування допомагає розмістити на тій же площі на 20% більше автомобілів. Рішення може бути застосоване, наприклад, у складальному гаражі, або інтегровано в інфраструктуру нових паркінгів на етапі планування, щоб оптимізувати дизайн для максимальної місткості.

Технологія не лише спрощує паркування, але також дозволяє автомобілю самостійно заїжджати на територію гаража, щоб скористатися такими послугами, як зарядка або мийка.

Більше інформації про компанію Bosch та її дистриб'юторів читайте за посиланням...

Теги: Bosch, Бош, Bosch News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше