Ще більше «ВАНТАЖНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ» на воркшопі в Автомеханіці Франкфурт у вересні 2022.
autoExpert » НОВИНИ » Truck&Bus новини » Ще більше «ВАНТАЖНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ». Воркшоп на Automechanika Frankfurt у вересні 2022.

Ще більше «ВАНТАЖНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ». Воркшоп на Automechanika Frankfurt у вересні 2022.

  • Переглядів: 3938
  • Дата: 1-08-2022, 14:04
  • Print
Комерційні транспортні засоби продовжують ставати більш ефективними, чистішими, безпечнішими та дешевшими для руху, але водночас вони також стають складнішими. Ось чому потрібно забезпечити постійне навчання та професійний розвиток робітників цього сектору Автомотів Афтермаркет.

Сьогодні для належного виконання навіть найпростіших стандартних завдань, таких як регулярне обслуговування або заміна окремих компонентів, необхідний великий досвід та спеціальне обладнання. Зараз Automechanika Frankfurt пропонує ексклюзивну безкоштовну майстерню (в рамках Truck Competence), щоб допомогти фахівцям комерційних транспортних засобів підготовитись їм до майбутнього - "Системи допомоги водіям на основі радіолокації та камер".

Ще більше «ВАНТАЖНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ». Воркшоп на Automechanika Frankfurt  у вересні 2022.




















Ось чому Automechanika Frankfurt знову запропонує ексклюзивну практичну майстерню з питань радіолокаційної та камерної системи допомоги водіям цього року. Сучасні вантажівки та автобуси оснащені все більшою кількістю інтелектуальних радіолокаційних та/або камерних систем розширеної допомоги водіям для підвищення безпеки включаючи автономний круїз-контроль, системи попередження про виїзд на смугу руху та автономне аварійне гальмування. Ці системи також полегшують навантаження на водіїв, роблячи напружені робочі дні вантажівок трохи менш напруженим.

Всі новини про виставку Automechanika Frankfurt.


Багато систем допомоги водіям зараз вимагаються законодавством. Оскільки регламент ЄС № 2019/2144 набув чинності у всіх державах-членах ЄС 5 січня 2020 року, кількість передових систем допомоги водіям, які зараз є обов'язковими, значно зросла. Станом на 6 липня 2022 р. Шість нових функцій стали обов'язковими для всіх затверджених типів для нових транспортних засобів, і з липня 2024 р ці функції будуть обов’язковими для всіх новозареєстрованих автомобілів.

Електрифікація рухається вперед зі дахозносною (Breakneck) швидкістю, і частка сучасних комерційних транспортних засобів, оснащених електронними системами безпеки та допомоги, продовжує швидко збільшуватися. Як результат, фахівці, особливо на незалежному aftermarket та ринку ремонту ТС, потребують відповідної технічної підготовки, щоб вони могли продовжувати розширювати свій досвід, незалежну експертизу і залишатися в курсі найновіших технологій.

Системи допомоги є скрізь
Зі збільшенням кількості систем допомоги на сучасних транспортних засобах, професіонали при обслуговування вантажівок все частіше зтикаються з ними та особливими вимогами до кожної з них, і навіть коли їм не доводиться працювати над цими системами безпосередньо. Будь то при ремонті пошкоджень від нещасних випадків, після проведення широкого ремонту шасі або просто заміна лобового скла, транспортні засоби з радіолокаційними та/або камерними системами потребують професійного огляду та регулювання їх радіолокаторів та датчиків камери з подальшим професійним калібруванням цих систем. Ці основні завдання не тільки потребують спеціального обладнання, але і професійного підходу перосналу, який виконує ці роботи і повинен мати відповідну технічну підготовку.

Семінар проходить щодня з 11:00 до 13:00. У наметі на майданчику для компетентності на вантажівці на виставці на відкритому повітрі (ZUP11, B03) і спрямований на механіків, електриків, спеціалістів з мехатроніки, наглядачів та консультантів з комерційних транспортних засобів, а також консультантів з обслуговування, експертів з автомобільних шкіл та викладачів професійних шкіл. Реєстрація для безкоштовної майстерня тепер відкрита на веб -сайті Automechanika.

На воркшопі необхідна теорія буде поєднана з великою практичною частиною, в якій учасники семінару отримують шанс калібрувати, регулювати датчики та камери на напівпричіпці. Після успішного завершення практичної майстерні для компетентності вантажівки кожен учасник отримує сертифікат.

Вперше цьогорічна подія включатиме презентації від компаній в галузі комерційних транспортних засобів. Ці презентації, кожна з яких буде приблизно. 15 хвилин і проходять у наметі майстерні для компетенції вантажівки, заглиблюються в цікаві теми, що стосуються практики надання послуг, ремонту та обслуговування сучасних комерційних транспортних засобів. Сюди входять "Рішення для виробництва", в якому розглядаються запасні частини, вироблені 3D -принтерами (Daimler Trucks & Buses), "Mirrorcam - професійне калібрування систем заміни дзеркал" (Haweak), "Оптимізація витрат за допомогою технології AGM в АКБ" (VARTA), "П’ять ключових моментів професійного обслуговування гальмівної системи" (Knorr-Bremse), "Професійне обслуговування підшипників колес" (Automotive Automotive Schaeffler) та "Практичне застосування цифрових тахографів (DTCO) в автомайстерні" (континентальні автомобільні технології/VDO).


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше