ATIEL та ATC впроваджують зміни щодо хімічних норм та інтелектуальної власності при виробництві мастильних матеріалів
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » ATIEL та ATC: зміни щодо хімічних норм та інтелектуальної власності при виробництві мастильних матеріалів

ATIEL та ATC: зміни щодо хімічних норм та інтелектуальної власності при виробництві мастильних матеріалів

  • Переглядів: 735
  • Дата: 3-02-2020, 10:42
  • Print
Європейські торгові асоціації, що представляють постачальників мастильних матеріалів і хімічних добавок, створили нову робочу групу на конференції, що була організована у Франкфурті спільно Технічною асоціацією європейської індустрії мастильних матеріалів ATIEL і Технічним комітетом виробників присадок для олив ATC. Група прагне поліпшити дотримання хімічних норм, в тому числі пришвидшити передачу конфіденційної інформації по всьому ланцюжку поставок.

ATIEL та ATC: зміни щодо хімічних норм та інтелектуальної власності при виробництві мастильних матеріалів

Чинні нормативні акти по хімічним речовинам створюють численні перешкоди для бізнесу, найскладнішим з яких є рівень обміну даними, передбачений деякими нормативними актами в стандартних формах зв'язку, серед яких інвентарні декларації, розкриття формулювань, пояснення потенційних небезпек і керівництво по поводженню.

Найбільша проблема, що стоїть перед цільовою групою, – це як управляти угодами про нерозголошення. Нафтові і присадочні компанії стверджують, що вони необхідні для захисту прав інтелектуальної власності. Навіть при наявності специфічних добавок в продукті, компанії-виробники присадок не завжди розкривають інформацію про них на 100%.

Щоб поліпшити ситуацію, ATIEL запропонувала компаніям обговорити зі своїм ланцюжком поставок те, яка інформація потрібна для реалізації продукту і як вона може бути ефективно доставлена. Підприємства повинні розглянути питання про те, чи існує довіра в ланцюжку поставок і чи повторюється робота по контролю за якістю продукції їх клієнтами або виробниками обладнання. Якщо вся робота по управлінню продуктом повторюється, процес сповільнюється й ускладнюється – саме такого результату команда робочої групи намагатиметься запобігти.

ATIEL та ATC: зміни щодо хімічних норм та інтелектуальної власності при виробництві мастильних матеріалівЧленами ATIEL є всі великі європейські нафтові компанії. Асоціація об'єднує широкий спектр виробників і продавців з великим досвідом і знаннями в розробці моторної оливи.Діючі* члени представляють інтереси наступних компаній: BPCastrol, CEPSA Lubricantes, Chevron, eni, ExxonMobil, Fuchs, GALP, Kuwait Petroleum, Lotos Oil, LUKOIL, Neste Oil, ORLEN OIL, PETRONAS, REPSOL, Shell, SK Lubricants, Statoil Lubricants, Total, UEIL (Незалежний союз європейських виробників мастильних матеріалів), Valvoline т.і. ATIEL зареєстрована в Брюсселі в якості європейської групи з економічних інтересів (EEIG) і є некомерційною, неприбутковою, неполітичною організацією.
____
* Найбільш актуальний список членів можна знайти на: www.atiel.org


Матеріал надано компанією «НБК-Україна», авторизованим дистриб’ютором компанії Chevron, що входить до ATIEL разом із іншими провідними виробниками мастильних матеріалів для пошуку спільної позиції в міжгалузевому діалозі щодо автомобільних мастил та розробки спільної стратегії в умовах постійних змін потреб сучасних автомобільних двигунів.

Більше інформації та контакти компанії "НБК Україна", а також її контакти дивіться за посиланням...

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.
autoExpert на Youtube: https://www.youtube.com/channel/autoExpert-consulting - відео, огляди, репортажі.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше