Компанія "Артхім" вперше представить на висатавці АвтоТехСервіс’2019 професійну автохімію Helpix
autoExpert » НОВИНИ » Автохімія, автокосметика » Компанія "Артхім" вперше представить на виставці АвтоТехСервіс’2019 професійну автохімію Helpix

Компанія "Артхім" вперше представить на виставці АвтоТехСервіс’2019 професійну автохімію Helpix

  • Переглядів: 833
  • Дата: 11-03-2019, 23:08
  • Print
Компанія "Артхім" зробила дебют на АвтоТехСервіс’2018, презентувавши свою продукцію під маркою Helpix. Продукція була схвально сприйнята ринком, а виробник отримав багато пропозицій, в тому числі запити на автохімію і автокосметику професійного рівня. Наполегливо працюючи протягом року, компанія розробила і запустила у виробництво серію продукції професійного рівня Master’s Line, прем’єра якої запланована на виставці АвтоТех Сервіс’2019.

Компанія "Артхім" вперше представить на висатавці АвтоТехСервіс’2019 професійну автохімію Helpix

Сергій Шкрябець, представник бренду Helpix:

"Цього року компанія "Артхім" виходить на професійний ринок: ми представимо продукцію для автомийок та детейлінгу. Це нова лінія продуктів. Торік ми представили серію продукції початкового рівня для мас-маркету: автовласників, кінцевих споживачів. Та ми відчули великий попит на продукцію професійного рівня, до нас надходило багато запитів, тож щоб їх задовільнити ми розробили нову лінію продуктів Master’s Line. Вона включає всю автохімію, яка необхідна мийникам: воски, активні піни, поліролі, очисники дисків, двигуна – повний перелік продуктів для послуг, що автомийка надає споживачу".

Виставка відбудеться 29 травня - 1 червня 2019 р. в Києві у Міжнародному виставковому центрі (м. Лівобережна).

Увага! Щоб потрапити на виставку, перейдіть за посиланням, введіть промокод AUTOEXPERT, та отримайте свій бейдж безкоштовно!

ТОВ Науково-виробниче підприємство "Артхім" - національний виробник автохімії і автокосметики Helpix. Компанія виробляє свою продукцію на основі хімічних рецептур власної розробки, з використанням хімічної сировини виключно Європейських виробників.
Компанією розроблений асортимент продукції, максимально адаптований для умов застосування в кожному конкретному регіоні (за характером забруднень, видам очищуються, використовуваних технологій мийки та очищення і т.п.)

Продукція компанії відповідає найсуворішим європейським стандартам екологічної безпеки, не завдає шкоди навколишньому середовищу, очищуючим поверхням, повністю безпечна для здоров'я людини і навколишнього середовища, з рівнем біороспаду понад 90%.

Компанія "Артхім" вперше представить на висатавці АвтоТехСервіс’2019 професійну автохімію Helpix


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше