АВТОЗАПЧАСТИНА ІФ запрошує на свій стенд на АвтоТехСервіс'2019
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » "АВТОЗАПЧАСТИНА ІФ" запрошує на свій стенд на АвтоТехСервіс'2019

"АВТОЗАПЧАСТИНА ІФ" запрошує на свій стенд на АвтоТехСервіс'2019

  • Переглядів: 760
  • Дата: 23-05-2019, 07:55
  • Print
Великий вибір автомобільних аксесуарів та запчастин, виробництво автомобільних фільтрів, гуртові ціни, доставку по Україні власним автопарком, гарантійне обслуговування та інші вигідні умови співпраці - все це пропонує компанія "АВТОЗАПЧАСТИНА ІФ" з м. Івано-Франківськ. Компанія представляє в Україні багато відомих європейских виробників та брендів автомобільних товарів: ELEGANT, LSA-AUTOMOTIVE, JESTIK, AMOS, WESEM, KEGEL, METELLI, ALCA, HEYNER, MILEX.

"АВТОЗАПЧАСТИНА ІФ" запрошує на свій стенд на АвтоТехСервіс'2019Окрім цього уже 5 років "АВТОЗАПЧАСТИНА ІФ" під власним брендом Smartex виготовляє фільтри та фільтруючі елементи для поширених в Україні марок автомобілів. Виробничі цехи обладнано новими сучасними автоматизованими і роботизованими виробничими лініями і високоточним обладнанням, за суворим виконанням всіх технологічних норм стежать спеціалісти-технологи із досвідом роботи у виробництві автомобільних фільтрів більше 15 років. Для виробництва фільтрів використовуються тільки сертифіковані матеріали та сировина європейського виробництва вищого гатунку.

Компанія "АВТОЗАПЧАСТИНА ІФ" запрошує до співпраці регіональні гуртові компанії, автомагазини, мережі маркетів, СТО та АЗС, а також всіх зацікавлених осіб, які шукають надійного партнера.

Сергій Погорєлов, комерційний директор компанії: «Цього року на міжнародній виставці АвтоТехСервіс2019 ми представляємо продукцію німецьких виробників. Дитячі автокрісла, двірники, інструменти, помпи та пилосмоки брендів ALCA і HEYNER вже давно завоювали прихильність споживачів своєю високою якістю та адекватною ціною. Чекаємо вас на виставвці на стенді F-1-2.»

"АВТОЗАПЧАСТИНА ІФ" запрошує на свій стенд на АвтоТехСервіс'2019

Виставка відбудеться 29 травня - 1 червня 2019 р. в Києві у Міжнародному виставковому центрі (м. Лівобережна).

Увага! Щоб потрапити на виставку, перейдіть за посиланням, введіть промокод AUTOEXPERT, та отримайте свій бейдж безкоштовно!

Важливо! Промокоди дійсні тільки при отриманні електронного квитка на сайті виставки та діють до закінчення виставки. Без використання промокоду відвідування виставки – платне.

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com
- новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше