DPH – новий бренд у портфелі компанії AVDtrade
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Партнер по ущільненням з Гамбурга. DPH – новий бренд у портфелі компанії AVDtrade

Партнер по ущільненням з Гамбурга. DPH – новий бренд у портфелі компанії AVDtrade

  • Переглядів: 939
  • Дата: 10-06-2020, 13:26
  • Print
Компанія AVDtrade наполегливо працює на ринку запчастин, мастил та автохімії, щоб запропонуавати своїм клієнтам найвигідніші пропозиції від визнаних світових виробників та постачальників. На початку літа 2020 року AVDtrade презентувала свого нового партнера – провідного німецького виробника автомобільних ущільнень DPH.

Партнер по ущільненням з Гамбурга. DPH – новий бренд у портфелі компанії AVDtrade

Завдяки продукції DPH український імпортер зможе задовольняти потреби своїх клієнтів у таких запчастинах з асортименту німецького бренда:

прокладки, сальники, ремкомплекти;
сальники маточин;
робочі циліндри;
мембрани гальмівних циліндрів, ремкомплекти компресорів;
ремкомплекти гідропідсилювачів.

Виробнича програма DPH охоплює найпоширеніші моделі переважно європейських автовиробників: Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen, Opel, Porsche, Ford, Volvo, Citroen, Peugeot, Honda т.і. Окрім того, в каталогах DPH наведено потужну програму запчастин для вантажного транспорту: Mercedes, MAN, Volvo, Scania, DAF, Fiat, Iveco, Renault, тощо.

Характерною особливостю виробів DPH є оптимальне поєднання справедливої ціни та німецької якості, що забезпечується повністю автоматизованим електронним контролем та виробництвом відповідно до німецьких промислових стандартів DIN.

Партнер по ущільненням з Гамбурга. DPH – новий бренд у портфелі компанії AVDtradeКомпанія DPH (Dichtungspartner Hamburg GmbH) спеціалується на виробництві та продажу сальників, маслознімальних ковпачків, прокладок для двигунів і коробок передач на німецькому і європейському ринках.

З моменту заснування в Гамбурзі в 1986 році компанія завойовує клієнтів по всьому світу. Наразі підрозділи DPH працюють у ПАР, Туреччині, ОАЕ, та країнах Східної Азії. Крім того, тісна мережа представників та дистриб'юторів компанії гарантує швидку доставку продукції до клієнтів у різні країни. Штаб-квартира компанії, включаючи виробничий завод та основний склад, залишається у передмісті Гамбурга. Тут, на площі понад 7500 м2, знаходиться її серце і, звідси продукція розповсюджується по всьому світу. Виробництво відбувається за двома напрямками: деталі з еластомеру та фторопласту (PTFE), що застосовуються як в автомобільному транспорті, так і в промисловості.

Партнер по ущільненням з Гамбурга. DPH – новий бренд у портфелі компанії AVDtrade

Виробництво оснащене найновішим технічним обладнанням і постійно модернізується. Досвід та компетенція виробничого персоналу – це додаткові гарантії високої якості. Ноу-хау інженерів-конструкторів гарантує короткі терміни виготовлення необхідних інструментів і робить компанію незалежною від постачальників. Підприємство підтримує комплексний склад сировини і має виробничу площу, яка ідеально підходить для розміру даного бізнесу. Більше 20 000 різних типів товарів постійно доступні на складі, а загальний перелік позицій містить до 150 тисяч артикулів.

Партнер по ущільненням з Гамбурга. DPH – новий бренд у портфелі компанії AVDtrade


Більше інформації про компанію AVDtrade, імпортера 40 брендів в Україні, та її контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше