Компанія Syndicar стала імпортером тросів КПП Gearlink
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Компанія Syndicar стала імпортером тросів КПП Gearlink

Компанія Syndicar стала імпортером тросів КПП Gearlink

  • Переглядів: 627
  • Дата: 20-01-2021, 14:21
  • Print
В асортименті компанії Syndicar такому типу запчастин як троси відведено окреме місце. Це відповідальні деталі, що часто потребують заміни, а отже користуються суттєвим попитом. Компанія пропонує троси акселератору, гальм, зчеплення, спідометра, капоту і багажника від дев’яти визнаних виробників та відомих брендів. Наприкінці 2020 року позиції Syndicar в цій товарній групі посилила молода іспанська марка Gearlink, яка спеціалізується на тросах коробки перемикання передач.

Компанія Syndicar стала імпортером тросів КПП Gearlink

Gearlink – це відносно молода компанія з Барселони, яка працює на ринку запчастин біля 10 років. Компанія спеціалізується на тросах КПП і в цій товарній групі її асортиментна лінійка налічує близька 1500 позицій різних видів для всіх марок легкових і легких комерційних автомобілів.

Продукцію Gearlink вирізняє оригінальна якість, яка досягається використанням лише високоякісних матеріалів у виробництві. У той час, як стандартні кабелі зазвичай ламаються через низьку стійкість до корозії і впливу сили тертя, Gearlink пропонує кабелі, виготовлені з високоякісних гнучких тросів і спеціально розробленого пластика, що володіє високою стійкістю до корозії і сили тертя. Також застосовуються більш точні сполучні деталі, що дозволяють легко і швидко змінювати та встановлювати кабелі коробки передач.

На початковому етапі клієнтам Syndicar з обширного каталогу Gearlink вже доступні троси КПП до розповсюджених моделей таких європейських автовиробників як Mercedes, Fiat, Renault, Peugeot, Citroen, Audi, Skoda, Ford т.і. в тому числі в сегменті легкого комерційного транспорту.

Більше інформації про компанію Syndicar, офіційного дистриб'ютора понад пів сотні марок запчастин, дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше