Мета-Логистик,Львов.Запчасти к грузовикам.ОПТ и розница.Грузоперевозки по Украине,экспедиционные услуги

Мета-Логистик

  • Переглядів: 2464
  • Дата: 14-12-2011, 16:14
  • Print
Мета-Логистик
Украина, г. Львов

Компанія « Мета-Логістик» є одним з постачальників запчастин для вантажних автомобілів, причепів, напівпричепів європейського виробництва. Діяльність нашої фірми базується на гуртовій та роздрібній торгівлі, співпраці з серівсними станціями, транспортними підприємствами, магазинами.

Асортимент компанії охоплює практично всі групи товарів необхідні для технічного обслуговування вантажних автомобілів таких марок, як MAN, DAF, RENAULT, MERCEDES, VOLVO, SCANIA, причепів Schmitz Cargobull, Krone, Kogel, Kassbohrer з осями SAF, BPW, ROR, FRUEHAUF, TRAILOR.

Виходячи з потреб ринку компанія пропонує продукцію як відомих світових брендів так і замінників, що дає можливість повною мірою задовільнити попит, враховуючи можливості кожного клієнта.

Наші фахівці, озброєні сучасним спеціалізованим програмним забезпеченням, готові надати повний сервіс обслуговування, кваліфіковану консультацію по підбору запчастин, основних параметрів та технічну інформацію щодо подальшого встановлення.

Одним з напрямів діяльності ТзОВ «Мета-Логістик» є надання повного спектру транспортно-експедиційних послуг, які включають довгострокові та разові, міжнародні та внутрішні перевезення вантажів зі «складу на склад», автомобілями, що мають річне страхування вантажів СМR, мобільний та супутниковий зв 'язок, пошук оптимальних завантажень для вашого транспорту та надання консультацій у цих питаннях.

Вже протягом 4 років ТзОВ «Мета-Логістик» працює на ринку вантажних перевезень на території України та Європи. Наша компанія постійно розширює географію маршрутів, а співробітники ТзОВ «Мета-Логістик» завжди прислуховуються і враховують усі побажання та потреби клієнтів. Професійно налаштоване програмне забезпечення, дозволяє уникати помилок при виборі маршруту, об”єму та тоннажу.

Серед партнерів нашого підприємства компанії-лідери українського бізнес-ринку у всіх напрямках виробництва (металургія, кераміка, харчова, деревообробна та легка промисловість, переробіток вторинної сировини, виробництво лако-фарбової продукції, парфумерії, та ін.), у числі наших партнерів також є дистрибуційні склади та представництва багатьох світових брендів.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 1)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше