Інтер Дизель » autoExpert. Automotive from Europe. FORUM CTO.
autoExpert » СТО » Хмельницкая обл. » Інтер Дизель

Інтер Дизель

  • Переглядів: 3962
  • Дата: 25-05-2015, 17:12
  • Print
СТО «Інтер Дизель»
м. Хмельницький, вул. Пілотська, 4
тел.: (0382) 74-30-13, (0382) 78-42-04, (067) 200-11-00

Майстри СТО «Інтер Дизель» обслуговують та ремонтують двигуни та паливні системи дизельних автомобілів з 1999 року. За цей час клієнтами підприємства стали тисячі приватних та сотні юридичних осіб. Специфіка роботи автосервісу передбачає співпрацю з автосервісами широкого профілю та навіть з офіційними сервісними центрами.

Інтер ДизельІнтер ДизельІнтер Дизель

СТО, що спеціалізуються на обслуговуванні паливних систем, не так багато, як може здатися на перший погляд. Тому окремим «плюсом» автосервіса «Інтер Дизель» є робота з усіма видами дизельного транспорту. Допомогу тут можуть отримати як власники легкових автомобілів, так і водії вантажних машин. Для діагностування проблем у транспортних засобах на станції є універсальні автосканери KTS,TEXA,AUTO COM та оригінальні (SCANIA, DAF, Mercedes, Volvo).

Леонід Васильович, директор СТО «Інтер Дизель»: «Хоча наша станція має вузький профіль, ми підійшли до цього комплексно. У нас є необхідне обладнання для швидкого та якісного діагностування авто та ресурси, необхідні для виконання усіх ремонтних робіт на місці».

Взагалі матеріальна база СТО «Інтер Дизель» досить вражаюча. Територія СТО поділена на три ділянки: для обслуговування легкових автомобілів, вантажівок та ділянка з цехами для ремонту автомобільних двигунів, паливних систем та електрики. Водночас тут можуть обслуговувати до 12 автомобілів: 6 легкових та 6 вантажних на відповідних ділянках. Працюють з автомобілями висококваліфіковані майстри, які мають відповідну освіту, багатий практичний досвід та регулярно беруть участь у семінарах від компаній DiMed, Inter Cars, Victor Reinz та інших. Багато уваги тут приділяють й самонавчанню.

Інтер ДизельІнтер ДизельІнтер Дизель

Обладнання автосервісу не менш цікаве за досвід майстрів, які ним користуються. Тут можна знайти польські, турецькі та вітчизняні стенди для тестування елементів паливних систем. А все необхідне для ремонту пошкоджених вузлів клієнт може придбати в магазині, який розташований на СТО.

Спілкуванням з клієнтом та прийомкою автомобілів займається особисто директор СТО. А передача авто клієнтові відбувається лише після проведення невеличкого тест-драйву з метою переконатися в досягненні мети, яку ставили перед початком ремонту автомобіля. Тестування легкових авто може бути виконано за дозволом клієнта без його присутності, а перевірку вантажівок виконують разом з водієм транспортного засобу. На всі роботи, які були виконані на СТО, та на придбані тут запчастини надають гарантію, відповідно до українського законодавства.

Якість послуг, які надають на СТО, базується на технічній грамотності персоналу та відповідному ставленню до роботи. Багато уваги на СТО «Інтер Дизель» надають й ставленню до клієнта. Зараз далеко не кожна людина може собі дозволити використовувати оригінальні запчастини для ремонту свого автомобіля, тому майстри автосервісу допомагають знайти влаштовуючу альтернативу серед численних аналогів, які є на ринку автомобільних деталей. Також тут можуть використовувати запчастини, які клієнт самостійно надає для ремонту. Але на такі деталі, зрозуміло, автосервіс гарантію надати не може, лише на роботи, пов’язані зі встановленням цих запчастин.

Інтер ДизельІнтер ДизельІнтер Дизель


Леонід Васильович: «Для клієнтів, що очікують завершення робіт над своїм автомобілем, у нас є зона очікування, де можна подивитися телевізор, скористуватися кавовим апаратом, почитати журнал, сидячі на дивані та інше. Ця зона розташована на другому поверсі офісної будівлі, та її вікна виходять на ремзону легкових авто. Також спостерігати за ходом робіт в ремзоні можна за допомогою системи відеоспостереження».

У найближчому часі керівництво автосервісу має намір реалізувати проект нової СТО, яка буде набагато більша та комфортніша за сучасну. Залишилося лише дочекатись сприятливих економічних умов, щоб перетворити плани у реальність. А до тих пір клієнти автосервісу будуть насолоджуватись вже існуючими умовами та еталонною якістю послуг, які тут надають.

Перелік виконуваних робіт:
• Діагностик ЦПГ двигуна
• Капітальний ремонт двигунів
• Заміна ременя та роликів ГРМ
• Заміна мастил
• Комп’ютерна діагностика
• Ремонт дизельних паливних систем легкових автомобілів CDI, HDI, JTD
• Ремонт дизельних паливних систем вантажних автомобілів в тому числі Common Rail
• Ремонт насос форсунок та PLD секцій
• Токарні та шліфувальні роботи
СТО «Інтер Дизель»
Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше