«Авто Стандард Групп» представляє ініціативи NEXUS Automotive Ukraine
autoExpert » НОВИНИ » Події » «Авто Стандард Груп» представляє ініціативи NEXUS Automotive Ukraine

«Авто Стандард Груп» представляє ініціативи NEXUS Automotive Ukraine

  • Переглядів: 702
  • Дата: 15-05-2019, 17:00
  • Print
NEXUS Automotive Ukraine, член глобальної мережі NEXUS, активно розвиває світову мережу СТО та магазинів з єдиними стандартами обслуговування. Через своїх партнерів, зокрема компанію «Авто Стандард Груп», Nexus Automotive Ukraine запустила в Україні програму NEXUS!AUTO – програму лояльності і розвитку бізнесу автомагазинів та сервісів легкових автомобілів, а також програму NEXUS!TRUCK – програму лояльності розвитку бізнесу автомагазинів та сервісів для комерційного транспорту. Глобальні постачальники NEXUS інтенсивно долучаються до програм NEXUS!AUTO та NEXUS!TRUCK.

«Авто Стандард Груп» представляє ініціативи NEXUS Automotive Ukraine

Першими ініціативи NEXUS Automotive Ukraine в Україні підтримали Febi Bilstein Group, що є одним з найбільших світових спеціалістів на ринку автозапчастин – понад 37 000 оригінальних запчастин для легкових автомобілів та вантажного транспорту, та NTN SNR EUROPE, що є світовим лідером з виготовлення продукції для автомобільного ринку – підшипники, ролики, системи лінійного переміщення, шарніри рівних кутових швидкостей, датчики, запасні частини, засоби обслуговування.

Компанія NEXUS Automotive Ukraine була заснована в грудні 2016 року групою компаній – лідерів автомобільної галузі для стимулювання розвитку бізнесу партнерів найбільшого закупівельно-торгового союзу Nexus на території України. НАУ є регіональним представником глобальної групи закупівель NEXUS Automotive International (N!), що зараз присутня у 127 країнах. Авто Стандард Групп є одним з партнерів NEXUS Automotive Ukraine.

Більше інформації про компанію Auto Standard Group читайте за посиланням…

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com
- новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше