Відбулися щорічна конференція NAU та сесія N! ACADEMY 2nd Edition
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Конференція Nexus Automotive Ukraine та сесія N! ACADEMY 2nd Edition

Конференція Nexus Automotive Ukraine та сесія N! ACADEMY 2nd Edition

  • Переглядів: 497
  • Дата: 24-10-2019, 14:31
  • Print
У вересні 2019 р. у Києві відбулася щорічна зустріч партнерів та постачальників міжнародного закупівельного союзу Nexus, організованого його українським представництвом Nexus Automotive Ukraine.

В рамках зустрічі відбулася друга навчальна сесія N!ACADEMY.

Конференція Nexus Automotive Ukraine та сесія N! ACADEMY 2nd Edition

Основною метою навчання було вивчення останніх тенденцій, що склалися на вторинному ринку запчастин та обслуговування автомобілів, а також вивчення та впровадження провідного досвіду з посилення взаємодії між партнерами у ланцюжку виробник – дистриб’ютор – магазин/СТО. Синергія зусиль на всіх рівнях має підвищити ефективність бізнесу.

Зокрема, серед основних трендів, що впливають на ринок зараз або вчинять вплив у майбутньому, було відзначено зростання частки інтернет-комерції, зміну кон’юнктури ринку та посилення частки сильних брендів із якісними товарами, перспективність напрямку електрокарів, підключених автомобілів, мобільності, Сar sharing. Все це впливає на зміну структури замовлень і потребує врахування у розвитку бізнесу.

Також було відзначено, що частка ринку партнерів Nexus Automotive Ukraine, число яких вже сягнуло майже півсотні підприємств, також зростає.

Серед слухачів курсу були менеджери та керівники середньої та вищої ланки компаній, що входять до Nexus Automotive Ukraine.

Перед ними виступали такі досвідчені фахівці та знавці ринку, як David Dohnal (ZF Aftermarket), Viktor Suppes (Ferdinand Bilstein UA), Grazyna Lenkowska, (MAHLE Polska S z o.о.), професор Білошапка Владислав (Міжнародний Інститут Бізнесу, КНЕУ імені В.Гетьмана), Олег Омельницький (маркетингове агентство “Autoconsulting”).

Компанія ASG, як співзасновник союзу, також взяла участь у конференції та провела низку ділових зустрічей зі своїми партнерами по союзу Nexus Automotive Ukraine.

Більше інформації про компанію «Авто Стандард Груп», читайте за посиланням…

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.
autoExpert на Youtube: https://www.youtube.com/channel/autoExpert-consulting - відео, огляди, репортажі.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше