В каталозі «ТМАВТО» з’явились комплекти для ремонту пошкоджень скла Handy Man – професійний ремонт
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » «ТМАВТО»: комплекти для ремонту пошкоджень скла Handy Man – професійний ремонт своїми руками

«ТМАВТО»: комплекти для ремонту пошкоджень скла Handy Man – професійний ремонт своїми руками

  • Переглядів: 539
  • Дата: 30-06-2020, 12:35
  • Print
Компанія "ТМАВТО" розвиває продаж обладнання та матеріалів для ремонту автомобілів та супутніх товарів по всім напрямкам, серед її клієнтів як авторемонтні майстерні і сервіс центри, так автовласники – кінцеві споживачі. Навесні в асортименті «ТМАВТО» з’явився комплект сучасних матеріалів та інструменту для відновлення пошкоджень автомобільного скла. Це ідеальний вибір для підприємств, що надають професійні послуги з реставрації автомобілів.

Але для великої категорії клієнтів, яку складають автовласники, що звикли самостійно ладнати проблеми, таке рішення не підходить через кількість матеріалу на кілька десятків ремонтів і відповідну вартість. Спеціально для тих клієнтів, які звикли покладатись на власні сили, мають навички і хист до праці руками або не мають коштів, щоб звернутись до фахівців, компанія додала до свого каталогу серію продуктів для ремонту дефектів скла Handy Man.

«ТМАВТО»: комплекти для ремонту пошкоджень скла Handy Man – професійний ремонт своїми руками

Лінійка продуктів Handy Man включає в себе три комплекти для відновлення різних видів дефектів: тріщин, сколів і полірування подряпин. Таким чином, споживачу не потрібно купувати зайві інструменти на всі випадки життя – він має змогу обрати саме те, що йому потрібно. Технологія реставрації пошкодженого скла типу триплекс основана на використанні фотополімерного клею останнього покоління, такого самого, який застосовують професійні майстри. Сама концепція марки Handy Man втілена у слогані на пакуванні: «Професійний ремонт своїми руками».

1.Комплект для ремонту тріщин скла
Комплект містить все необхідне для проведення швидкого і якісного ремонту тріщин скла дожиною до 3 м: ручку-аплікатор з клеєм, УФ плівку, леза, розширувач.
Завдяки низькій в'язкості рідкий текучий клей з легкістю проникне в тріщину і, після полімеризації під променями сонячного світла або УФ лампи, міцно з’єднає її краї, зробивши тріщину малопомітною.
Дана технологія капілярного ремонту тріщин і фотополімерний клей використовується професійними майстрами в усьому світі.

«ТМАВТО»: комплекти для ремонту пошкоджень скла Handy Man – професійний ремонт своїми руками

2. Комплект для ремонту сколів скла
Комплект дозволяє проводити ремонт до 5 сколів будь-яких транспортних засобів і містить, окрім полімеру, інжектор, сопло-аплікатор, ущільнювач, леза, УФ-плівку
Технологія створення вакууму і тиску в зоні сколу дозволяє проводити ремонт максимально якісно і швидко.
Спеціальний фотополімерний клей, заповнивши місце пошкодження, зробить його міцним і малопомітним, тим самим, запобігши можливому подальшому поширенню тріщини.

«ТМАВТО»: комплекти для ремонту пошкоджень скла Handy Man – професійний ремонт своїми руками

3. Комплект для полірування скла
Можливо використовувати з електродрилем або кутовою полірувальною машиною при роботі в діапазоні 1000-2000 об / хв.
У даному комплекті містяться спеціальна паста, полірувальний круг та адаптер для ручного дриля, що дозволяє видалити неглибокі подряпини, потертості, матовість, кислотні і сольові відкладення на склі і скляних фарах транспортних засобів.

«ТМАВТО»: комплекти для ремонту пошкоджень скла Handy Man – професійний ремонт своїми руками

Спеціалісти відзначають, що секрет якісного ремонту полягає у його невідкладності: тріщини мають властивість поширюватись, а сколи можуть перетворюватись на «павутинки». Тому чим раніше відновити цілісність поверхні, тим надійніший ефект і тим менші витрати часу та матеріалів. Варто також нагадати, що дефекти лобового скла не просто псують естетичний вигляд автомобіля: поширюючись, тріщини обмежують видимість, призводять до утворення «сліпих зон». А лише чисте та абсолютно прозоре лобове скло може гарантувати безпеку на дорозі.

Продукти Handy Man зручні у використанні та мають уніварсальне застосування. Окрім автомобільного скла типу триплекс, з їх допомогою також можна відновлювати скляні фари, вітрини, фасади, склопакети вікон, ілюмінатори та меблі.

Більше інформації про компанію "ТМАВТО", імпортера та дистриб'ютора обладнання і матеріалів для автосервісу, та її контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше