На ринку стає більше ремонтних рішень для маточин коліс від GSP
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » На ринку стає більше ремонтних рішень для маточин коліс від GSP

На ринку стає більше ремонтних рішень для маточин коліс від GSP

  • Переглядів: 957
  • Дата: 14-06-2021, 18:18
  • Print
На правах реклами

На ринку стає більше ремонтних рішень для маточин коліс від GSP

Компанія GSP розробила особливі продукти, які не пропонують виробники ОЕ-запчастин. Це ремкомплекти попередньо зібраних маточин та маточини з інтегрованим підшипником. Простий алгоритм заміни цих деталей скорочує час ремонту й підвищує якість виконання робіт. Дана лінійка GSP має пропозиції як для легкових автомобілів, так і для комерційного транспорту.

В ходовій частині вузли маточини відіграють значну роль, бо є з'єднувальним елементом між рухомою (колесом) та статичною (підвіскою) частинами автомобіля. За зменшення тертя і легке обертання усього вузла відповідає підшипник маточини. Ця деталь по суті приймає найбільше навантаження, тож зношується швидше, ніж інші елементи маточини й стає причиною пошкодження усієї конструкції.

Варіанти відновлення вузла:
Складний - замінити маточинний підшипник
Цей трудомісткий процес повинен виконуватися виключно за допомогою гідравлічного преса. Якщо під час установки нової деталі не забезпечується співвісність та точна посадка на місце, проблема не вирішується. Підшипник швидко зношується і спричиняє подальші пошкодження вузла.

Простий - скористатися особливими продуктами від GSP
Щоб уникнути проблем, описаних вище, GSP пропонує рішення для простого ремонту в одній коробці. Ремкомплекти маточини в зборі та маточини з інтегрованим підшипником – це просте встановлення та економія часу й грошей. Нема потреби замінювати чи розбирати різні деталі – можна встановити лише одну запчастину. Це безпека автовласників та відсутність рекламацій для автосервісів через некоректне встановлення. Всі ремкомплекти маточини GSP розроблені для точної посадки та функціонування відповідно до OE-специфікацій.

Головні переваги нових ремонтних рішень від GSP:
Найкращий асортимент на ринку – не поставляється в ОЕ-варіанті.
Простий монтаж – завдяки готовому ремонтному рішенню в зборі.
Преміальна якість матеріалів – забезпечує довший термін служби.
Швидка заміна – потрібно встановити та приєднати.
Економія часу – ніяких дій для пошуку та збору вузла не потрібно.
Заощадження витрат – для заміни потрібно менше нормогодин.

Ремкомплект маточини з інтегрованим підшипником
Це готове ремонтне рішення для маточин першого та другого поколінь (HUB I та HUB II).
Відсутня потреба у складних роботах з випресовування та запресовування підшипника із застосуванням гідравлічного преса. Найголовніше тут у тому, що працівники автосервісу уникають ризику некоректного встановлення підшипника.

На ринку стає більше ремонтних рішень для маточин коліс від GSP

На українському ринку вже доступні ремкомплекти маточини з інтегрованим підшипником для таких автомобілів:
На українському ринку вже доступні ремкомплекти маточини з інтегрованим підшипником для таких автомобілівНа українському ринку вже доступні ремкомплекти маточини з інтегрованим підшипником для таких автомобілів

Ремкомплект попередньо зібраних маточин
Це ремонтне рішення застосовується для маточин третього та четвертого поколінь (HUB III та HUB IV).
Це попередньо зібрані вузли (англ. - pre-assembled). Ремкомплект включає маточину з вбудованим підшипником, а також з усіма передбаченими конструкцією компонентами та елементами кріплення. Це повністю готовий для встановлення вузол – зібрана маточина, якою можна замінити несправну.

На ринку стає більше ремонтних рішень для маточин коліс від GSP

На українському ринку вже доступні ремкомплекти попередньо зібраних маточин для таких автомобілів:
На українському ринку вже доступні ремкомплекти попередньо зібраних маточин для таких автомобілівНа українському ринку вже доступні ремкомплекти попередньо зібраних маточин для таких автомобілів

Замовити та придбати запчастини GSP з нової групи асортименту можна вже зараз – потрібно лише зробити запит у дистриб'ютора запчастин GSP AUTOMOTIVE Group.

GSP AUTOMOTIVE Group — провідний виробник автомобільних комплектуючих на світовому ринку післяпродажного обслуговування. Компанія з 1985 року виробляє приводні вали, комплекти шарнірів рівних кутових швидкостей (ШРКШ), колісні підшипники та резино-металеві елементи, деталі рульового керування й підвіски.

Персонал GSP включає понад 2300 людей, компанія виробляє понад 10 мільйонів комплектів шарнірів та 5 мільйонів приводних валів на рік. Весь асортимент продукції компанії охоплює понад 2500 ШРКШ та понад 1500 приводних валів. Крім того, GSP виробляє широкий асортимент маточин (3,2 мільйона на рік) та резино-металевих виробів (6 мільйонів на рік), а також близько 25 мільйонів деталей рульового управління та підвіски. Продукцію GSP можна знайти в більш ніж 120 країнах із охопленням парку близько 95%.
На ринку стає більше ремонтних рішень для маточин коліс від GSP

Теги: GSP, GSP News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше