Новинка в асортименті «ТМАВТО» – пристрій для моніторинга акумулятора TELWIN Battery Link
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » АКБ на зв’язку. Новинка в асортименті «ТМАВТО» – пристрій TELWIN Battery Link для моніторинга акумулятора

АКБ на зв’язку. Новинка в асортименті «ТМАВТО» – пристрій TELWIN Battery Link для моніторинга акумулятора

  • Переглядів: 792
  • Дата: 9-09-2020, 12:54
  • Print
Акумуляторна батарея – важлива частина в конструкції авто. Якщо вона вийде з ладу, воно просто не заведеться. А приховані дефекти проявляються несподівано у найбільш недоречний момент. Як запобігти цьому та вберегти себе від прикрих сюрпризів?

АКБ на зв’язку. Новинка в асортименті «ТМАВТО» – пристрій TELWIN Battery Link для моніторинга акумулятора

Можливе рішення пропонує компанія "ТМАВТО". Це прилад для інтелектуального моніторингу та управління акумуляторами Battery Link від італійського виробника TELWIN . Головна перевага цього датчику – простота його встановлення. Не потрібно ніякого втручання в систему керування автомобілем – пристрій підключається до АКБ, а всі дані з нього передаються на смартфон власника, використовуючи канал Bluetooth.

АКБ на зв’язку. Новинка в асортименті «ТМАВТО» – пристрій TELWIN Battery Link для моніторинга акумулятора

Таким чином після підключення Battery Link до акумулятора і завантаження в телефон або планшет безкоштовного додатку (доступний як для Android, так і для iOS), водію в будь-який момент стає доступна інформація про стан акумулятора (рівень заряду, статистика т.і.) - більше не потрібно втручатися з тестером під капот щоб вимірювати напругу.

Освновні характеристки TELWIN Battery Link:

Сумісний з усіма акумуляторами для запуску автомобілів, мотоциклів і двигунів 12 і 24 В
Безкоштовний додаток для Android 4.4 і вище і для iOS 7.0 і вище
Зв'язок через Bluetooth 4.0
Моніторинг стану заряду акумулятора з попередженням про критичні ситуації і статистикою про динаміку стану заряду акумулятора
Синхронізація декількох пристроїв Battery Link в одному пристрої для моніторингу декількох акумуляторів

АКБ на зв’язку. Новинка в асортименті «ТМАВТО» – пристрій TELWIN Battery Link для моніторинга акумулятора
Індикатор заряду акумулятора на екрані смартфону відображає стан батареї: повний(зелений), середній чи низький (червоний)

В асортименті «ТМАВТО» представлений широкий вибір продукції TELWIN: зварювальні апарати, пускозарядні пристрої, тестери акумуляторів, індукційні нагрівачі, плазмові різаки, спотери т.і.

АКБ на зв’язку. Новинка в асортименті «ТМАВТО» – пристрій TELWIN Battery Link для моніторинга акумулятора Компанія TELWIN (Тельвін) вже біля 50 років є одним з провідних виробників Італії і одним з найвідоміших європейських виробників обладнання для зварювання. Вона виготовляє популярні апарати для дугового, контактного, точкового зварювання, плазмового різання і витратні матеріали. В автомобільній тематиці компанія займається пуско-зарядними пристроями та приладами для роботи з акумуляторами.

Продукція TELWIN добре відома серед фахівців на міжнародному ринку і продається у 120 країнах. Все обладнання компанії має дуже високу якість, яке підтверджена сертифікатом ISO 9001. Дилерська мережа TELWIN поширена по всьому світу, головний офіс і виробництво ще з року створення (1963) знаходяться поблизу міста Віченца. Завод площею 120 тисяч км. м оснащений роботизованими лініями з найсучаснішим обладнанням, на підприємстві працює понад 250 висококваліфікованих фахівців, зайнятих на виробництві, в сервісних центрах, в маркетинговій службі. Виробництво постійно модернізується, застосовуються нові розробки і впроваджуються останні технології. В складі компанії діють 4 підрозділи: Automotive, Industrial, Professional і Consumer.



Широкий асортимент продукції TELWIN здатний задовольнити найвибагливішого покупця. Завдяки докладній і простій технічній документації, розвинутій мережі сервісного обслуговування, докладним консультаціям представників компанії працювати з технікою TELWIN легко, зручно і просто.
АКБ на зв’язку. Новинка в асортименті «ТМАВТО» – пристрій TELWIN Battery Link для моніторинга акумулятора


Більше інформації про компанію "ТМАВТО", офіційного представника TELWIN , та її контакти дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше