Bosch презентує топову серію ламп з максимальною яскравістю Gigalight Plus 150
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Bosch презентує топову серію ламп з максимальною яскравістю Gigalight Plus 150

Bosch презентує топову серію ламп з максимальною яскравістю Gigalight Plus 150

  • Переглядів: 869
  • Дата: 30-06-2020, 12:35
  • Print
Галогенні автомобільні лампи топової лінійки Bosch Gigalight Plus 150 видають до 150% більше світла, ніж звичайні галогенні лампи. Завдяки цьому рух на автомобілі в темний час доби або в умовах поганої видимості стає безпечнішим.

Bosch презентує топову серію ламп з максимальною яскравістю Gigalight Plus 150

Bosch випускає лінійку ламп підвищеної ефективності для приладів головного освітлення протягом багатьох років, постійно покращуючи конструкцію джерел світла та підвищуючи характеристики світлових приладів. Зокрема, у 2006 році Bosch представила серію Plus 50, у 2010-му – Plus 90, а у 2014 році компанія запустила інноваційну модель Gigalight Plus 120. Дана лінійка стала топовою в асортименті автомобільних ламп Bosch завдяки збільшеній на 120% кількості випромінюваного світла та особливо високій продуктивності, досягнутої шляхом застосування нитки розжарення оптимізованої конструкції. Лампи серії Plus 120 давали яскраве біле світло. Для поліпшення параметрів освітленості йому було надано синюватий відтінок завдяки спеціальному покриттю колби.

Bosch презентує топову серію ламп з максимальною яскравістю Gigalight Plus 150Випромінюють яскраве біле світло, за сприйняттям наближене до денного освітлення
Лампи Gigalight Plus 150 забезпечують кращі характеристики та більшу інтенсивність світла. Для підвищення ефективності колба лампи наповнена чистим ксеноном без домішок інших газів, а розмір і конструкція нитки знову оптимізовані. Покриття синього кольору займає більшу площу колби в порівнянні з Gigalight Plus 120. Отримане в результаті модернізації конструкції лампи яскраво-біле світло за сприйняттям наближене до денного освітлення. Це дозволяє водієві краще бачити дорогу в темний час доби, раніше розпізнавати потенційно небезпечні ситуації та вчасно реагувати. Лампи Gigalight Plus 150 також мають оновлений зовнішній вигляд: колба зі сріблястим покриттям верхньої частини чудово інтегрується в дизайн сучасних високотехнологічних фар.


Оптимізована конструкція нитки розжарювання дозволила знизити робочу температуру ламп Gigalight Plus 150 до 250 градусів Цельсія (проти 550 градусів у Gigalight Plus 120), завдяки чому нові лампи мають триваліший ресурс. При цьому інтенсивність світла збільшилася до 1605 люменів (проти 1450 у Gigalight Plus 120).

Bosch презентує топову серію ламп з максимальною яскравістю Gigalight Plus 150Повна відповідність стандартам і вимогам законодавства
За рядом характеристик галогенні лампи топової лінійки можна порівняти з ксеноновими та світлодіодними джерелами світла. При цьому жодних проблем з законодавством при використанні ламп підвищеної ефективності від Bosch у водіїв не виникне. Gigalight Plus 150 відповідають вимогам європейського стандарту ECE та сертифіковані для українського ринку.

Таким чином, автовласники можуть покращити світлові характеристики штатних галогенних фар автомобіля, збільшити видимість у темний час доби та підвищити безпеку дорожнього руху без порушення правил і законодавства.

Також варто ногадати, що навесні компанія Bosch представила нову лінійку економічних ксенонових ламп з високим ресурсом Bosch ECO HID.

Більше інформації про компанію Bosch та її дистрибьюторів читайте за посиланням...

Теги: Bosch, Бош, Bosch News

Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше