Галогенные лампы для внешнего освещения автомобиля Bosch Ultra White
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Галогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітлення

Галогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітлення

  • Переглядів: 1634
  • Дата: 9-06-2017, 15:09
  • Print
Bosch представив нову лінійку ламп Ultra White 4 200 K для зовнішнього освітлення. Нові моделі H1, H4 і H7 мають на 30% більшу світловіддачу, ніж стандартні галогенні лампи. Ultra White 4 200 K дають приємне біле світло з ксеноновим відтінком і призначені для базової комплектації й обслуговування автомобілів, для яких галогенні лампи і досі актуальні через досить високу вартість LED-технології.

Галогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітленняГалогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітленняГалогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітленняГалогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітлення

Галогенні лампи добре відомі на ринку світлотехніки і завоювали популярність як економічні джерела яскравого світла із довгим терміном експлуатації. Лампи виготовляються з міцного кварцового скла, особливо міцного та стійкого до впливу високих температур і хімічних речовин. Всередині лампи, заповненої парами галогену, знаходиться спіраль розжарювання. Завдяки такій конструкції галогенні лампи здатні забезпечити яскраве рівне світло при мінімальному споживанні енергії: вони працюють від мережі 12 В, мають номінальну потужність до 55 Вт і оптимальну світловіддачу від 15 до 22 лм / Вт.

Нові моделі Bosch H1, H4 і H7 мають відмінну світловіддачу, при якій світло краще відбивається від дорожніх знаків і розмітки, що дозволяє раніше виявити перешкоди. Лампи світять приємним білим світлом з ефектом ксенонового світла. З ними водій відчуває себе впевненіше і спокійніше у темний час доби. Лампи з цоколем H1 і Н4 призначені для протитуманних фар. Крім того, встановлюються у фари ближнього або дальнього світла замість штатних ламп. Ці типи галогенних ламп є найбільш поширеними. Тип цоколя Н7 за призначенням і технічними характеристиками особливо не відрізняється від перших двох типів, але має моделі з різним кольором світіння, що залежить від забарвлення скла лампи. До того ж, деякі моделі вирізняються можливістю подачі більшогообсягу світла, максимально наближеного до ксенонового світіння.

Галогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітленняГалогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітленняГалогенні лампи Bosch Ultra White для зовнішнього освітлення

Важливим моментом є процес встановлення та заміни галогенних ламп, оскільки навіть незначне забруднення її поверхні може призвести до нестабільного розподілу температури та потоку світла всередині самої колби, що надалі загрожує несправністю елемента. Рекомендується проводити встановленнята заміну галогенних ламп в умовах СТО. Якщо ж немає можливості звернутися до фахівців, слід уникати контакту шкіри з поверхнею лампи: для монтажу необхідно використовувати чисту серветку або рукавички.

Додаткову інформацію можна отримати на сайтах: www.bosch.ua, www.bosch.com і www.bosch-press.com.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше