Opet Lubricants підтримує лікарів
autoExpert » НОВИНИ » Акції » Opet Lubricants підтримує лікарів

Opet Lubricants підтримує лікарів

  • Переглядів: 758
  • Дата: 27-04-2020, 11:55
  • Print
Як соціально відповідальна компанія, Opet Lubricants чітко усвідомлює усі ризики, які постали зараз перед суспільством. Зараз, коли ми всі в одному човні, бізнес не може лишатися осторонь проблем, з якими зіштовхнулась медична галузь. Лікарі – це форпост в обороні від епідемії, і ніщо не повинно відволікати їх від виконання їхньої головної місії. Тому великі, середні та малі підприємства долучаються до ініціативи «Лікарі на роботі», аби полегшити їхню важку працю. І Opet Lubricants – серед таких компаній.

Opet Lubricants підтримує лікарів

Зараз через введення карантинних заходів багато працівників медичної галузі були змушені частіше використовувати власний транспорт щоб мати змогу дістатися до роботи. Відповідно, це наближає строк проходження технічного обслуговування автомобіля через збільшення пробігу.

Саме тому компанія Opet Lubricants для підтримки лікарів та всіх, хто зараз працює у лікарнях, стримуючи епідемію, вирішила надати безкоштовно 100 каністр моторної оливи Opet (об’ємом 4 або 5 літрів).

Щоб обмежити доступ до акції шахраїв, які мають на меті неправомірне збагачення різними методами, в Opet Lubricants вимушені підтверджувати особистість кожного, кому буде надсилати каністру оливи Opet, аби вона гарантовано потрапила саме тим, кому призначається. Для цього на сайті Opet Lubricants створено просту форму реєстрації, де потрібно ввести дані, які дадуть змогу обробити вхідну інформацію та зменшити ризик виникнення махінацій (заповнюючи цю форму, кожен дає згоду на обробку персональних даних). Компанія навіть підбере відповідну для авто лікаря оливу, якщо він надасть фото тех. паспорту авто.

Відправлення буде здійснюватися одночасно по першим 100 замовленням, які надійдуть до Opet Lubricants, і будуть містити всю необхідну коректну інформацію, та після обробки всіх замовлень.

Команда Opet Lubricants вислювлює безмежну подяку всім та кожному, хто рятує та захищає життя людей, ризикуючи при цьому власним.

Більше інформації про бренд Opet, його контакти та дистриб'юторів дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 1)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше