Компанія Inter Cars презентує ексклюзивний бренд акумуляторів ENRG
autoExpert » НОВИНИ » АКБ » Компанія Inter Cars презентує ексклюзивний бренд акумуляторів ENRG

Компанія Inter Cars презентує ексклюзивний бренд акумуляторів ENRG

  • Переглядів: 783
  • Дата: 14-06-2021, 15:36
  • Print
Новий бренд ENRG, представлений компанією Inter Cars вирізняється серед інших широким асортиментом акумуляторних батарей, виготовлених за передовими технологіями AGM та EFB, які ідеально підходять для автомобілів з найвищими потребами в потужності.

Компанія Inter Cars презентує ексклюзивний бренд акумуляторів ENRG

Inter Cars постійно слідкує за збільшенням своїх пропозицій, незмінно дотримуючись при цьому стратегії якісних брендів. Нещодавно асортимент продукції Inter Cars поповнився новою маркою акумуляторів — ENRG, виготовлених за прогресивними технологіями. АКБ ENRG виробляються в країнах Європи, найбільші потужності розміщено в Чехії.

Компанія Inter Cars презентує ексклюзивний бренд акумуляторів ENRG«Бренд ENRG — це новинка серед наших власних брендів, яка значно розширює пропозицію продуктів Inter Cars у цьому сегменті. Ми переконані, що випуск цього продукту допоможе нам залучити нових клієнтів та зміцнити присутність на ринку. Для автовласників великою перевагою, безсумнівно, стане доступ до ширшого асортименту акумуляторів та можливість вибору відповідного продукту для своїх автомобілів, — говорить Міхал Адамашек (Michal Adamaszek), керівник відділу продажу АКБ в Inter Cars. — Гарантована якість та широкий асортимент продукції роблять батареї ENRG однією з найцікавіших позицій серед власних брендів Inter Cars у сегменті акумуляторів. Ми сподіваємося, що акумулятори ENRG незабаром оцінять наші клієнти, які, безсумнівно, помітять численні переваги нових продуктів».

ENRG — це широкий асортимент акумуляторів
Асортимент продукції ENRG охоплює всі типи акумуляторів. Це перший власний бренд Inter Cars, випущений на ринок, з таким широким асортиментом товарів, який містить, серед інших, топові акумулятори AGM (Absorbent Glass Mat).
Акумулятори AGM є ідеальним вибором для автомобілів з високими потребами в електроенергії, зумовленими особливостями пересування, низькими температурами в зимовий період або спекою влітку, а також великою кількістю пристроїв, що споживають електроенергію. Крім того, ці типи акумуляторів відмінно працюють із системами «старт-стоп», і це також чудовий вибір для автомобілів, котрі зазнають великих навантажень.

Отже, новий бренд ENRG:
пропонує широкий асортимент продукції, зокрема батареї з технологією AGM;
широко доступний у мережі Inter Cars.

ENRG розраховує не лише стати провідним гравцем у сегменті легкових автомобілів, а й уже в липні цього року вийти на ринок вантажного транспорту зі значною пропозицією продукції.

Переваги нових батарей ENRG
Чому варто звернути увагу на нові акумулятори ENRG? Насамперед серед конкурентів їх виділяє розширена лінійка продукції. ENRG — це не тільки батареї з технологією SLI (Starting, Lighting, Ignition), котрі широко пропонуються іншими брендами, а й акумулятори EFB (Enhanced Flooded Battery) — батареї, заповнені рідким електролітом покращеного типу, які працюють набагато довше, ніж акумулятори зі стандартною технологією, а також уже згадані батареї AGM.

Гарантійний термін на автомобільні акумулятори ENRG — 1 рік, у перспективі планується його збільшення.
Широкий асортимент, очікувана висока якість продукту та прийнятна ціна роблять ENRG цікавою пропозицією для споживачів.

Більше інформація про компанію Inter Cars Ukraine та її філіали дивіться за посиланням...


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше