ДТС-Украина. Официальный дистрибьютор амортизаторов KONI в Украине

ДТС-Украина

  • Переглядів: 4044
  • Дата: 17-12-2019, 16:50
  • Print
ДТС-УкраинаКиев, Железнодорожное шоссе, 4
тел.: (044) 353-53-73, (050) 312 51 83,
(097) 844 43 34, (093) 898 74 43
e-mail: info@koni-centre.com.ua

www.koni-centre.com.ua


The company did not provide actual information,
телефон для консультаций +38 067 537 82 42


Компания "ДТС-Украина" - официальный дистрибьютор амортизаторов KONI в Украине.

Помимо легковой группы, с сентября 2016 г. ассортимент KONI будет включать полный спектр амортизаторов для грузовиков и автобусов. "ДТС-Украина" рассчитывают на спрос со стороны владельцев самой различной коммерческой техники: тягачей "большой семерки" и полуприцепов на осях BPW, автобусов Neoplan, Scania и Volvo, а также грузовиков и микроавтобусов. Кроме амортизаторов подвески, также будут представлены амортизаторы кабины и рулевые демпферы.

Одна из особенностей "ДТС-Украина" как дилера - наличие СТО и, в частности, многолетнего опыта ремонта амортизаторов. В том числе и поэтому, несмотря на жесткие условия эксплуатации, за 5 лет не было сделано ни единого возврата амортизаторов KONI в Голландию. Все вопросы с гарантийным обслуживанием и постгарантийным ремонтом "ДТС-Украина" может быстро решить на месте.

Перед заключением контракта на поставку грузового ассортимента представители "ДТС-Украина" побывали на заводе ITT в Голландии, откуда вернулись полные впечатлений об уровне производства. Если еще несколько лет назад только премиальные линейки амортизаторов выпускались на автоматизированных линиях, то сегодня половина производства роботизирована вплоть до сборки амортизаторов, в которой также исключен ручной труд. Рабочие подвозят необходимое количество комплектующих для производства партии амортизаторов определенной модели и загружают их в лотки. Через некоторое время робот выдает партию готовых амортизаторов. Естественно, это инвестиции в качество и надежность продукции, которые оправдывают ее цену.

Компания "ДТС-Украина" продолжает построение дилерской сети и приглашает к сотрудничеству партнеров из Сум, Тернополя, Херсона, Николаева и других областных центров. Со своей стороны, "ДТС-Украина" обеспечит полную поддержку гарантии, а KONI - рекламную поддержку и стабильно высокое качество. В скором времени на сайте компании-дистрибьютора будет доступен онлайн-каталог продукции и прайс-лист с актуальным наличием на складе.



UA

Компанія "ДТС-Україна" - офіційний дистриб'ютор амортизаторів KONI в Україні.

Помимо легкої групи, з вересня 2016 р. асоціація KONI включатиме повний спектр амортизаторів для вантажників та автобусів. "ДТС-Україна" розширює спроби з боку власників самої різної комерційної техніки: тягачів "великих семерок" та напівприцепів на осі BPW, автобусів Neoplan, Scania та Volvo, а також грузовиків та мікроавтобусів. Крім амортизаторів підвіски, також будуть представлені амортизатори кабіни та рульові демпфери.

Одна з особливостей "ДТС-Україна" як дилер - наявність СТО і, зокрема, багатолітнього досвіду ремонта амортизаторів. У тому числі і тому, незважаючи на жорсткі умови експлуатації, протягом 5 років не було зроблено ні єдиного возврата амортизаторів KONI в Голландії. Усі питання з гарантійним обслуговуванням та постгарантійним ремонтом "ДТС-Україна" можна швидко вирішити на місці.

Перед укладанням контракту на поставку грузового асортименту представників "ДТС-Україна" відбулися заходи ІТТ у Голландії, відкуда повернулися всі вражені враження від рівня виробництва. Якщо ще кілька років тому лише преміальні лінійки амортизаторів виходили на автоматизовані лінії, то на сьогоднішній день половина виробництва робочої роботи вноситься до збірки амортизаторів, в якій також виключається ручна робота. Робочі підвезення необхідне кількість комплектуючих для виробництва партій амортизаторів певної моделі та завантаження їх у лотки. Через деяке час робот видає партію готових амортизаторів. Естественно, це інвестиції в якість та надійність продукції, які виправдовують її ціну.

Компанія "ДТС-Україна" продовжує побудову дилерської мережі та приєднує до співпраці партнерів із Суму, Тернополі, Херсони, Миколаєва та інших обласних центрів. Зі своєї сторони "ДТС-Україна" забезпечує повну підтримку гарантії, а KONI - рекламну підтримку та стабільно високе якість. У скором часі на сайті компанії-дистриб'ютора буде доступний Інтернет-каталог продукції та прайс-лист із актуальним наявністю на складі.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше