Єдиний у світі. Український. ANDRMAX. Інструмент та гаражне обладнання.
autoExpert » СТАТТІ » Оснащення СТО » Єдиний у світі. Український.

Єдиний у світі. Український.

  • Переглядів: 728
  • Дата: 18-05-2023, 10:36
  • Print
Я з подивом та гордістю усвідомив, що у нас в Україні створено єдиний у всьому світі бренд, а отже - єдиний в Україні і єдиний серед українських брендів інструменту та гаражного обладнання (яких в Україні понад десяток) бренд, який має найбільш широкий серед інших брендів спектр регулярно затребуваного інструменту, гаражного автосервісного обладнання та інструментальних меблів.

Чого немає в асортименті:

• електронного комп’ютерного діагностичного обладнання;
• обладнання для ділянок техогляду (лінії контролю, реглоскоп, димомір);
• спецінструменту по маркам автомобілів;
• фарбувальних камер та іншого обладнання для ділянок кузовного ремонту. Хоча – фарбувальні камери можуть з’явитися.

Якщо я помилився та є бренд з ширшим асортиментом – хочу знати назву.

~~~

Звісно, вийшла рекламна стаття.
В якій 100 відсотків правди.

Вважайте, що я потренувався в копірайтингу).

~~~

З 2002 року компанія-власник марки замовляє та реалізує широкий спектр продукції під власним брендом (вибачте за товтологію).

Маючи до того багаторічний досвід продажів в сегменті професійного інструменту для ремонту автомобільної техніки, колективом компанії проводилася та постійно проводиться колосальна робота по вибору заводів, що мають передове виробництво і всі необхідні сертифікати, що підтверджують високу якість їх продукції. Завдяки високій якості та конкурентній ціні інструмент вже своєї власної марки набув великої популярності як серед власників та працівників СТО, так і серед користувачів автомобілів.

За розвитком асортименту бренду уважно спостерігають конкуренти зі світовими іменами.

Серед українських продавців гаражного обладнання та інструменту багатьох не українських брендів цей бренд має величезну перевагу - у компанії точно знають, що і де замовили.

Компанія пропонує інструмент та обладнання з високою якістю і невисокими цінами. Цього вдалося досягти, в першу чергу, об'єднавши в єдине власника бренду та всеукраїнського дистриб'ютора.

Саме так - в 2018 році ассортимент бренду значно разширився - з'явилися двухстійкові, четырехстстійкові, ножичні підіймачі, 3D стенди та інше обладнання для регулювання кутів встановлення коліс, шиномонтажні та балансувальні верстати. Все це обладнання за якістю і технічними характеристиками абсолютно нічим не поступається багатьом дуже відомим та якісним брендам, у кожному із сегментів.

У 2019 році, після вивчення споживчого ринку і на прохання клієнтів компанії, у продаж надійшли двостійкові підйомники, візки і верстаки червоного і сірого кольору. Відтак клієнти компанії мають можливість комплектувати свої станції та майстерні інструментальними візками, верстаками та підйомниками в одній колірній гамі - синього, червоного або сірого кольору.

У підсумку: жоден дистриб'ютор, особливо обладнання "зі сходу", не може гарантувати, що завтра він продаватиме те, що продавав учора. Компанії, що продають інструмент та обладнання під чужим брендом, тим більше - якщо він не має свого виробництва, часто далеко не все знають про його походження - ця інформація їм недоступна.

Власник же цього бренду самостійно вибирає, де розмістити замовлення. Фахівці компанії відвідують заводи-виробники для того, щоб переконатися в якості продукції. У результаті - конкурентна ціна за високу якість.

Для підтвердження якості продукції компанія дає довічну гарантію на головки та гайкові ключі, що найчастіше використовується під час обслуговування техніки. Якщо зламалося – просто міняють.

А ще перевага українського бренду для українців – власник бренду знаходиться на відстані витягнутої руки... та без охорони. Всі питання вирішуються швидко та на користь покупця. Бо репутація бренду «висить» виключно на українському власнику, а не на світовому імені.

А ще товарні запаси на складі, особливо інструменту, завжди найбільші серед конкурентів. Бо не можливо замовляти малу кількість ключів та головок під власним брендом, назва якого нанесена не лазером.

Продукцією бренду користуються понад три тисячі компаній і приватних СТО, які займаються ремонтом автомобілів та іншої техніки. Серед них офіційні дилерські центри та станції технічного обслуговування

Audi, BMW, Citroen, FIAT, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, MAN, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Scania, SEAT, Skoda, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo та ін.

Кількість клієнтів постійно збільшується, а це прямо свідчить про те, що продавцю і бренду довіряють.

Це бренд ANDRMAX.

Унікальний.

Український.

Олександр Кельм

Єдиний у світі. Український.
.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше