Новинки асортименту BIZOL та LIQUI MOLY (в 2023 році)
autoExpert » НОВИНИ » Оливи, мастила » Новинки асортименту BIZOL та LIQUI MOLY

Новинки асортименту BIZOL та LIQUI MOLY

  • Переглядів: 319
  • Дата: 7-06-2023, 11:07
  • Print
В асортименті компанії ELIT-Україна до замовлення доступні новинки торгових марок BIZOL та LIQUI MOLY.

Цікаві продукти з застосуванням новітніх технологій та розширеними властивостями.

Моторні оливи:
Моторна олива LEICHTLAUF PERFORMANCE, 5W-30, 60 л, (ACEA C3, API SN, MB 229.31). Для бензинових та дизельних двигунів з багатоклапанною технологією, Valvetronic та турбонагнітанням, а також з охолодженням повітря, що нагнітається, та без нього. Також оптимально для використання в автомобілях з експлуатацією ГБО (CNG/LPG);

Моторна олива Special Tec F ECO 5W-20. Розроблена спеціально за вимогами сучасних бензинових двигунів автомобілів Ford. По запобіганню зношення виконує, а в певних моментах перевершує вимоги більш ранньої специфікації Форд WSS-M2C913-C.

Новинки асортименту BIZOL та LIQUI MOLY

Присадки, очисники, антифриз:
Присадка в бензин для гібридних авто - Hybrid Additive. Присадка спеціально розроблена для новітніх гібридних двигунів. Відмінний миючий ефект адаптований до сучасних технологій моторобудування. Видаляє відкладення і захищає від коррозії. Стабілізує пальне і захищає його від старіння та окислення. Гібридні двигуни характеризуються низьким споживанням пального, а іноді і роботою виключно на електричній тязі. В результаті бензиновий двигун часто працює в неоптимальному режимі.

Антифриз BIZOL Coolant G Asia, концентрат, зелений. BIZOL Coolant G Asia виготовлений на основі етиленгліколю та містить фосфатні компоненти, які є характерною вимогою азіатських виробників автомобілів. Продукт не містить нітритів, амінів, силікатів та боратів

Очисник систем DIREKT INJECTION REINIGER. Спеціально для очищення від будь-яких забруднень систем безпосереднього упорскування бензину: GDI, FSI, D4 та аналогічних систем високого тиску. Оптимізує розпорошення палива і покращує холодний запуск двигуна.

Очисник автомобільного дисплею LIQUI MOLY. Потужний пінний очисник з інноваційною мікроструминною технологією для швидкого та дбайливого очищення дисплея. Видаляє типові легкі забруднення, забезпечує чистоту без розводів, безкомпромісно бореться з брудом та відбитками пальців, але водночас дбайливо ставиться до поверхні.

В файлі більше подробиць про продукти, опис, нюанси використання, спеціфікації та допуски - _elit_news_lm_bizol_.pdf [512,42 Kb] (cкачиваний: 24).


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше