Німецький виробник Huf Electronics Bretten та компанія «ТМАВТО» підсилюють співпрацю
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » Німецький виробник Huf Electronics Bretten та компанія «ТМАВТО» підсилюють співпрацю

Німецький виробник Huf Electronics Bretten та компанія «ТМАВТО» підсилюють співпрацю

  • Переглядів: 1044
  • Дата: 20-02-2020, 15:07
  • Print
У міжнародному бізнесі цілий комплекс різних факторів впливає на підсумковий успіх. Велика відповідальність за прийняті рішення спричиняє підвищену увагу до найменших дрібниць, тому жодні непорозуміння між партнерами неприпустимі. Це, в свою чергу, підсилює роль особистих контактів та персональної взаємодії. У компанії "ТМАВТО", як у офіційного представника світових брендів в Україні, про це знають не з чуток і підтримують тісні зв’язки зі своїми закордонними партнерами.

Німецький виробник Huf Electronics Bretten та компанія «ТМАВТО» підсилюють співпрацю

Так, 6 лютого 2020 року Київ відвідав Ітан Девенпорт (Ethan Davenport), головний менеджер компанії Huf Electronics Bretten в регіоні ЕМЕА (Європа, Близький Схід та Африка), щоб обговорити деталі співпраці зі своїм українським представником компанією «ТМАВТО».

В українській компанії повідомляють про успішні результати зустрічі. Сторони обговорили підсумки 2019 року та визначили плани на майбутнє щодо подальшого розширення співпраці. Окрім цього, пан Девенпорт представив поточні розробки компанії Huf Electronics і окреслив стратегію розвитку систем моніторингу датчиків тиску (TPMS) на найближчі роки.

Про деталі інноваційних систем, представлених Huf Electronics Bretten, компанія «ТМАВТО», як офіційний представник марки в Україні, обіцяє повідомити своїх партнерів та клієнтів найближчим часом, а також розповісти у чергових випусках новин.

Зараз клієнтам «ТМАВТО» в Україні доступні наступні продукти під маркою Huf: вентилі датчика та датчики контролю тиску в шинах системи TPMS, , а також обладнання для діагностики датчиків TPMS.

Компанія пропонує лінійку універсальних датчиків від Huf з частотами програмування 434 і 315 МГц. Це дозволяє повністю покривати потреби ринку післяпродажного обслуговування легкових автомобілів будь-яких марок та моделей.

Німецький виробник Huf Electronics Bretten та компанія «ТМАВТО» підсилюють співпрацюHuf Electronics Bretten спеціалізується на розробці та виробництві апаратного та програмного забезпечення електронних систем автомобіля, зокрема датчиків різних систем. Вона входить до групи компаній Huf Hulsbeck & Furst, в якій на сьогоднішній день працює близько 10000 співробітників у 14 країнах світу.
З часу свого заснування в 1908 році в місті Фельберт (Німеччина), підприємство займалося виробництвом дверних замків для автомобілів і на сьогоднішній день є одним з провідних виробників в цій сфері. З 1997 року компанія, яка входить в спільне підприємство BHsens, поставляє системи моніторингу тиску в шинах (TPMS) безпосередньо виробникам автомобілів.
Серед них флагмани європейського та японського автомобілебудування від Aston Martin до Volvo Truck. За минулі роки продукція Huf Electronics Bretten постійно покращувалася як технічно, так і зовні: з кожним новим поколінням датчики тиску IntelliSens ставали все менші за розміром, але при цьому їх характеристики постійно поліпшувалися. Принципи компанії залишаються незмінними з плином часу: це інновації і якість продукції, зробленої в Німеччині. На сьогодні група компаній входить в 20 найбільших інноваційних підприємств згідно з дослідженням авторитетної фінансово-економічної газети Німеччини Handelsblatt.
Німецький виробник Huf Electronics Bretten та компанія «ТМАВТО» підсилюють співпрацю


Більше інформації про компанію "ТМАВТО", офіційного представника Huf в Україні,та її контакти дивіться за посиланням...

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.
autoExpert на Youtube: https://www.youtube.com/channel/autoExpert-consulting - відео, огляди, репортажі.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше