«Ювента»: оборудование для СТО: SPACE, PROTOOLS и TOPDON
autoExpert » НОВИНИ » Обладнання для СТО » Нові бренди автосервісного обладнання компанії «Ювента»

Нові бренди автосервісного обладнання компанії «Ювента»

  • Переглядів: 541
  • Дата: 12-08-2019, 19:17
  • Print
Торгова компанія «Ювента» вивела на український ринок три нових бренда автосервісного обладнання: SPACE, PROTOOLS и TOPDON, які зорієнтовані на сегмент дилерських і незалежних СТО.

По перше, це обладнання італійської фірми SPACE, яка є одним з визнаних світових лідерів у сфері оснащення СТО. SPACE займає 53% ринка підйомного обладнання в Італії, а в Германії щорічно подвоює продажі. SPACE особливо сильна в підйомному обладнання, великою популярністю користуються її плунжерні підйомники. Доволі сильні позиції в SPACE і в напрямку шиномонтажного обладнання.

Нові бренди автосервісного обладнання компанії «Ювента»


Ще одна сильна позиція SPACE – це стенди розвал-сходження. Представлена нещодавно на виставці в Болоньї модель розвального стенда SPHERE унікальна тим, що оснащена моторизованим приводом AUTODRIVE, а її відеокамери вмонтовані безпосередньо в платформи. Система розвал сходження з інтегрованим ножичним підйомником дозволяє вибудовувати бездоганний вимірювальний контур навколо автомобіля та лише за 7 секунд дозволяє отримати одночасну візуалізацію прямих передніх і задніх кутів. Обладнання SPACE поставляється з уже встановленою базою даних про кути установки коліс більше 180 000 модифікацій автомобілів.

Нові бренди автосервісного обладнання компанії «Ювента»


Наступна новинка в асортименті «Ювента» – італійський бренд PROTOOLS. Продукція цієї торгової марки зарекомендувала себе в галузі професійного підйомного обладнання. Особливо цікаві її традиційні та спеціалізовані домкрати (піт-джекси) для окремих агрегатів чи великогабаритної техніки, а також ударні гайковерти. PROTOOLS пропонує й унікальні рішення для випресовки деталей, а також різноманітний спецінструмент.

Нові бренди автосервісного обладнання компанії «Ювента»


Крім того, «Ювента» пропонує компактне діагностичне обладнання TOPDON зі зручним інтерфейсом на базі операційної системи Android. За допомогою таких сканерів можна не лише швидко визначити несправність, але й читати/стирати коди DTC, записувати, зберігати й відтворювати Life дані. Користувачі обладнання TOPDON постійно підключені до обновлень і зможуть виявити несправність навіть у найновіших моделей авто.

Нові бренди автосервісного обладнання компанії «Ювента»


Компанія «Ювента» працює на ринку поставок обладнання й інструментів СТО, АЗС, нафтобаз і автомийок. На сьогодні «Ювента» забезпечує своїх клієнтів такими асортиментними лінійками по обладнанню, як підйомне, шиномонтажне, компресори, фарбувальні камери, рихтувальні стапеля, гаражні меблі та багато іншого.


Більше інформації про компанію «Ювента» читайте за посиланням…

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше