AutoStart офіційний дистриб'ютор PSH в Україні - стартери, генератори. АвтоСтарт.
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » AutoStart - офіційний дистриб'ютор PSH в Україні

AutoStart - офіційний дистриб'ютор PSH в Україні

  • Переглядів: 794
  • Дата: 13-05-2023, 23:33
  • Print
AutoStart - офіційний дистриб'ютор PSH в Україні

Компанія AutoStart - національний мультибрендовий дистриб'ютор автозапчастин в сегменті електрика(стартери, генератори та їх комплектуючі) на початку 2023 року стала офіційним дистриб’ютором нідерландської компанії PSH.

Pos Service Holland — міжнародна гуртова компанія, яка продає стартери, генератори та комплектуючі власних брендів (Plus Line, Robarcko, Wood Auto), а також є імпортером різних ОЕМ агрегатів та компонентів таких брендів як Bosch, Denso, Mahle, SEG, Valeo та інших. Маючи філії в Нідерландах, Франції, Іспанії, Польщі, Великобританії, Китаї та Тайвані, а також представництва в кількох інших країнах, PSH обслуговує клієнтів по всьому світу.

Місія компанії Pos Service Holland - продавати повний асортимент високоякісного оригінального обладнання, відновлених продуктів і товарів під власними торговими марками, а також надавати клієнтам суперсервіс та глибоку експертизу в продуктовій лінійці.

Однією з важливих переваг компанії PSH є наявність в асортименті ексклюзивних агрегатів для лакшері автомобілів, вантажної спецтехніки, військового спецтранспорту, вантажних суден, потягів. Тому, якщо у українського покуця є запити щодо таких позицій - AutoStart допоможе з придбанням.

В асортименті AutoStart великий вибір продукції PSH власного бренду Plus Line, під яким представлені нові стартери та генератори з комплектуючими найвищої якості.

AutoStart - офіційний дистриб'ютор PSH в Україні

Три лінійки продукції бренду +Line (Plus Line) - Selected, Original, Pro створюють якісну пропозицію агрегатів для клієнта на будь-який гаманець.

Також AutoStart має широкий асортимент ОЕМ агрегатів та комплектуючих від PSH.

Зорієнтуватись у тому, що ж саме лежить в коробці, допоможе шпаргалка-розшифровка артикулів PSH, а також логотип бренду на зображенні товару на сайті, що відповідає бренду в коробці.

Найліпшим доказом офіційного дистриб'юторства продукції PSH є саме широкий асортимент та наявність продукції на складі компанї AutoStart.

AutoStart - офіційний дистриб'ютор PSH в Україні


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше