Нові бренди в портфелі AVDtrade - KIMIKO та LESTA
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Нові бренди в портфелі AVDtrade - KIMIKO та LESTA

Нові бренди в портфелі AVDtrade - KIMIKO та LESTA

  • Переглядів: 2932
  • Дата: 14-10-2022, 12:10
  • Print
Українські дистриб’ютори автозапчастин продовжують працювати в умовах війни, допомагають армії та доповнюють свої пропозиції новими брендами та асортиментом. Останнім часом на складах компанії AVDtrade з’явилися ще 2 торгові марки – KIMIKO та LESTA.

Що це за бренди та який їх асортимент?

Нові бренди в портфелі AVDtrade - KIMIKO та LESTA
KIMIKO - виробник приводних ременів, деталей зчеплення, водяних та масляних насосів, гальмівних колодок, натяжних та обвідних роликів, ущільнювальних прокладок для автомобілів китайського виробництва таких як BYD, CHERY, GEELY, LIFAN, GREAT WALL, BOGDAN, DADDY, FOTON, FAW, BAW, JAC, DONG FENG, TATA та інших. Всі автозапчастини KIMIKO виготовляються на заводах, розташованих на острові Тайвань та в Китаї. Деталі проходять повний контроль якості та сертифіковані. Наразі KIMIKO вважається лідером якості з виробництва запчастин для китайських автомобілів.


Нові бренди в портфелі AVDtrade - KIMIKO та LESTA
Литовська компанія LESTA більш ніж 25 років спеціалізується на виробництві експлутаційних рідин для транспортних засобів. Це охолоджувальні рідини для легкових автомобілів, автобусів та вантажівок. За роки своєї діяльності LESTA зарекомендувала себе як виробник високої якості, що відповідає сучасним вимогам ринку, а свою продукцію LESTA експортує до більш ніж 20 країн Європи, Азії та Африки.


Всі новини компанії AVDtrade можна прочитати за тегом.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше