Компанія «Авто Стандард Груп» пропонує паливні шланги Gates у котушках
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Компанія «Авто Стандард Груп» пропонує паливні шланги Gates у котушках на зручному стенді

Компанія «Авто Стандард Груп» пропонує паливні шланги Gates у котушках на зручному стенді

  • Переглядів: 1049
  • Дата: 30-06-2020, 12:32
  • Print
Паливний шланг – це порівняно недорога деталь в автомобілі, але її важливість не можна недооцінювати. Будь-яке його руйнування чи порушення цілісності несе небезпеку витоку бензину чи дизпалива, що загрожує виникненням пожежі. Тому при заміні шлангів варто надавати перевагу надійним та перевіреним продуктам, таким які випускає компанія Gates. Оскільки паливні шланги мають різну довжину у різних моделей автомобілів, СТО та магазини автозапчастин надають перевагу нерозрізаним шлангам у бухтах. Для зручності їх зберігання та відрізання компанія «Авто Стандард Груп» рекомендує використовувати фірмові стенди від Gates.

Компанія «Авто Стандард Груп» пропонує паливні шланги Gates у котушках на зручному стенді

Брендовані стійки Gates займають мінімум площі і можуть містити до 6 котушок з паливними шлангами довжиною 7,5 метрів (6R 2001-A 7.5mt). В комплект до стенду входить також зручний ніж для відрізання шлангів.

Щоб замовити цю продукцію АСГ просить звертатися до свого торгового представника.

На додачу потрібно сказати, що компанія Gates пропонує широку лінійку продукції для паливних систем. В асортименті Gates є паливні шланги декількох типів, спеціальні заглибні шланги паливних ліній для застосування всередині паливних баків, а також з'єднувачі шлангів. Звісно, що шланги Gates є бензо- та маслостійкими, а їх покриття захищає від впливу температури, атмосфери, вологи та масла. Вони виготовляються з дотриманням суворих вимог до контролю якості, що гарантує їхню надійність. Продукції Gates довіряють світові виробники, що дозволяє її постачати для вторинного ринку вироби ОЕ якості.

Більше інформації про компанію «Авто Стандард Груп» і Gates читайте за посиланням…


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше