«Автолідер» отримав нову партії амортизаторів MONROE та електричних запчастин EPS
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » «Автолідер» отримав нові партії амортизаторів MONROE та електричних запчастин EPS

«Автолідер» отримав нові партії амортизаторів MONROE та електричних запчастин EPS

  • Переглядів: 607
  • Дата: 26-12-2019, 11:49
  • Print
Незважаючи на святковій настрій, що охопив країну, графік надходжень у компанії «Автолідер» залишається непорушним, адже автомобілі працюють та, як не прикро, виходять з ладу, не дивлячись на календар. Яким би дбайливим не був автовласник, слід бути готовим до того, що нічого вічного не існує. Ми не знаємо наперед, де на автомобіль чекатиме проблема, але можемо бути впевнені, що коли вона виникне, необхідні запчастини віднайдуться на складі «Автолідера». Так цього тижня компанія отримала запчастини від своїх постачальників MONROE та EPS.

«Автолідер» отримав нову партії амортизаторів MONROE  та електричних запчастин EPS

По-перше, склад компанії поповнено амортизаторами MONROE на легкові автомобілі та на легкий комерційний транспорт всіх розповсюджених моделей. Стійки MONROE належать до найвідоміших брендів підвіски, тому їхня якість не потребує додаткової реклами. Окрім амортизаторів у надходженні також отримано й інші деталі ходової частини: наконечники рульової тяги, захист і подушки амортизаторів, тяги стабілізаторів та важелі, сайлентблоки та кульові опори, а також пружини підвіски.

«Автолідер» отримав нову партії амортизаторів MONROE  та електричних запчастин EPS

Виробник автоелектрики FACET, якому належить бренд EPS, надіслав такі продукти із широкого переліку своєї номенклатури, як вимикачі світла, термостати, датчики тиску масла, вентилятора, обертів двигуна, заднього ходу, бігунки т.і. Ці запчастини покривають парк найпоширеніших на україснських дорогах моделей VW, Renault, Ford, Citroen, Fiat, Mazda, Opel, Mitsubishi, Audi.

Окрім цього в асортименті бренду можна знайти дачтики положення коленвалу, кисневі датчики, запасні частини для систем запалювання, котушки запалювання, комутатори, дроти, кришки трамблера т.і.

Нагадаємо також, що до кінця року у «Автолідера» триває акціядля покупців термостатів торгівельної марки EPS. Тож якщо виникла потреба у термостатах, є шанс отримати до них новорічний бонус.

Більше інформації та контакти компанії «Автолідер», а також про її бренди читайте за посиланням...

Приєднуйтесь до autoExpert у соцмережах і месенджерах:

autoExpert у Telegram
: https://t.me/autoexpert_consulting_com - новини, акції компаній, статті.
autoExpert в Instagram: https://www.instagram.com/autoexpert_consulting_com - ексклюзивні матеріали та інтервью.
autoExpert у Facebook: https://www.facebook.com/autoexpertconsultingcom/ - новини, акції компаній, статті.
autoExpert на Youtube: https://www.youtube.com/channel/autoExpert-consulting - відео, огляди, репортажі.

Це зручно! Актуальні новини та професійні статті - все про ринок Automotive Aftermarket: авторемонт, автозапчастини, моторні мастила, автохімія, обладнання для СТО, автобізнес в обличчях, гуми, вантажний сервіс.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше