«Авто Стандард Груп» продає 4 каністри двотактних олив REPSOL за ціною трьох
autoExpert » НОВИНИ » Акції » У червні «Авто Стандард Груп» продає 4 каністри двотактних олив Repsol за ціною трьох

У червні «Авто Стандард Груп» продає 4 каністри двотактних олив Repsol за ціною трьох

  • Переглядів: 771
  • Дата: 11-06-2020, 23:42
  • Print
Високі температури. Екстремальні навантаження. Максимальні оберти. Repsol виробляє двотактні оливи для мототехніки, що відмінно справляються з такими умовами експлуатації, адже вони розробляються у співпраці з гоночними командами і пройшли випробування під час перегонів MOTO GP. Тож не існує жодних сумнівів у якості та ефективності мастильних матеріалів від Repsol. А завдяки регулярним акціям та бонусним програмам від «Авто Стандард Груп» ці преміальні продукти стають ще більш доступними для клієнтів в Україні.

У червні «Авто Стандард Груп» продає 4 каністри двотактних олив Repsol за ціною трьох

Умови акції:
При купівлі 4 каністр двотактних олив REPSOL RP MOTO RACING 2T або REPSOL RP MOTO OFF ROAD 2T клієнт сплачує лише за три з них, а четверту отримує безкоштовно

Термін дії акції: з 19 травня 2020 до закінчення акційної продукції на складі.

Формула моторної оливи REPSOL MOTO RACING 2T заснована на використанні естерів, робота яких була перевірена на обладнанні заводських гоночних команд, і протестована тривалими випробувань на кільцевих гонках і суворими навантаженнями. У цьому продукті високий вміст азотовмісних сполук, тому ці оливи демонструють чудовий опір високих температур. Це забезпечує оптимальний захист двигуна від зносу і перегріву.

Синтетичні масла REPSOL MOTO OFF ROAD 2T призначена для високопродуктивних і потужних 2-х тактних двигунів. Їх спеціально розроблена формула призначена для транспортних засобів, що використовуються в позашляховик умовах (off-road). Дана олива підходить як для змішування з паливом (pre-mix), так і для інжекторних систем і продовжує термін служби двигуна, запобігаючи будь-прилипання поршневих кілець, потіння свічок запалювання і освіту вуглецевих залишків.

Більше інформації про «Авто Стандард Груп» і Repsol читайте за посиланням…


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше